Да се оплачем... 2025

• 1 613 387
  • 26 547
  •   17
Отговори
# 26 445
  • Бургас
Оххх, имам да се оплаквам.....съвкупност от всичко, което се случва, около мен тези дни!
Идва ми в повече!
Здравословно - големия е болен. Според мен ангина. Вдига до 40 градуса температура. Днес ходихме при личната. Тя за да се застрахова, че не е нещо инфекциозно, което върлувало в момента, пусна му изследвания. Има няколко завишени резултати. В понеделник сме пак при нея. Пие си АБ и разните други лекарства. Днес се чувства много по- добре от преди 2-3 дни.
Аз -  според АГ-то, това си било нормалния ми цикъл в момента. Каза ми какво да правя, да видим. Ако продължи кървенето, в понеделник пак при нея.
Омръзна ми! Кръв не ми остана! Отпаднало ми е, отвеяно ми е! Искам само да спя!
Чисто битово - от край време имам проблем с ВиК-то вкъщи. Последно - проблем с батерията в кухнята!  Пукнахме две чисто нови батерии! Проблема разбрахме къде е , ама след време без вода, с нови повредени батерии и аварии! И за разкош от вчера има голяма авария в блока и водата е спряна! Вчера поне нямаше вода, а днес си имахме цял ден! И когато майстора дойде да монтира новата батерия, вече към края - няма вода, спрели са я! Късмет голям,а?! Златни ни излязоха тези батерии и смяната им!
Егати и цената, която майстора ми поиска за монтирането на новата батерия - 60 лв! Поне се надявам, че е регулирал проблемното нещо и да ни е лесно с подмяната за напред!
Иначе големия сам я беше сменил първия път!
Обаче и какви боклуци продават, не е истина! Едно времешните батерии, смесителите бяха и са с много високо качество! А сегашните - дали китайски или други - все тая!
Желязото не е това, което беше!
А, имах планове за вършене! И каква беше приказката ... ,,Направи си планове, за да разсмееш Господ,, Нещо от този род беше!

# 26 446
Карз, ако е пак притеснително това кървене, иди за второ мнение.

# 26 447
  • Бургас
Ще изчакам до понеделник!
Днес поне за 1.30-2ч нямах кървене. Но след прегледа пак се появи.
Ще изчакам, дано да спре до тогава!

# 26 448
Майка ми днес решила да изпере любимата ми лятна рокля на 60° и после прилежно да я пусне в сушилнята. Толкова съм бясна, че не мога да си намеря място. Толкова й треперя на тази дреха...
И сега я търся по сайтовете и никъде я няма вече. Реве ми се, а тя си орави майтапи - на сестра ми да я дам, къса да си я нося, тъпите им тениски ми предлага за замяна... Кажи едно извинявай поне.

# 26 449
Жаки, писмото е страшно емоционално написано, мен много ме зарадва да го прочета и си представям вашето вълнение и гордост. Браво! Просто няма какво да добавя! Heart
Карз, всичко ще бъде наред, споко.
Лютиче, майка ти в случая каквото и да каже, все ще е неуместно. Ако можеш да не се ядосваш.... Опитай.

# 26 450
  • София
Майка ми днес решила да изпере любимата ми лятна рокля на 60° и после прилежно да я пусне в сушилнята. Толкова съм бясна, че не мога да си намеря място. Толкова й треперя на тази дреха...
И сега я търся по сайтовете и никъде я няма вече. Реве ми се, а тя си орави майтапи - на сестра ми да я дам, къса да си я нося, тъпите им тениски ми предлага за замяна... Кажи едно извинявай поне.
И това ще мине. Дано все пак някъде да я намериш, ако има как виж и в някои втори - често има нови дрехи с етикети.. и може да имаш късмет.

На мен майка ми преди време пусна 5 чифта маратонки Найк, които ми бяха супер удобни и любими.. но вместо на пералня, директно на сушилня.. та можеш да си представиш какво е излязло после. На жената лошо ѝ стана, аз как да се ядосам.. та после дойде и възможността да си купя повече чифтов, кои от кои по-удобни, по-хубави. Така че съм на мнение всяко зло - за добро.

Оплаквам се, че този Ретрограден Меркурий ми причинява страшни главоболия, нямам търпение да свърши. Нямах си представа през годините, че може така да влияе.

karzz  - желая ти здраве! На всички пожелавам само хубави емоции.

# 26 451
ЧРД на Руми и на малкото на Кайсия, здраве и късмет!

Жаки, много прочувствено писмо. Представям си какво щастие за теб като майка е, детето щадтливо, ти дваж повече. Бесарабските българи лелеят по българщината повече от нас.

