Да се оплачем... 2025

• 1 436 428
  • 24 019
  •   17
Отговори
# 24 000
Димис, в такъв случай вземете инфрачервена лампа. И в Лидъл ги пускат, и в други вериги ги има. 50-60 лв са някъде. Един курс от десетина нагревки и облекчението е голямо. Мен много ми помагат за синузита в студено и ветровито време.

# 24 001
Djoleva стискам палци! Дано се случат нещата както искаш!

# 24 002
Frozen благодаря за съвета, не се бях сетила. Миналата есен ходи в солна стая. Беше срещу квартирата му и имаше ефект. Но пък много деца имало и плачели. ММ му вика и" ти плака и то вкъщи. Ако имаш близнаци и плачат вечер как ще търпиш?". Отговора беше,че щял да ходи нощна смяна. Това в кръга на майтапа, ама винаги намира какво да каже. Абе, оценката му от ДЗИ по философия явно не е случайна.

# 24 003
  • някъде другаде
Джолева , стискам палци да се случат нещата.

# 24 004
djoleva, стискам палци! Да се случат нещата по най-добрия за теб начин!

Оплаквам се от поредният напрегнат ден на работа. Чудех се дали да не си сменя професията (като Димис), но май е късно вече...

# 24 005
  • постоянно
Пак ме боли зъба  ....Sweat

# 24 006
  • Бургас
Джолева,палчета и от  мен!

Да оздравява бързо малката Сигмичка!
Много е мъчително за малко дете да преминава през това!
Гуш от леля Славка!

Оплаквам се от ината и устата тийнка!

# 24 007
Стиснати палци за Джолева, и дано при Котето всичко е наред.
Момичета, благодаря за включванията за продукти срещу пигментни петна. Този турския продукт съм ползвала за едно петно на челото което си нося от дълги години. Не ми помогна, само ми почервеняваше кожата и сърбеше. В крайна сметка го махнах с упорит  пилинг. Но сега имам по-малки петънца по едната скула и не мога да стържа с пилинг .  Ще видя какво ще измисля, но трябва да третирам, за да не остана петниста хиена до края на дните си.
Ретинола през лятото също допринесе за петната .
Пак заваля, а днес по план трябваше да си тръгна с колелото. Нямам нищо против дъжда, само да го гледам зад стъклата у дома.  Докато се добра да там обаче...  ще мине много време. Упорито отказвам да си возя задника в кола  и разбира се, страдам ,защото в нашия град  ГТ  е като тото.

# 24 008
  • Пловдив
Не знам дали е оплакване, ама след доста време домашни спорове решихме да си вземем втори кот. Мъжа и единия син в момента го взимат. Малък, на 3 месеца, мъжки, сивичък кот.

# 24 009
vita аз се завърнах към старата работа и голяма промяна има към мен. Коренно различни претенции и отношение. Значи можело това което исках. И защо трябваше да напускам?
Сега дори и допълнителни дежурства имам. Така ми е направен графика.  Преди не можеше за мен. Шефът промърмори, но му казах, че отивам на другото място тогава на цял щат, тук - допълнително когато графика ми позволява.
Пак заваля.
Янтра добро решение. Много обичам котета. Преди не можехме да вземем, че имаше голям аквариум. Сега, летните месеци като ни няма по цял ден се чудя няма ли да му е скучно на животинчето. Радвам се на котката в селската къща.

# 24 010
  • Пловдив
ВТОРИ кот. Мхм. Всъщност основния проблем е как ще го приеме Въглен, казали сме, че ако никак не се спогодят за две седмици ще го върнем.

# 24 011
Дано котето се окаже най-доброто другарче на Въглен.

# 24 012
Янтра завиждам ти на енергията.
Аз след този кот, мисля да спра с любимците.
Джоли, сипя положителна енергия за теб!
И аз пиша тук през куп за грош, има дни, в които не смогвам и с изчитането, ама започнах да се притеснявам за Котето. Тя е от редовните, беше.
Димис искрено ти се радвам, че се върна към професията си.
Оплаквам се от времето.

# 24 013
В Янтра само тя е господарка! Чакам снимка на сивото коте. Въглен е много красив

Дадоха ми направление за мамолог. Моля за препоръка макар да е рутинен преглед

# 24 014
Здравейте, дами! Не съм ви чела последните седмици, вкъщи сме си,изписаха ни по план и се гледаме с дъщеричката,адаптираме се - тя към нас,ние към нея. Чувството е прекрасно, макар и да сме не особено наспани. Grinning За да съм по темата, въпреки че хич не ми пречи - чувствам се малко изморена.
Много се надявам на някой по-топъл ден, че да направим една бърза разходка поне. Как не се наваля това време,ей.
Надявам се,че всички сте добре и в добро здраве. Аз прекарах нещо на крак, ама пих много чай, смуках лукчета и взимах биозин мама, та закрепих положението.

Общи условия

Активация на акаунт