Нали ви казах, че приятел от друг град се обади, че ще идват в нашия, детето да танцувало на някакъв конкурс, можело ли дойдат, понеже ще са новодомци и искаха да видят една стена светеща и някои неща други в къщи.
Казахме ок, направихме плановете си за уикенда съобразено с гостите. Сутринта станах в 8, до 10 къщата светеше, на мъжът ми му се спря тока,.
Звъня в 10.30 докъде са- ами ние чакаме да видим кога ще минем. Ок, аз си излязох на разходка, ММ седи и чака, идвам си, звъня пак, дали идват, и обяд имам готовност да предложа…
Ами ние вика тръгнахме?! Абе ма@мка му стара , колко беше трудно да се обадиш, да кажеш?! Изобщо цялата ситуация е за 3 клас… а мъж на 50 …
Но поне къщата е топ и има манЖа за 2 дни.
Ся ще си легна, довечера ще дойде една приятелка да изядем почерпката 😅🤣
ММ е най ядосан, хем чисти от зарана, хем дрема до 13 часа да чака, а си имаше друга работа.
Е, с годините натрупах опит 

А още по-неприятното е, че ми трябва нова кола. Останахме с една с мъжа ми, и днес докато бяхме на пазар във Фантастико ми спретна невероятен скандал за паркирането. Нямам търпение да си взема някаква, не ми пука каква ще е вече, само и само да не ми надува главата, защото хич не обичам да ми дава акъл кое как да правя. За друго не ми се меси, но като шофирам последното, което ми е нужно, е да ми подскача. Сега съм под стрес, защото този непредвиден разход за нова кола ми е абсолютно излишен, точно преди празниците.