Да се оплачем... 2025

• 1 612 474
  • 26 534
  •   12
Отговори
# 26 430
Подозирам, че или въобще не са ги пуснали или са пуснали няколко бройки. Не е възможно иначе.

# 26 431
  • София
Аз днес се отчетох "само" в озон с 200 лв, а оня ден в Синсей с 100тина. Позаредох с коледни подаръци.

# 26 432
Гери, чуден е станал цветът. Моля да споделиш боя и номер.

Кайсия, честит да е рожденикът. Все така да има добри приятели в живота!

Чиста седмица на Олиа, безамонячна на Гарниер. Но основата е много светла.  Косата е с добавени треси, момичета  Simple Smile  .

# 26 433
  • Швейцария
Честити да са Руми и малкият на Кайсия! Само здраве и прекрасни емоции.

# 26 434
  • София
В тия черни петъци верно ли се изчерпват така нещата?
Аз мислех утре да ходя да си купя пералня, ама като гледам май няма да стане.
В Технополис, физически магазин, беше направо празно.
Ние с дъщерята сме като малки деца с нова играчка, забавляваме се много с новата прахосмукачка. 😂 Даже и едно огромна палма даде фира, за да ѝ се пречка.

# 26 435
Днес купувах вц за мачката и храна за предблоковите хайванчета от петмол, имат -50 до неделя. Читава храна за тях взех 4 кг. за 20 лв., утре ще ида за още едно чувалче.
Честито на празнуващите ! Здраве и късмет пожелавам !

# 26 436
Честито на празнуващите!
След маратон на работата с извънредна смяна си харесах нещо средно между палто и яке и в магазина нямаше ПОС терминал. Сега ще го мисля до понеделник.

# 26 437
Руми ЧРД! Да си здрава, обичана, щастлива и да сбъдваш мечтите си. Heart
На малкото Кайсийче желая здраве и късмет!
Аз също  като Г. Д. си живея с нисък хемоглобин, и явно организма е свикнал и с по-високо кръвно.
Нямам от какво да се оплача.
Петък е и животът е хубав, когато го гледаш от правилния ъгъл.

# 26 438
Жаки получи писмо от почитател на песните и, много мили думи, споделям ви ги. Като майак съм горда с нея, днес. Утре като почне с мизериите пак ще се ожаля 😅🤣🤣🤣

Скрит текст:
Това е писмо от почитател на Жаки, много силни думи!
Признание за една малка певица!

“Не мога да не ти напиша колко силно ме впечатли твоето творчество. Всяка твоя дума, всеки тон, всяко движение носи душа и усещане за нещо истинско, чисто и дълбоко българско. Имаш рядък талант – да караш хората да се усмихват, да се замислят, да почувстват едновременно гордост и носталгия.

Аз съм бесарабски българин, израснал далеч от родината, но със силна любов към нашите корени. И когато чуя такова изпълнение – толкова искрено и красиво – сякаш за миг се връщам у дома. За мен е огромна радост да виждам, че в днешна България все още има момичета като теб – истински принцеси, които не забравят традициите, а ги пазят в сърцето си и им вдъхват нов живот.

Ти не просто пееш или твориш – ти събуждаш нещо дълбоко в душата, нещо, което думите трудно описват. Красотата ти се усеща не само в лицето, а и в начина, по който носиш българския дух – с нежност, достойнство и искрено вдъхновение.

Благодаря ти, че ни напомняш колко красива е нашата култура. И че дори след три години, откакто живея в България, ме караш отново да вярвам, че има деца, които носят светлина, музика и история в сърцата си. 🇧🇬✨”
Скрит текст:

# 26 439
  • под тепетата
JACKLIN*, и аз съм от нейните почитатели! Всяко изпълнение ме радва и ми пълни душата!
П.С. Почитателят пише много грамотно, а това за първо впечатление е важно за мен!
Честити рожденици!
Беше ми много тежка седмица! Награждавам се с вредности - дюнер и чаша вино Yum

# 26 440
  • Бургас
Много мило писмо! Това говори всичко! Браво на таланта на Жаки!

Аз на ЧП не вярвам! Всичко е ,,уж на промоция,, ! НЕма такова животно!

# 26 441
Обичам днешната дата. Heart
Честито на всички, които имат повод.
От черен петък май имам една единствена покупка в живота. Един телевизор преди години. Grinning
Снощи в пристъп на и аз не знам какво,  си пуснах CV- то за работа на едно място.
Не си падам по внезапните импулси, но наистина ми писна от много неща.
Честно казано, вече съжалявам, тъй като не ми се занимава с документи и почване всичко отначало. А най-вероятно ще ми се обадят и ще искат да ме вземат. Ще го мисля.

# 26 442
  • София
И моята седмица беше много тежка и уморителна,  даже нямам толкова работа и ангажименти, но буквално съм дроб, едвам се влача, едвам ставам от леглото, всичко ме боли, направо не знам какво е това чудо.

# 26 443
И аз нямам енергия, но не е от работа, просто ме мързи.
Браво на Жаки, да е все така успешна и оценявана. Моята се държи безобразно, каквото и да кажа или направя е неправилно, страшно ме напряга. Затова пък сина е такава душичка, прибра се и още от вратата взе да ми казва лични неща, явно е имал нужда да сподели.❤️

# 26 444
  • някъде другаде
Кайсия , честит рожден ден на синът ти. Здрав и щастлив да расте , обграден от верни приятели.

Общи условия

Активация на акаунт