Да се оплачем... 2025

• 1 699 509
  • 27 762
  •   26
Отговори
# 27 345
  • Deutschland/HE
Мушмули никъде освен на Балканите не съм виждала. Черници има, но не ги ядат, защото не се продават. Трудно се транспортират и не са трайни.

Съседката ми носи два пъти много едри мушмули. Нейна приятелка в съседен град имала няколко големи дървета. Градът е на 40км северозападно от Франкфурт. Бях много изненадана.

# 27 346
Ако не се лъжа, мушмули продават в китайските магазини. Може да е мушмулоподобно, но е със същия вкус.

Нямам оплакване днес. Вчера бях на конференция в Монреал. Започна в 8, тоест, ние тръгнахме в 5 сутринта. Прибрахме се след 9.
Това ми е от “извънкласните занимания”. За щастие пътищата бяха сухи. Днес се събуждам - навън побеляло. Пуснах си коледна музика. Детето ми се обади. Снощи били на бар с две други момичета. Каза ми, че е щастлива; на мен ми стана хубаво от комбинацият сняг, коледна музика, щастливо дете и кафе…. междувременно мъжът ми качил всички кутии с коледни декорации и днес ще украсяваме елхата.

# 27 347
Абаджиева, как добре те разбирам! Детето щастливо ли и ние сме. Моето днес е Heart

# 27 348
Момичета, ще помоля за едни палци да потръгнат нещата, че предната седмица всичко беше с главата надолу. Знам, че сте сила и вярвам, че всичко ще се подреди! Heart

# 27 349
Ще се подреди ,Джейн ,стискам.

# 27 350
  • Пловдив
Аз нямам какво да кажа. Имаме два нови гълъба от нова за нас порода щото не ни стигат досегашните, явно.

Това даже не е оплакване, за у нас това си е относително нормално събитие.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 17:04 от Янтра

# 27 351
  • под тепетата
Нищо лично, Янтра! Аз пък точно от гълъби ще се оплача. Какво толкова има интересно в сандъците на терасата, та все ровичкат в тях! Засях мента наскоро и пак ровят , ша му се не знае!

# 27 352
  • Пловдив

Така да се каже "моите" са супер-дупер породисти. И не ровят по сандъците! Не им се разрешава! Всъщност са на Благоверния - колкото и да го хваля тук и той си има кусури и избора му на хобита отдааааавна ми е трън в очите, ама какво да го правя!

# 27 353
  • под тепетата
"Моите" са уличници невъзпитани! Като се завърне януари мъжо, ще го впрегна да ги превъзпитава Satisfied
 Вижда се , че твоите са от сой, и пръстенче си имат! За хобитата на мъжа ми няма да отварям дума, чееее....

# 27 354
Имах колега гълъбар. Водеше ги по състезания тия гълъби, обучаваше ги. Почивните си дни по цял ден лежеше по гръб, да ги гледа къде летят. Здрави нерви явно имаше съпругата му.

# 27 355
  • Пловдив
Оф, к'во знаете вие. Вие му викате гълъб и толкоз. Нищо подобно. Има там пощенски, има декоративни, ние гледаме високолетци. Има стотици породи. У нас има пакистански, английски типлер, унгарски високолетач. И некви, пазарджишки били, ама това не било официално призната от международната федерация порода. Новите, които сега взехме, били бял люляк, сега сме щели да работим да ги признаят за официална порода. Тук аз правя пляс по челото. И за мой кеф, аз ги харесвам много, имаме един чифт бял фенерлия - тия са декоративни, седят си в клетката и много-много не хвъркат, щото са едни едри, тежки и тромави. Ама са хубави.

На изложбата си харесах една порода, ама моя мъж не ги ще. Италианска мевка.

# 27 356
  • под тепетата
Ааааа, нье! Ние унгарско си имаме вече, ама е куче! Покрай първото ми и групите научих, и на изложби ходихме. Повече снимки имам на кучовците ни , отколкото на децата.

# 27 357
Аууу, тези, пернатите ги ненавиждам.
На Мид домашните любимци по са ми на сърце от хвърчащите ☺️

Украсих вече. Семпло е, колкото за настроение.
Обаче лампички за навън купих от Тему, със соларна батерия. Сега работата е работи, не работи. За толкова пари, толкоз. С две думи, моля се за слънчев декември, че да ми работят лампичките 🤣

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 19:13 от rummi_pl

# 27 358
Ние още миналата седмица украсихме с лампички цялата къща и двор. ММ е като малко дете и се радва на всякакви украси и в такива магазини не го пущам без мен. Вкъщи ще украсявам като ми дойде настроението, което едва ли ще е скоро...

# 27 359
  • Бургас
Вите, искам да видя коледната украса на къщата Simple Smile
Като по филмите ли е?

Аз нищо не съм украсила. Много ми е рано/

Общи условия

Активация на акаунт