Да се оплачем... 2025

• 1 705 217
  • 27 837
  •   4
Отговори
# 27 255
  • Deutschland/HE
Славена жалко за приятелката ти! Светло да й е! На теб пожелавам добри резултати.

Моят преглед приключи с мнение за лазерно почистване на едната леща. Очаквах да се появи този проблем.Сега започвам това да чета.

Димис, майка ми прави такова лазерно почистване преди две години при д-р Барбукова. Тя го прави след операция за перде и смяна на лещите. Каза, че нищо не е усетила и е продължило съвсем малко време.

# 27 256
Марти, специално за твоето момиче се включвам! Честита да е! Здрава, щура и любопитна да е! Все близнаците хвалим, но тя става все по- хубава Kissing Heart
И аз като Бъни ще чакам талисманите на 01.12

Абаджиева, кой текст на Славчето си чела или не съм разбрала?

Пост #27031
Оплака се, че се е чула със сина си и се е разпаднала. И аз така. Чух се с детето и ми залипсва ужасно!
Още две седмици ще изтърпя!
Чудя се за оплакване ли е или за хвалба, че хората ме търсят за помощ и съвет. От една страна ми търка егото, от друга ми идва вповече…
Както и да е, докато мога ще помагам, пък дано ми се връща!
Днес отивам на работа - фоайето на сградата украсено, коридорите също, обстановката празнична, много приятно настроение създава!

# 27 257
Снощи взех да пиша нещо и май взех на детето единствения химикал, а съм го пуснала в чантата си. Днес дано намери от някой в училище, чувствам се виновна....

# 27 258
karzz аз прочетох. Ужасна новина. Милите родители! И твойте момчета ще го приживеят. Бях на 6г. когато комшийско момиченце почина. Постоянно играехме заедно с кукли и колички. Още помня как плаках. Може би това щеше да е най-добрата ми приятелка за в бъдеще.
collibri. благодаря за споделеното. Точно тази процедура ще е и при мен при същата лекарка. Надявам се да запазя спокойствие. При втората операция бях изнервена, незнам защо, чак лекарката се учуди. А уж като знам какво ме чака съм спокойна. Бях прочела етапите на операцията, даже в кой момент какъв инструмент се подава, какви капки се слагат, едната операция беше зад гърба и зрението на окото  беше повече от очакваното и пак нещо се притесних.
abadjieva80 и аз съм постоянно търсена от хората за нещо. Особено като работех в оня магазин на село. Идваха да ме молят за инжекции, за разчитане на изследвания, да питат как да се продължи болничен, за документи за ТЕЛК, за помощни средства, даже и с рецепти да проверя колко ще струват лекарствата.
И на мен ми е мъчно за момчето ми. Цял месец не съм го виждала. Днес трябва да се прибере, колата му не е добре, вали дъжд, има мъгла и ще го мисля.
От колата точно сега не очаква да се развали. Ремонтът ще е дълъг, за парите няма коментирам. А той се е заел с организацията на благотворителен базар за две болни момчета.  Прави такъв, тук в нашия град и имаше голям успех не само като парични средства, а като инициатива. Дано и сега има успех. Но има време.

# 27 259
Добро утро.
На всички чакащи резултати - най - добрите да са!
Като, ужасно е това... Светъл да е пътят му.
Славена, светло да е и на твоята приятелка.

Каката замина на ваксина, после на градина, аз боря сопол тук. На Матео почти мина, ама Тончето много сополив милия. Винаги много бавно му минават.

# 27 260
Славена мир и спокойствие на душата и🤍🙏
На теб пожелавам добри резултати !!
karzz,аз също прочетох !!! Светъл да е тъпят на момчето !! Няма такава болка да загубиш детето си !! 😔

Мартина прекрасна детенце !!
По повод казаното от abadjieva80 за търсеното и помагането ,аз също съм подай г..ц винаги мъкна неща със себе си да зарадвам другите . Имам две приятелки на които мога да разчитам както и те на мен .
“Приятелки” които ме натоварват едностранно ги отписах.
В Нидерландия съм в момента толкова е студено мрачно .Хората едни намръщени .Изобщо не ми се стои тук но няма начин
Обстоятелствата го налагат.

# 27 261
  • Бургас
Благодаря ви, момичета..... Още ни е трудно да го повярваме.., Асматичен пристъп е получил.....

# 27 262
Боже, Карз, как ще почине от астматичен пристъп бе:( нямал ли е лекарство в себе си, толкова младо момче, милата майчица:(

# 27 263
  • София
Жаки, ти май знаеш как. Ако не е бил диагностициран, няма помпа или епи пен....

# 27 264
  • Бургас
Идея си нямам какво е точно положението, а и няма как да питам.....неловко в и неудобно..... Жалко за хубавото дете.... За майката ....

# 27 265
То след такава трагедия какво да се оплаква човек... Другите неща са поправими....

# 27 266
  • София
Астматичните пристъпи са много страшно.

# 27 267
Малко да усмихна чичовците, то не може само да стискате палци за полети по 100 часа и болници, ето  че първият курс на моето момиче завърши, сега остава вторият по- труден и по- дълъг, но тя и там ще се справи, сигурна съм. Се пак аз съм я рАждала🤣❤❤
Много са доволни от нея, главният гуру ми писа, казва толкова тихо изпълнително дете, не прилича на теб и мъжът ти🤣🤣🤣🤣 В смисъл че ние не сме тихи🤪🤪😅😅

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 19:28 от JACKLIN*

# 27 268
Жаки браво на момичето ти! Много е чаровна! Все така упорита да е и да ви радва с постиженията си.
Само сготвих и чакам момчето ми да се прибере. Голямо пътуване направи в тази мъгла. Стомахът ми е свит на топка вече. То докато се прибере, аз на работа трябва да тръгвам.

# 27 269
Жаки, това дете ти е одрало кожата! Прекрасна е ! Да ти е жива и здрава и всичко да ѝ се случва с лекота!

Оплаквам се, че не съм виждала синът си поне от месец... Да сме се чули за това време само веднъж и то за не повече от 5 минути.... Аз понякога пиша съобщения, той ми отговаря след часове или дни, или въобще не отговаря...Аз се успокоявам, че щом не ме търси - значи е добре...

Общи условия

Активация на акаунт