Да се оплачем... 2025

• 1 705 349
  • 27 838
  •   10
Отговори
# 27 825
Счупих се от работа днес . Две манджи с месо, две постни . Два вида сладки . Хляб ше пека след малко . Ръцете ми треперят от умора . Още пет дни работа. Оммммм

# 27 826
Аз пък правя торти, кексчета, сега ще направя елхички от белтък. Всичко е за коледния базар. Дано станат успешни.
So far, so good, както се казва…. Имам да шприцовам елхичките и да ги изпека и отивам на кино (буквално). Да гледам Хамнет. Омръзна ми да ме поправят, дали не било Хамлет. Сякаш не съм чувала за Хамлет!
Филма е Хамнет и е за Шекспир, но си е Хамнет…

И аз искам инфо за хотела на Тарти. В коя държава е? Португалия ли?

# 27 827
Честито,Пагане!

# 27 828
Продължавам да се оплаквам от свекървата...пак ми вдигна нервите до небесата, а се засичам с нея буквално за 1-2 минути, което е достатъчно да се заяде с мен...Завиждам благородно на всички, които са далеч от свекървите си...моята не се трае...

# 27 829
  • Mediterraneo
Хотелът е Catalonia Bayahibe, съседният е La Romana, adults only. Като exclusive guests на първия ползвахме барове, ресторанти и басейни на втория. Не знам дали е разрешено за останалите типове настаняване.
Миналия път бяхме в Catalonia Punta cana. Като условия хотелът е много по- хубав, но пък тогава бяхме нормален AI, а в двете нива има балкан разлика.
За следваща дестинация обмисляме Мексико, имат в Канкун и Ривера мая( това ако ползваме членството на сестра ми, иначе далеч не е задължително да сме в същата верига).
Излизам да пия по нещо с приятелки. Уж със систъра щяхме да се виждаме, ще я видя ли ще успее да дойде.

# 27 830
Оплаквам се, че бяхме с приятелско семейство с децата на прословутия Коледен базар в Крайова, 3 дни, изкарахме супер, направили са го хората  красиво, всякакви вкусотийки...изчакахме чинно Дядо Коледа да мине в небето, и тръгнахме да се прибираме по посока на движението и хората пред нас, изведнъж попаднахме в  такава тълпа, хора навсякъде, блъсканица, ако някой беше паднал, направо го премазват, за първи път изпитах такъв страх и шок. А само да бяхме изчакали 15 минути. Връщам назад да ви чета.

# 27 831
В Крайова и на мен много ми се ще да идем, съжалявам за неприятното преживяване.
Оплаквам се, че три пъти ходих до супермаркета днес за продукти и пак не намерих всичко, което ми е нужно. Повече в неделя на пазар - не.
Беснях, че тийнката се налакирала, а утре е на даскало и сега под зоркото око на баща си се трие с лакочистител.
Малко пуснах мъжа ми по пързалката, защото си поръчах 3 гел лака, той знае само за един и не знам дали да се чувствам гузна 😈

# 27 832
Много съм изнервена, разочарована, направо се чувствам безсилна. И дори виното с рисуването не ми помогна.
В заведението, където бяхме се изнервих още с влизането. Знаят че ще имат събитие, а работи само един човек, който е и барман и сервитьор. Голямо чакане беше, донесе ни по една поръчка и повече не се появи. Като поисках да поръчам, ми се нерви. Разбирам че е й е трудно, съчувствам й, но аз не съм виновна.

# 27 833
Красота Тарталета 🫶!!
Една приятелка ме увещава да ходя с нея до Доменикана .
Аз ходих до Мексико Канкун
Огромен хотел с басейни.Правихме е ескурзия до пирамидите на Маите .Хареса ми много.Единствено на плажната ивица имаше полицаи които се разхождаха напред назад с оръжие.Но много красиви Кариби !

# 27 834
Лежа и си представям порция телешко със зелен фасул, много ми се яде. От 26 октомври не съм яла готвена храна. Ям само сухари, варени картофи, моркови на пюре и банани на пюре. Крепи ме ентераната храна. Трябва за Коледа да ям храна, иначе ще вървя в болница.

# 27 835
  • Ямбол
Мислих те тези дни, Мини 💜.

Мен ме чака тегава седмица. Имаме да организираме “събитие” на градския площад в сряда 😅 и ще лудна от тревоги покрай това. А във вторник трябва да пътувам и до София… дано успеем да се върнем обратно навреме.

# 27 836
Гони ме безсъние,лошо.

# 27 837
  • Швейцария
Момичета, почерпете се за мое здраве. Днес ставам на 50. Не съм правила торта, само снимка е. Разцепвам се сега от чистене, че съм поканила гости. Няма да готвя, ще ядем раклет. Много е удобно това, вариш само едни картофи и  всеки си пече сирене на една фурничка сам. За десерт малки сладоледени тортички. Толкова си мога, не съм домакиня аз. Честно казано, ние сме от 8 месеца в новия апартамент и даже не знам как се включват печките, а имам две. Карам с мулти кукър и ер фрайер.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 04:45 от JennyBG

# 27 838
  • Варна
Честит празник, Джени 🌹🥂🫶

Общи условия

Активация на акаунт