Да се оплачем... 2025

• 1 613 169
  • 26 543
  •   12
Отговори
# 26 415
Кайсия, честито да ти е момчето Flowers Four Leaf Clover

И аз съм днес, хубави хора сме скорпионите ... понякога BlushJoy

# 26 416
  • тук и там
Винаги,винаги!
Жива и здрава да си ,Руми!
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
И да се оплача все пак за да съм по темата-рожденика си е поръчал октопод,скариди и  калмари за довечера,но този път октопода ми се струва много голям.В мултикукър под налягане дали ще стане?После ще го мина през грил,но ме притеснява да не го предобря нещо , до сега не съм приготвяла в уред под налягане октопод..

# 26 417
А дали и е слаган холер за кръвното да го измерва за 24 часа и да се проследи

# 26 418
Руми, честита да си в този слънчев ден. И годината да ти е такава.
И на малкото кайсийче - да му е весело и безгрижно, и все така обграден от приятели да е.
Славче, мъжът ми не спа от вълнение , толкова му беше мерак да  ми потъмни косата. Колегите ме гледат странно, аз се моля по скоро да си върна русите кичури - с тая чисто бяла коса само след седмица ще се вижда корен, а имам събития до края на месеца, и все официални.

# 26 419
Гери, много елегантен цвят!
Честито на всички рожденици!

Събудих се в 4 часа. Добре, че в петък почивам.

# 26 420
Честита да си Руми и ти.
Аз съм утре.

# 26 421
  • Mediterraneo
Руми, да си жива и здрава! На Кайс на малкия прекрасник много здраве, усмивки, успехи, късмет! Успях да го видя, много слънчево дете.

# 26 422
  • Бургас
Руми и рожденика на Кайсия, пожелавам здраве и щастие!
Гери, харесва ми цвета на косата ти!

# 26 423
Гери, чуден е станал цветът. Моля да споделиш боя и номер.

Кайсия, честит да е рожденикът. Все така да има добри приятели в живота!

# 26 424
  • София
Честити да са рождениците! Имам и една колежка днес. Междудругото взех много готини майтапчийски чаши със зодии за мен и две приятелки, ние сме Дева, Скорпион и Козирог и чашите ни описват едно към едно: https://www.nedamalcheva.com/category/zodii-47.html
Гери, много ти е хубав цвета. А косата ти пък кога порасна толкова? Чудна е.

# 26 425
Честити да са Руми и малкият на Кайсия! Здраве, спокойствие и поводи за радост!

Гери, много бързо ти расте косата. Дай си време( а и на колегите) да свикнеш, защото е хубав цветът

Свиква се с високото кръвно и даже не се усеща. Аз ревнах, когато лекар ми измери 160, а се чувствах супер. Много се изплаших тогава

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 07:44 от Г-жа Рамацоти

# 26 426
Оплаквам се че от сутринта съм в Емаг и съм близо 900 лв назад от black friday , имат много неща отстъпки около 30 % , ама аз ги следя около 2 месеца вече. Телевизор , тиган и комплект чаршафи / за сега Grinning / .Мъжа ми видял баланса на кредитната карта и ми звънна да се поозаптя вече, че зима идвало..
Гери, готин е цвета  Heart , дано не ти се отмие бързо.

И аз със същото оплакване, 2 Лего-та поръчах. Ама едното беше с 50 процента намалено, другото с 30 - как да не се възползваш.....

# 26 427
Кайсия, честит рожденик! Жив и здрав да е!

# 26 428
Честити да са рождениците!
Искам да се оплача от Емаг, обявиха маратонки на Karl Lagerfeld за 99 лв. Бях в приложението 7:00, когато започна черния петък. И... изчерпани. Как е възможно още да не е започнала кампанията и да свършат. Страшно съм ядосана!

# 26 429
В тия черни петъци верно ли се изчерпват така нещата?
Аз мислех утре да ходя да си купя пералня, ама като гледам май няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт