Да се оплачем... 2025

• 1 621 014
  • 26 664
  •   7
Отговори
# 26 655
Нощна птица съм. Сутрин не ми се става. За целодневно дежурство ставам в 6,15 ч с триста зора. В 7.00 излизам от вкъщи и вървя пеш до работата. За 10 Мин. стигам. Преди нощна смяна предпочитам да спя до късно, на обяд я легна, я - не
Лягам след 23 ч.

# 26 656
  • Mediterraneo
Това със спането и ставането е толкова относително. Аз обичам да спя и мога да спя и до 10-11 сутринта. Вечер мога да си легна и в 22 и много след полунощ. Всичко зависи кога съм на работа, имам смени от 9, имам и от 17. Ако не работя, както в момента, и по цял ден сменям диваните, мога да заспя и в 3 през нощта, в 6 да съм като кукуряк. Ама знам, че ако ми се дреме през деня, ще подремна. Всичко е въпрос на нагаждане и режим.

# 26 657
  • София
Вие поне повод имате да ставате, а аз, просто така, всяка сутрин в 4.
Одъртяваме, Reunion. Това е положението. Обаче аз твърдя, че е от кафето! Пия много и силно. Затова ставам толкова рано! Сигурна съм, че и при теб е така.

Не е, защото не пия кафе 😉. Дъртоза си е.

# 26 658
  • Варна
Добре де, като се събудите в 4 не можете ли пак да заспите, какво да прави човек толкова рано ?? ! Разбирам да е 7, но 4...то си е нощ.За мен кофти сън е като се събудя няколко пъти, дори да съм спала 8 часа и повече даже , събуждала ли съм се 2-3 пъти съм скапана..
Оплаквам се, че след като вечерях стабилно в 7 и ядох малко шоколад, сега пак ядох грозде и сирене докато зяпам тв  Grinning Голям свинчо съм..

# 26 659
  • София
Разхождам куч, ходя да плувам, работя.

# 26 660
Нашето куче преди 6 часа само ни гледа презрително от леглото. По 10 пъти трябва да го викаме.

Оплаквам се, че тук е 2° и даже в леглото под завивката ми е студено. Нещо яко съм намръзнала последните дни.

# 26 661
  • Бургас
На мен снощи от 8 часов сън, само 29 минути ми е дълбок сън. Събуждане на по половин час, на час време.....като стана съм като пребита....не е нормално това нещо...

# 26 662
Ние в момента сме на отворени прозорци и пак не се диша. Разходихме кучето по къси ръкави и суитчър.

# 26 663
Разхождам куч, ходя да плувам, работя.

Обикновено ставам в 5, 5:30; към 6:30, 7 тръгвам за работа. Сутрин имам ритуал: решавам една кръстословица, Wordle, кафе, душ…

# 26 664
Днес е един от най-хубавите няколко дни в годината. Simple Smile И времето също беше чудесно. Мога да спя до обяд, но рядко се случва и последните уикенди си припомних как ставаше този номер. Децата са обучени да ми пазят тихо срещу заплахи от задачи. Simple Smile За работа ставам в последния възможен момент, колкото за душ и грим. Кафе и глезотии - в офиса.

Общи условия

Активация на акаунт