Да се оплачем... 2025

• 1 616 774
  • 26 599
  •   12
Отговори
# 26 595
  • Бургас
Ох, Бабри, подсети ме, че имам един профилактичен - ехография на млечни жлези.... Утре трябва да потърся инфо къде да го направя, че ще ми изтече направлението....
Аман от лекари....ама и без тях не става!

# 26 596
Отивай, отивай, Карц, не го бави. На мен заради мамограма, която трябваше да се повтори ми се изместиха прегледите. Голям страх брах тогава, но и през ум не ми минава да пропусна. Ходя всяка година, че имам и история. Ако има нещо, ще го хванат в ранен стадий. Не че пак не може да си замина, обаче ще знам, че каквото зависи от мен съм направила.

# 26 597
  • Бургас
Утре ще търся инфо, че хиляда глупости са ми на главата, а нямам сили за нищо, за живот даже! Толкова да ми е смотано, безразлично, безжизнено....аман...
Не се понасям просто!

# 26 598
  • Варна
Събудих се в 2:40 да пишкам, а алармата беше за 3:30,нали от 4:30 съм на работа. Сега пия кафе и гледам през терасата се движат автобуси. Не успях да видя номера. Учудих се. Хайде пак в дълбокото се гмуркам, петък ми беше последния работен ден във Варна, днес започвам нова в София. Стискайте вълшебните палци да се справя и всичко да мине по мед и масло. Благодаря 😊
После ще видя как да се прибера обратно до вкъщи, снощи си поръчах такси, ама ще се обезсмисли ако се движа с такси напред - назад де. Иначе за метрото разбрах, че трябва да се прекачвам на Сердика, ама ме е страх да не хвана пътя за някъде другаде 😅 Днес ще е забавно мисля.
Айде хубава седмица да пожелая на всички ви. 🙏🍀

# 26 599
  • под тепетата
Добро утро! Успех , esstela! Ще се справиш!
Стисках цяла нощ очи, не става и не става! Уж започвам да си представям шума на вълните и след минута пак прехвърлям задачи и проблеми, не мога да си ги избия от главата. Сега ще съм като дрогирина от безсънието и с реакции на умряла кокошка цял ден. Айде, кафето изпито, да паля джапанките и да изхвърчам!

Общи условия

Активация на акаунт