Да се оплачем... 2025

• 1 617 975
  • 26 617
  •   24
Отговори
# 26 610
  • София
С гугъл става това. Няма смисъл да се инсталира друго приложение.

# 26 611
Добре дошла Естела! По вода да е!!!! Сигурна съм, че всичко ще е по- лесно и леко и страховете ти ще са напразни. Ето, първото чудо детето да е в държавна градина вече е факт. Насреща съм за каквото имаш нужда

Карз, още днес погледни за час, защото не винаги има за близките дни свободен

Жаки, йогата започна ли пак занимания?

# 26 612
Естела  ще се справиш! Трябва време да се свикне и после и със затворени очи ще се движиш под земята. Успех на новата работа!

Оплаквам се, че тази нощ беше някакъв ад. София реши, че ще се буди поне 5-6 пъти и ще вика майка си. Сутринта сънува някакъв кошмар и извика в съня си. Такова нещо от месеци не се е случвало. Взе ми тока. Сега спи и трябва да я вдигам за градина. Супер направо.

# 26 613
Естела,
Добре дошла в София и успех!
Лека седмица на всички!

# 26 614
С гугъл става това. Няма смисъл да се инсталира друго приложение.
Благодаря,че внесохме яснота...
Вярвам ,че е достъпно и подходящо,предвид,че хора неговорещи езика,се чувстваха комфортно .

# 26 615
Фурми не ям. Но по принцип към края на бременността се препоръчват, да. В Египет обаче хапнах няколко свежи - приятен вкус с текстурата на ябълка. Харесаха ми за разлика от сушените.
Сигурно цвекло ще е. Не че него много го ям, но с ябълка и морков ще го прекарам.
Билкова кръв-със сигурност може по време на бременност. Аз дъвкам малтофер, защото съм с анемия.

# 26 616
  • Бургас
Естелче, успех на новото място! Ще се справиш!

# 26 617
  • Варна
Стели, успех в столицата Flowers Four Leaf Clover! За добро да е ! Hands Raised Hands
.... Ще липсваш на Варна ...Blue Heart

Много хубаво време се отвори, излязох малко в обедната почивка..ама се върнах, че ще поръчвам от Тему.Сега започвам да избирам - пуловер, ластици, обеци, органайзери, абе "квото ми видят очите"...,че акъла ми изкарахте вчера Laughing Scream

Общи условия

Активация на акаунт