Да се оплачем... 2025

• 1 705 853
  • 27 859
  •   26
Отговори
# 27 210
Честита рожденичка! Да расте здраво, умно и щастливо дете!

# 27 211
  • Северозапада
Честита рожденичка! Здрава, щастлива и безгрижна да расте!
Нещо не ми е добре корема днес. Само на солети съм, но пак не ми е много ок.

# 27 212
Ами явно моите са си такива - адаптивни. Grinning дето вика фармацевтката в близката аптека - ако са социални като теб, няма да имат проблем Joy а те всичките са такива, само Матео е малко по - интровертен, взел го е от баща си. Grinning
Ще видим как ще сме с боледуването, Лл каза снощи, че сме истински рекордьори - 2 седмици и половина. Обикновено на 4-5 ден отичали.

# 27 213
  • Варна
Като реват много някои деца на ясли и градини , съвсем често боледуват, от този непрекъснат плач пада имунитета съвсем, че и да спят и да ядат не могат някои от ревове..Така че , това че не плачат според мен помага и на здравето им защото общия им тонус е ок.

# 27 214
Честита рожденичка! Много хубави деца. Винаги ми правят деня по-хубав.
Тъкмо дойдох да се оплача, че първо се чувствам като робот. Стани, пий кафе, Wordle, душ, обличане, кола и на работа. Работя, кола, у нас, куче, легло и пак отново….
На всичко отгоре детето ми липсва. Четох текста на Славчето и напълно я разбрах! Мина периода на “радвам се на успехите и”, сега съм в периода на “дали се справя сама; дали се чувства добре психически”. И душата ме заболява… аз съм параноична, не ми се чудете.
Та пооплаках се и продължавам с роботизацията. Тръгвам към работа…..

# 27 215
  • София
Като реват много някои деца на ясли и градини , съвсем често боледуват, от този непрекъснат плач пада имунитета съвсем, че и да спят и да ядат не могат някои от ревове..Така че , това че не плачат според мен помага и на здравето им защото общия им тонус е ок.
Вярно е! МОят син докъм 5 г. повече от 3 дни не е изкарвал.......Вечно ревеше, вечно болен. Имаше период дето дядо му го гледаше вкъщи, но все се опитвахме да ходи. Голяма грешка. Сестра му от първа група си ходеше с кеф.
Абаджиева, и аз съм робот. Сутрин ставам, със затоврени очи правя закуска, обличам се и на работа, след работа бързам като финикиец - да сложа да се готви, да заредя пералня, кутии за другия ден. И все бързам в тоя живот.

# 27 216
Да, и по моята логика е така. Като плачат пада имунитета.
Те от началото всичко си хапват, даже онзи ден ме пита пом. Възпитателката - "ама как си ги научила да ядат всичко?!? Най - добре те се хранят от всички, а някои са на две". Тя и каката ядеше всичко до 3, сега нищо не яде Grinning

# 27 217
Марти, честит рожден ден на Катлея!  Безоблачно, безгрижно, усмихнато и пълно с веселие детство й желая.
Абаджиева, говори ми... в тоя филм съм от години. Отдавна съм с минорна нотка в гласа като  казвам къде са ми децата...в началото и аз се дивях на това колко добре се справят, сега вече съм в  съмнения това всъщност не ги ли превръща в холограми в живота ми.  Абе... няма идеално щастие, факт. И аз като теб съм абсолютен робот. Защо мислиш ставам толкова рано - искам време за себе си. Иначе...нищо няма да остане от мен. Още повече, че не съм първа младост, и вечер се чувствам видимо изморена и без желание за какото и да е . Сега се обзаведох с карта за спортен комплекс, в който ще мога да се включвам в групови занимания, да плувам , да грея кокали  в сауна.  И преди съм го правила, после по пандемията спрях, сега планувам пак да почна.

# 27 218
Марти, специално за твоето момиче се включвам! Честита да е! Здрава, щура и любопитна да е! Все близнаците хвалим, но тя става все по- хубава Kissing Heart
И аз като Бъни ще чакам талисманите на 01.12

Абаджиева, кой текст на Славчето си чела или не съм разбрала?

# 27 219
Честита да е рожденничката, здрава и щастлива да расте!

Майола, и аз имам такива моменти.
Вие обаче поне сте на час от морето, а на мен и то ми е далече Satisfied

Една от скорошните ми най-големи радости е раздялата със средното образование.
Всеки път се заричах, че няма да ходя на срещи, но накрая все пак отивах. Все си виках, може пък да е нещо важно. Никога не беше.

# 27 220
Марти, здрава да ви е прекраснат Калея! Все така будно и сладко дете да е! Наслаждавай се до 11-12 г, че после🤪🤪🤪🤪

Мина изследването на моят близък, взети са биопсии от няколко места, имаше болки:( чак в понеделник евентуално ще се знае нещо. Моля ви да не пускате палците, млад човек е. Молим се да не е онова🙏🙏🙏🙏🙏

# 27 221
  • SF
Оплаквам се, че не мога да си намеря майстор за ремонт у нас. Много е зле положението, защото съм подготвила за работа и всичко е набутано в кашони, но майстор така и не се появява.
Моля, помагайте. За София става въпрос. Някой ремонтирал ли се е скоро - шпакловка, боя, ламинат, ей такива неща?

# 27 222
Моята близка не успя да се пребори, тръгна си...за там...
Стиснете палец и за мен, утре ще ми вземат биопсия ... Защо е толкова скапан живота?

# 27 223
  • Швейцария
Марти, честита е да е палавата девойка!

На всички, които чакат резултати, стискам палци всичко да е наред.

# 27 224
Марти, да е много здрава малката Орхидея!
Има за оплакване, но са бели кахъри. Може ли да се оправи с пари, не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт