Идва ми в повече!
Здравословно - големия е болен. Според мен ангина. Вдига до 40 градуса температура. Днес ходихме при личната. Тя за да се застрахова, че не е нещо инфекциозно, което върлувало в момента, пусна му изследвания. Има няколко завишени резултати. В понеделник сме пак при нея. Пие си АБ и разните други лекарства. Днес се чувства много по- добре от преди 2-3 дни.
Аз - според АГ-то, това си било нормалния ми цикъл в момента. Каза ми какво да правя, да видим. Ако продължи кървенето, в понеделник пак при нея.
Омръзна ми! Кръв не ми остана! Отпаднало ми е, отвеяно ми е! Искам само да спя!
Чисто битово - от край време имам проблем с ВиК-то вкъщи. Последно - проблем с батерията в кухнята! Пукнахме две чисто нови батерии! Проблема разбрахме къде е , ама след време без вода, с нови повредени батерии и аварии! И за разкош от вчера има голяма авария в блока и водата е спряна! Вчера поне нямаше вода, а днес си имахме цял ден! И когато майстора дойде да монтира новата батерия, вече към края - няма вода, спрели са я! Късмет голям,а?! Златни ни излязоха тези батерии и смяната им!
Егати и цената, която майстора ми поиска за монтирането на новата батерия - 60 лв! Поне се надявам, че е регулирал проблемното нещо и да ни е лесно с подмяната за напред!
Иначе големия сам я беше сменил първия път!
Обаче и какви боклуци продават, не е истина! Едно времешните батерии, смесителите бяха и са с много високо качество! А сегашните - дали китайски или други - все тая!
Желязото не е това, което беше!
А, имах планове за вършене! И каква беше приказката ... ,,Направи си планове, за да разсмееш Господ,, Нещо от този род беше!

иначе искам гофретник, ама двоен, само че май тогава са по-малки като размер гофретите, та кел файда. Искам и Dutch Oven. Искам нови тигани. Искам кашмирено палто, ама там съвсем няма да ме огрее.