Да се оплачем... 2025

• 1 700 927
  • 27 791
  •   21
Отговори
# 27 330
Обожавам тиква и се оплаквам, че тук няма. Тоест има, обаче са едно декоративни тикви, които са за красота, не за ядене. Аз вместо тиква взимам ям и сладки картофи, но не е точно същото.
Нямаме и дюли и мушмули, които също много обичам. Тук даже не знаят за какво става въпрос. Като бях дете, дядо ми беше ашладисал едно дърво и от едната страна растяха дюли, от другата мушмули, беше атракцията в селото.

Успех на дъщерята на Рамацоти, дано й се сбъдне мечтата.

Снимките на Жакината дъщеря са като рекламни снимки за каталог. А съм сигурна, че щракнати с някой любителски апарат. Голяма красавица е!

# 27 331
  • София
Бабри, виждала съм и тикви и дюли в Канада. По-точно Ванкувър. Пробвай в чайна таун.

# 27 332
Барби, нЕма апарат с телефона са😂🤣
Нямахме нет час и половина което значи че е тв нямахме, затова си извадихме кутията със спомени и гледахме картички и рисунки на Жаки от много малка. И се смях и плаках. Има една от 5-6 г и пише- мила мамо, ти си най добрата майка, защото всеки ден ни готвиш, чистиш и ни переш. Бъди все така ученолюбива за да учиш с мен. И бъди все така красива и МУСКУЛЕСТА😂🤣🤣 а какви рисунки имам, добре че си ги пазя.
И от кака и имам много скъпи неща- малки писъмца, които ми е крила из багажа, когато лежах по болници, с които да ме разсмива и окуражава.
Много са ми добри децата, ако и да ме ядосва малката❤ Да са ни живи и здарви всички дечица, само това се моля🙏 И ние че да им се радваме.
Липсва ми вече дъщеря ми. Още месец има…:(

# 27 333
  • София
Бъди все така ученолюбива за да учиш с мен. И бъди все така красива и МУСКУЛЕСТА😂🤣🤣
Joy Joy от сърце ме усмихна!

# 27 334
  • Бургас
И ,,Приятели,, харесвам!
И тиква и тиквеник обичам! ( Една тиква, чака да я превърна в разкошен тиквеник, само да има кой да ми я почисти и настърже, че ръцете ми не държат вече.)
И аз онзи ден си намерих стари рисунки - мои от детската градина и такива от децата! Голямо разглеждане падна! Много мили спомени!

С момчетата  се насладихме на Макс Файт боевете, нищо, че беше по телевизията! Браво на нашите момчета! Браво на Марти Копривленски!

# 27 335
Бабри, виждала съм и тикви и дюли в Канада. По-точно Ванкувър. Пробвай в чайна таун.

Ре, аз не съм във Ванкувър, там е доста по-различен климата и вероятно си растат дюли и мушмули. За черници се сетих също, страшно обичам, при мен естествено няма, но видях в Монреал да растат свободно по дървета посадени да красят улиците. Спрях се под тях и зобах като една коза. Иначе издокарана с рокля и токчета, на вечеря отивахме. Придружителите ми доста ги беше срам от мен и минувачите ме гледаха странно, ама аз черници от 15 години не бях яла и имах да наваксвам.
Имаме обаче едни китайски магазини тук, където продават странни неща като шкембе, агнешки глави, свински крака, разни странни плодове и зеленчуци. Хубаво ме подсети там да проверя!

# 27 336
Благодаря за палците.
Деспи, радвам се за резултатите!

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 03:01 от Г-жа Рамацоти

# 27 337

Ре, аз не съм във Ванкувър, там е доста по-различен климата и вероятно си растат дюли и мушмули. За черници се сетих също, страшно обичам, при мен естествено няма, но видях в Монреал да растат свободно по дървета посадени да красят улиците. Спрях се под тях и зобах като една коза. Иначе издокарана с рокля и токчета, на вечеря отивахме. Придружителите ми доста ги беше срам от мен и минувачите ме гледаха странно, ама аз черници от 15 години не бях яла и имах да наваксвам.
Имаме обаче едни китайски магазини тук, където продават странни неща като шкембе, агнешки глави, свински крака, разни странни плодове и зеленчуци. Хубаво ме подсети там да проверя!
Аз видях дюли в Отава и купих. Лятото беше. Само аз си ги ядох. Сега ми се приядоха дюли…

# 27 338
Аз мушмулите ги бях забравила като плод. А има дръвче на село, много красиво е оформено, трябва да погледна има ли плод. Не ги ям много обаче.
Черници и аз много обичам. На селото на свекърите има много. Разхождала съм се с количката и ядях от дърветата навремето.
Дюли тази година имаше само 3. Миналата година ММ ракия прави.

Ще се оплача, че момчето ми трябва да пътува. Колко го видях аз си знам, но така ще е.
Днес нали се правят питки с мед, сега мекици ще правя. Мед да си слагат като искат.
Честит имен ден на всички! Нека името ви носи здраве и усмивки!

# 27 339
Благодаря на всички за съпричастността!

# 27 340
  • София
Оплаквам се, че този Ретрограден Меркурий ми разказа играта, много се радвам, че свърши. Стискам си палци за един здрав и спокоен месец декември.

# 27 341
Ох...значи Ретроградният Меркурий е виновен за всички гадости, които ми се случват😡
Вчера отново ме изненадаха с вдигнат наем и то в евро, ами  писна ми. За тези условия смятам да се заемам да търся нещо по-читаво. То лакомията верно е присъща на хората😔
Сега и търсенето на Личен лекар съвсем ще се обърка😣 Аман от проблеми😔успокоявам се с това, че здравето е най- важно, но битовизмите и те ...за съжаление.
От мислене кое/ как снощи до 3: 30ч не можах да заспя, а днес съм по график на работа, само дано е по-спокойно, че да не го отнесе някой клиент😉

# 27 342
  • София
Мушмули никъде освен на Балканите не съм виждала. Черници има, но не ги ядат, защото не се продават. Трудно се транспортират и не са трайни.

# 27 343
  • Швейцария
Цвети, а не можеш ли да си купиш нещо с ипотека? При нас така стана. Увеличиха наема на 1700 CHF и ми гръмнаха бушоните. Взех да гледам обяви и хоп излезе нещо много изгодно. Натиснах банката да даде бърз отговор и за няколко дена го купихме. Ако знаеш от тогава колко пари сме спестили, понеже ипотеката и сметките са много по-малко от 1700...Това беше най-умното решение.

# 27 344
Предната неделя видях едни възрастни хора, които продаваха зеле. Реших да взема една зелка. После видях, че имат и ябълки и чесън и мушмули. Всичко си взех, а дядото горкия не вижда и ми върна повече пари-изсипа ми ги в ръката и вика-виж дали са така. Дребните въобще не ги погледнах, видях, че имаше поне 2×2 повече. Върнах му ги. Толкова бяха отрудени, и те излезли да изкарат някой лев. Черница има до работата, бяла. Отядохме се с колежката края на пролетта. Видяхме, че и други колежки ходят за десерт на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт