Да се оплачем... 2025

• 1 705 362
  • 27 838
  •   7
Отговори
# 27 225
Славена,съжалявам,светло да и е.
Стискам палци за отлични резултати.

# 27 226
Марти, честита да ти е прекрасната рижденичка! Да бъде здрава и щастлива!

Палци за всички, които чакат резултати от изследвания. Да чуят добри новини и да си отдъхнат.

Момичета, благодаря на всички за добрите думи. Снощи цяла вечер не съм спала от притеснение и мисли. Все още не съм подала молба за напускане, но ми е важна подкрепата на ММ и ако се наложи ще го направя. Лошото е, че цял живот съм работила и ако се наложи да си остана вкъщи това ще ме депресира ужасно. Никога не съм зависила финансово от никой и това допълнително ме товари.

# 27 227
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички за добрите думи. Снощи цяла вечер не съм спала от притеснение и мисли. Все още не съм подала молба за напускане, но ми е важна подкрепата на ММ и ако се наложи ще го направя. Лошото е, че цял живот съм работила и ако се наложи да си остана вкъщи това ще ме депресира ужасно. Никога не съм зависила финансово от никой и това допълнително ме товари.
Е ти да няма да си седиш завинаги у вас. Ще напуснеш, до месец-два ще си намериш друга работа.

# 27 228
Вита, няма ли опция да те съкратят така, че да имаш една година на борсата? Така хем ще си имаш приход, хем ще имаш време да си починеш и да решиш какво да правиш занапред.

# 27 229
  • Deutschland/HE
Вите, щом имаш подкрепата на мъжа си действай.

П.С. Не знам в каква сфера си, но за счетоводители/икономисти ми прави впечатление, че много намаляха обявите. За Варна са ми наблюденията.

# 27 230
Вита, няма ли опция да те съкратят така, че да имаш една година на борсата? Така хем ще си имаш приход, хем ще имаш време да си починеш и да решиш какво да правиш занапред.
До такъв разговор не съм стигала, но съм сигурна, че лесно няма да ме освободят, защото доста работа върша.

За сега смятам да не го мисля, ще карам ден за ден...и дано изскочи някаква нова работа.

# 27 231
Мен ММ сега ме навива да се махам от едното място, където работя. Много се натоварвам психически. Вътрешно, аз съм го решила вече, но направо не ми се занимава.

# 27 232
До такъв разговор не съм стигала, но съм сигурна, че лесно няма да ме освободят, защото доста работа върша.

За сега смятам да не го мисля, ще карам ден за ден...и дано изскочи някаква нова работа.

Славена, светло да е на душата на приятелката ти!
За теб само добри резултати 🙏🙏🙏

Ами ако си им ценна си постави всички условия, ако това, което те кара да се махаш подлежели на промяна, ( заплата, работно време, бонуси) то е много вероятно работодателят да е склонен на доста, за да те задържи. Много трудно се намират качествени работници, на които можеш да разчиташ. Ние като работодатели не си позволявахме да си ги губим.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 19:34 от JACKLIN*

# 27 233
Аз пък утре съм на интервю на 45 минути с колата от вкъщи... Като знам, че трябва да излъжа и ми се отщява да ходя направо. Чувствам се изключително смотано.

+1 за мнението на Жаки, но ако става въпрос за работна атмосфера и колеги, няма да има особена промяна.

# 27 234
От личния си опит смея да твърдя, че на много малко от работодателите им пука за качествения служител. Капиталът играе тук и всички сме много лесно заменими, ако трябва да се спестят едни пари и да се назначат нови, послушни пионки.

# 27 235
Ами много зависи, в кой сектор, в кое населено място, на каква позиция и дали бизнесът е частен.

# 27 236
Нямам проблеми с колеги и ръководство, от заплащането също съм довона, напрежението покрай работата ми идва в повече, заради обстоятества които не мога да коментирам, а това няма как да променя...

# 27 237
Е, щом не подлежи на промяна не го мисли, късметът може да е зад ъгъла, само здраве да е!

# 27 238
Вита, ако работата толкова те товари, скоро и ще те разболее. Не си струва.

# 27 239
  • някъде другаде
Славена , стискам палци за добри резултати. Светло да е на душата на приятелката ти.

Общи условия

Активация на акаунт