Да се оплачем... 2025

• 1 705 217
  • 27 837
  •   4
Отговори
# 27 825
Счупих се от работа днес . Две манджи с месо, две постни . Два вида сладки . Хляб ше пека след малко . Ръцете ми треперят от умора . Още пет дни работа. Оммммм

# 27 826
Аз пък правя торти, кексчета, сега ще направя елхички от белтък. Всичко е за коледния базар. Дано станат успешни.
So far, so good, както се казва…. Имам да шприцовам елхичките и да ги изпека и отивам на кино (буквално). Да гледам Хамнет. Омръзна ми да ме поправят, дали не било Хамлет. Сякаш не съм чувала за Хамлет!
Филма е Хамнет и е за Шекспир, но си е Хамнет…

И аз искам инфо за хотела на Тарти. В коя държава е? Португалия ли?

# 27 827
Честито,Пагане!

# 27 828
Продължавам да се оплаквам от свекървата...пак ми вдигна нервите до небесата, а се засичам с нея буквално за 1-2 минути, което е достатъчно да се заяде с мен...Завиждам благородно на всички, които са далеч от свекървите си...моята не се трае...

# 27 829
  • Mediterraneo
Хотелът е Catalonia Bayahibe, съседният е La Romana, adults only. Като exclusive guests на първия ползвахме барове, ресторанти и басейни на втория. Не знам дали е разрешено за останалите типове настаняване.
Миналия път бяхме в Catalonia Punta cana. Като условия хотелът е много по- хубав, но пък тогава бяхме нормален AI, а в двете нива има балкан разлика.
За следваща дестинация обмисляме Мексико, имат в Канкун и Ривера мая( това ако ползваме членството на сестра ми, иначе далеч не е задължително да сме в същата верига).
Излизам да пия по нещо с приятелки. Уж със систъра щяхме да се виждаме, ще я видя ли ще успее да дойде.

# 27 830
Оплаквам се, че бяхме с приятелско семейство с децата на прословутия Коледен базар в Крайова, 3 дни, изкарахме супер, направили са го хората  красиво, всякакви вкусотийки...изчакахме чинно Дядо Коледа да мине в небето, и тръгнахме да се прибираме по посока на движението и хората пред нас, изведнъж попаднахме в  такава тълпа, хора навсякъде, блъсканица, ако някой беше паднал, направо го премазват, за първи път изпитах такъв страх и шок. А само да бяхме изчакали 15 минути. Връщам назад да ви чета.

# 27 831
В Крайова и на мен много ми се ще да идем, съжалявам за неприятното преживяване.
Оплаквам се, че три пъти ходих до супермаркета днес за продукти и пак не намерих всичко, което ми е нужно. Повече в неделя на пазар - не.
Беснях, че тийнката се налакирала, а утре е на даскало и сега под зоркото око на баща си се трие с лакочистител.
Малко пуснах мъжа ми по пързалката, защото си поръчах 3 гел лака, той знае само за един и не знам дали да се чувствам гузна 😈

# 27 832
Много съм изнервена, разочарована, направо се чувствам безсилна. И дори виното с рисуването не ми помогна.
В заведението, където бяхме се изнервих още с влизането. Знаят че ще имат събитие, а работи само един човек, който е и барман и сервитьор. Голямо чакане беше, донесе ни по една поръчка и повече не се появи. Като поисках да поръчам, ми се нерви. Разбирам че е й е трудно, съчувствам й, но аз не съм виновна.

# 27 833
Красота Тарталета 🫶!!
Една приятелка ме увещава да ходя с нея до Доменикана .
Аз ходих до Мексико Канкун
Огромен хотел с басейни.Правихме е ескурзия до пирамидите на Маите .Хареса ми много.Единствено на плажната ивица имаше полицаи които се разхождаха напред назад с оръжие.Но много красиви Кариби !

# 27 834
Лежа и си представям порция телешко със зелен фасул, много ми се яде. От 26 октомври не съм яла готвена храна. Ям само сухари, варени картофи, моркови на пюре и банани на пюре. Крепи ме ентераната храна. Трябва за Коледа да ям храна, иначе ще вървя в болница.

# 27 835
  • Ямбол
Мислих те тези дни, Мини 💜.

Мен ме чака тегава седмица. Имаме да организираме “събитие” на градския площад в сряда 😅 и ще лудна от тревоги покрай това. А във вторник трябва да пътувам и до София… дано успеем да се върнем обратно навреме.

# 27 836
Гони ме безсъние,лошо.

# 27 837
  • Швейцария
Момичета, почерпете се за мое здраве. Днес ставам на 50. Не съм правила торта, само снимка е.

Общи условия

Активация на акаунт