При нас май другата седмица е черния петък. Очертава се да нямам пари тогава, та ще спестя един вид Joy иначе искам гофретник, ама двоен, само че май тогава са по-малки като размер гофретите, та кел файда. Искам и Dutch Oven. Искам нови тигани. Искам кашмирено палто, ама там съвсем няма да ме огрее.

# 26 452
Тетка, аз не съм ядосана, а съм извън кожата си. Излязох да подишам о да се разходя с кучето, прибеах се, пуснах роклята в коша и за мен въпросът приключи. Ама не. Майка ми попна да се обяснява, че я била изгладила и не била толкова зле. Можела да се носи. Баща ми и той приглася какво се правя за една рокля. Тотално неуважение към емоциите и вещите ми. Как да им обясня, че това беше една от малкото красиви дрехи, които притежавам и съм си я купила с огромна радост и вълнение...

# 26 453
Честита да си Руми 🤗
Честит да е и малкия ти, кайсийче 🤗

Гери, страхотен ти е цвета 😍 И аз да питам кога порасна толкова косата ти, на срещата сякаш беше къса? Приемам съвети😉 Аз също много мечтая за сиво-русо, ама съм по тъмна и с тези светли цветове съм като от гетото 🙈

Да се оплача ли, че колата ми е златна... То вече кола да не си купи човек, уж нова за да нямам много разходи. Гуми с джанти 1900€ ок, отидох да ги сменят някакви сензори още трябвало да купя, от тях ги взех и сметката ми мина 600€. Пфффф

Нощна съм, децата нощувки при приятели, моя мъж се наслаждава на спокойствие вкъщи.. Прати снимка на дивана пред тя с пуканки 😒

# 26 454
Лютиче, опитай някак си да я разтегнеш. Преди години си взех рокля от местен магазин, изпрах на ръка с хладка вода и се скъси с едно 15см сигурно. Отнесох на място за рекламация, те твърдяха, че е използвана висока Т за пране и после сушилня. Накрая я взеха и после ми я върнаха с нормален размер. Питах как са успели, казаха че докато са гладили с пара са я опъвали.  Е, повече никога не посмях да я облека, за да видя дали ще се свие отново.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 23:24 от donau_janine2

# 26 455
  • София
Лютиче, съчувствам ти. За съжаление, с годините все по-зле ставаме.
Не можеш ли да я намериш он лайн някъде?

# 26 456
То и цветът е скапан. Квото... ще дебна все пак по сайтовете, ама предвид, че е от тазгодишната лятна колекция, слабо да я пусне някой скоро.

# 26 457
Кола да сменям имам и аз, ама чисто нова няма да е ☹

# 26 458
Здравейте, момичета. Надявам се,че всички сте добре. Нас ни е завъртял животът с малкото ни момиченце и уж едно и също ежедневие, а ден с ден не си приличат. Тя расте, вече се усмихва и гука, имам чувството, че всеки ден става все по-голяма. По този повод се оплаквам, че времето лети и не мога да го спра.
Днес по препоръка на Лютичето поръчах хлебопекарната на Тефал bread and baguette. Имаше я на много хубава цена в Емаг, вълнувам се да я пробвам. Благодаря за препоръката, Лютиче. И съжалявам за роклята, дано я откриеш отново.

# 26 459
Здравейте, момичета. Надявам се,че всички сте добре. Нас ни е завъртял животът с малкото ни момиченце и уж едно и също ежедневие, а ден с ден не си приличат. Тя расте, вече се усмихва и гука, имам чувството, че всеки ден става все по-голяма. По този повод се оплаквам, че времето лети и не мога да го спра.
Днес по препоръка на Лютичето поръчах хлебопекарната на Тефал bread and baguette. Имаше я на много хубава цена в Емаг, вълнувам се да я пробвам. Благодаря за препоръката, Лютиче. И съжалявам за роклята, дано я откриеш отново.

Не ти вярвам! Искам снимкови доказателства. Обаче не по времето, когато ние през океана спим, а по време когато можем и ние да видим момата.
Аз обещавам да покажа едно Попи в замяна. Чакам да понатрупа сняг, да и направя контрастна снимка.
 Не зная оплаках ли се, че преди няколко сутрини като отивам да си правя кафе, стъпах в локвичка! Веднага обвиних малкото Попи (което по принцип не прави такива бели, но реших, че се е случило!). Измих пода с белина, измих си крака и него с белина и гледам - втора локвичка! Тогава се сетих, че посред нощите с мъжа ми минахме през кухнята с ботуши, защото ходихме да търсим северното сияние - отпред, отзад на къщата, не го видяхме, но явно ботушите ми са имали сняг, който се е стопил и ето ви локвичка! Напразно обвиних Попчето.

Снимките свалих от ФБ, но са от въпросната вечер от Онтарио, но по-на юг от нас. При нас беше облачно и за съжаление, не ги видяхме.

Общи условия

Активация на акаунт