Да се оплачем... 2025

• 1 618 915
  • 26 631
  •   25
Отговори
# 26 610
  • София
С гугъл става това. Няма смисъл да се инсталира друго приложение.

# 26 611
Добре дошла Естела! По вода да е!!!! Сигурна съм, че всичко ще е по- лесно и леко и страховете ти ще са напразни. Ето, първото чудо детето да е в държавна градина вече е факт. Насреща съм за каквото имаш нужда

Карз, още днес погледни за час, защото не винаги има за близките дни свободен

Жаки, йогата започна ли пак занимания?

# 26 612
Естела  ще се справиш! Трябва време да се свикне и после и със затворени очи ще се движиш под земята. Успех на новата работа!

Оплаквам се, че тази нощ беше някакъв ад. София реши, че ще се буди поне 5-6 пъти и ще вика майка си. Сутринта сънува някакъв кошмар и извика в съня си. Такова нещо от месеци не се е случвало. Взе ми тока. Сега спи и трябва да я вдигам за градина. Супер направо.

# 26 613
Естела,
Добре дошла в София и успех!
Лека седмица на всички!

# 26 614
С гугъл става това. Няма смисъл да се инсталира друго приложение.
Благодаря,че внесохме яснота...
Вярвам ,че е достъпно и подходящо,предвид,че хора неговорещи езика,се чувстваха комфортно .

# 26 615
Фурми не ям. Но по принцип към края на бременността се препоръчват, да. В Египет обаче хапнах няколко свежи - приятен вкус с текстурата на ябълка. Харесаха ми за разлика от сушените.
Сигурно цвекло ще е. Не че него много го ям, но с ябълка и морков ще го прекарам.
Билкова кръв-със сигурност може по време на бременност. Аз дъвкам малтофер, защото съм с анемия.

# 26 616
  • Бургас
Естелче, успех на новото място! Ще се справиш!

# 26 617
  • Варна
Стели, успех в столицата Flowers Four Leaf Clover! За добро да е ! Hands Raised Hands
.... Ще липсваш на Варна ...Blue Heart

Много хубаво време се отвори, излязох малко в обедната почивка..ама се върнах, че ще поръчвам от Тему.Сега започвам да избирам - пуловер, ластици, обеци, органайзери, абе "квото ми видят очите"...,че акъла ми изкарахте вчера Laughing Scream

# 26 618
Стели,успех в София и бърза адаптация за Бориса.Аз утре съм на един преглед,който от края на лятото отлагам.Моля за вълшебните ви палци утре сутринта.Благодаря предварително.

# 26 619
  • Бургас
Пак ни спряха водата и ми объркаха плановете! Добре поне, че не се бях наклепала вече, че тогава щях да ги избия !
Омръзна ми с тяхната авария, която усещам, че умишлено не отстраняват! От една седмица вече! Една седмица!!! Писна ми!

# 26 620
Хич няма да споменавам тва за Темуто  на моя муж. Ще се почне едно пазаруване... толкова боклуци е напоръчал, няма да ги изразходваме до края на дните си. Имам татуировки за цял живот, всеки ден съм с нова  Simple Smile
Дидка, искрено завиждам за Несбьо, аз съм голям фен на Скандинавия и всичко тяхно плюс  кино  и литература.  И сега чета негова книга. Мъжът ми каза че го е видял по някаква телевизия, ама си помислих че се е объркал нещо...
Аз както се похвалих за времето, и ето ти мъгла.. истинско есенно време.  Не че не ме кефи ,  само ми е кофти заради резките смени. Вчера слънчеви бани  навън, днес... косата на клечки от влагата. Сърцето ми страда, и в прекия и в преносния смисъл. 
Правя си прочистване на тялото, махнах глутен, лактоза и захар. Голям зор  ми е изнамирането на подходящи междинки. За основни, айде, манджа и салата, ама междинките ме тормозят.  Добре че е тоя ДМ , от там черпя повечето идеи.

# 26 621
  • Mediterraneo
Стелка, успех на новото място!
Аз съм зле с ориентацията, не се оправям с карти, ужас ми е. Сега за Мадрид Чатчо ми направи подробен план къде какво да хвана, къде да сменя метро с влак и пр. Хем ще съм с ММ, а той се оправя чудесно с тези неща, хем и в Мадрид сме живели, районът около хотела не ми е тотално непознат и пак се притеснявам.
Това с китайските сайтове и аз няма да му го казвам на ММ, все едно Жаки се е нанесла у нас, все поръчва и поръчва глупости. Аз само от Шейн и съм супер обрана, ако нещо не ми хареса, връщам. Сега го гледам с една подложка за мишка на Хелоу Кити. Какво е туй, бе? На малката й дошла тясна, той щял да си я ползва. Да,бе, 12 евро просто ей така, сега ще му инициирам връщане, в повечето случаи не си искат и стоката обратно.

# 26 622
  • София
Леле, гръцките банки и огромната им бюрокрация Rage
Нашата бюрокрация е мечта на фона на тяхната.
Точно решиш, че си предоставил всичко, което са ти заявили, и ново 20, и ново 20, и ново 20...

# 26 623
Естела, успех! Стискам ти палци!
Съчувствам ти за придвижването из непознати райони. Аз съм толкова зле с ориентацията, че на непознато място ходя само с кола и 2 джипиеса. И пак често успявам да се объркам. Винаги тръгвам с пълен резервоар и много по-рано отколкото трябва да пристигна. Такива случки имам, че мога да напълня мунската тема само с тях.

Аз винаги имам GPS, че и в познати райони да ходя пак се обърквам. Винаги си предвиждам поне 15 минути в случай, че се загубя.

# 26 624
Естела, софийското метро не е толкова сложно като в някоя голяма европейска столица.
Пък и е ново, някои станции още миришат на свежо Grinning
Ще се справиш, ако нещо те притеснява, пиши и ще ти кажем най-добрия чалъм Wink
От 4 сутринта си на работа, да не си започнала работа към някои сутрешен блок Yum

Общи условия

Активация на акаунт