Да се оплачем... 2025

• 1 705 295
  • 27 838
  •   1
Отговори
# 27 240
  • SF
И аз избирам нова работа от три предложения и май ще избера това, което е най-близо до нас.

# 27 241
По повод съня на Дидка за реорганизация на форума...
Два пъти днес правя едно и също...
Видях красивата дъщеря на Марти на компа. Ама там не си влизам от профила. Взимам телефона да напиша нещо и съвсем инстиктивно отварям тема, отивам на последна страница... Брех! Някакви непознати мнения на непознати хора...?!?
Ами аз съм в друга тема!

Та.

Марти,
Здрава и щастлива да е прекрасната ти дъщеря! Да расте безгрижно и много да ви радва!
Радвам се за адаптивността на близнаците!
А ти върна ли се на работа?

# 27 242
  • София
slawena, съжалявам!
Стискам палци за отлични резултати!
жаки, отлични да бъдат изследванията на твоя близък!
vita, няма ли вариант да търсиш и тогава да напускаш. Сега предпразнично ще е трудно за работа. Късмет ти желая!

# 27 243
Вита, една работа щом е толкова натоварваща, не си струва. Дано се променят тези обстоятелства, които ти пречат. Борсата не е опция за никой. При съкращение дават 60% от брутната работна заплата, т.е. трябва да си бил на много висока заплата, за да те устройва. Толкова съм разсеяна, тръгнах си с якето, което ползвам на работа. Абе, усещам, че нещо не ми е както трябва......Времето беше влажно, но топло и умрях от жега.

# 27 244
Фроузън, 60% пак е по-добре от нищо. От опит Joy

Оплаквам се, че започвам да вдигам температура. Оффффф....

# 27 245
Лютиче вземай мерки да пресечеш вируса в зародиш, за чакащите -пожелание за добри резултати и късмет на търсещите работа.
Аз се оплаквам, че днес разбрах, че нашия ЛЛ се пенсионира и утре е последния работен ден.
Доволни бяхме макар да трябваше да се разхождаме до другия край на София.
Сега ще трябва да търся нов, но поне да е  по-близо до нас. Някой , ако може да помогне с предложение за района Банишора, Надежда, Света Троица ще съм много благодарна.

# 27 246
  • Бургас
Славена, съжалявам за приятелката ти....светло да й е на душата!

На теб желая хубави резултати!

# 27 247
Оплаквам се, че тук гърми и се святка. Не е нормална тази работа.

# 27 248
Славена жалко за приятелката ти! Светло да й е! На теб пожелавам добри резултати.

Моят преглед приключи с мнение за лазерно почистване на едната леща. Очаквах да се появи този проблем.Сега започвам това да чета.

# 27 249
При нас яко заваля. Трябва утре да реша един проблем, отлагам от няколко дни.....т.е. няма да го реша, но поне да започна подготовката. Човекът от когото зависи е свестен, но ми е адски неудобно как ще го изтълкува.

# 27 250
При някой прескача ли форума.
В мобилната версия ми се получава някакъв нов изглед, ама за кратко. И в лентата вместо m.bg-mama ми е msparrow.bg-mama, все едно някой е направил фалшива мама. Странно ...

# 27 251
  • Северозапада
Славена, да почива в мир приятелката, а на теб добри резултати.
Не знам какво правят в нашия град, но от 2-3 седмици постоянно спира тока. Преди две седмици нямахме цяла нощ, онзи ден на работа от обяд до 16, сега вкъщи пак е “дискотека”.
Руми, сега се загледах, и при мен е така.

# 27 252
  • София
И пари мен има проблем, следобед започна да подскача много неприятно мобилната версия.
Съболезнования, Славена и стиснати палци 🍀

# 27 253
  • някъде другаде
И при мен има проблем   прескача мобилната версия.

# 27 254
  • Бургас
Тежко е, който иска да не го отваря! Имах нужда да споделя.....Умът ми не го побира! Защо!???
Скрит текст:
.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 19:33 от karzz

Общи условия

Активация на акаунт