Да се оплачем... 2025

• 1 622 860
  • 26 695
  •   35
Отговори
# 26 670
Аз съм от 9.30 на работа, но ставам в 6. Котката ме буди, но и аз като Г. Д. използвам тези три часа на тишина само мои си. За мен и само за мен.
Спорен вторник!

# 26 671
  • Пловдив
Какво е Игри на волята, и в колко свършва?

# 26 672
  • някъде другаде
Какво е Игри на волята, и в колко свършва?
Предаване по Нова и свършва към 22.30.

# 26 673
  • Пловдив
Значи аз си лягам преди тез игри. Към 10 обикновено.

# 26 674
  • Варна
Добро утро, наистина е топло днес, сега станах, гледам - 18 градуса още в 7.30. Дано се задържи поне до края на месеца хубаво времето, ако може и до края на март...хах
У дома още не сме пускали отопление нито веднъж, вярно че ни е топло жилището но обикновено през ноември се отпляваме чат-пат.На работа пускаме обаче, много ни е студен офиса.

# 26 675
  • Швейцария
Аз се събудих в 3 ч. Тук всичко е замръзнало. ММ тръгна по-рано да размразява колата. Утре се очаква сняг. Ще видим как ще изкараме първата зима в планината. Прозорците на новия апартамент не са добри, трябва да ги сменим.
Гледах, че са пуснали за продажба апартамента над нас в София. Абсолютна дупка, която не е ремонтирана от 40 години. Искат му 270 000 евро. Ми той струва почти колкото нашия тук, който е с нова кухня и баня. Стигнахме швейцарските цени в София.

# 26 676
  • София
Аз съм чучулига, лягам рано и ставам рано. Е не колкото Гери, но все пак. Simple Smile
Вчера и на мен ми беше много хубав ден. Първо имах изпит, написах скорострелно за час и половина и после денят беше пред мен. Минах да до библиотеката, после да се видя с една жена пак за книги, пътьом забърсах 3 блузки от ХМ. После си полежах с книга докато си дойдат дребосъците от училище, а вечерта среща с дружки на вино и приказки (е за мен само приказките).
И аз не спах от жега, егати времето. А как се е смрачило, ще вали яко днес.

# 26 677
  • Mediterraneo
При нас го дават да стане много студено тези дни, а аз ще съм на топличко! Само ме притеснява, че в Мадрид ще е наистина студено и как ще натъкмя дрехи за пътуване, имаме една нощувка там, ще излизаме с приятели, а в същото време трябва да ми е удобно за почти 10 часа полет. Мисля го и нямам никаква концепция.

# 26 678
Къде видяхте жега бе, хора? И в момента краката са ми ледени. Даже снощи се чудех дали да не си метна още едно одеало.
Реших да не ям сладко няколко дни и веднага си пролича-успях да се пъхна в едни дънки, които не ми ставаха. Установих, че ям от скука и апетита наистина идва с яденето.

# 26 679
Сериозно?
Навсякъде е отворено и влиза свеж въздух. Все е едно е късен април, а не ноември.

# 26 680
  • София
Топло е, 17 градуса сутринта. Сега поразхлади като заваля. Беше страшен задух преди това.

# 26 681
  • София
За ноември не е нормално това време.

# 26 682
Елате да видите нашите -3. Даже кучката дърпаше да си ходим вкъщи. Явно ще трябва да изкарам пуловера вече.

# 26 683
За първи път в София да е по-топло. Снощи като вземах дъщерята от танци в 21 часа, беше 2-3 градуса, умрях от студ.

# 26 684
От херпес се оплаквам. Усетих го как избива, мазах и пак- на лице е. Smiling Imp

Гледах, че са пуснали за продажба апартамента над нас в София. Абсолютна дупка, която не е ремонтирана от 40 години. Искат му 270 000 евро. Ми той струва почти колкото нашия тук, който е с нова кухня и баня. Стигнахме швейцарските цени в София.

Швейцарските цени- къде? Писала си, че правите седмичен шопинг, защото нямате магазин там, където сте.
Тук става дума за София; също си споделяла къде живее майка ти- от хубавите, комуникационни и скъпи от едно време още квартали. Не зная каква квадратура е жилището, обявано за продан, но в Берн (да сравняваме столици все пак), жилищата квадратура 75- 80 вървят около 600 хиляди, като в по-атрактивни квартали, цената може да бъде около CHF 740’000–800’000- това според ChatGPT. В градове като Цюрих и предградията вече говорим за милион и половина и отгоре. Франка. За същата квадратура, пак според Същия AI. Така че тези сравнения не са особено удачни.
С което по никакъв начин не оправдавам лудостта в цените на имотите в Бг, но нека правим и релевантни сравнения.

Общи условия

Активация на акаунт