Да се оплачем... 2025

• 1 698 143
  • 27 743
  •   25
Отговори
# 27 360
Аз по изложби на рибки ходех, по магазините за декоративни рибки. Скоро се отказа от това си хоби. Имам едно съмнение, че скоро пак ще сложи аквариум. Оня ден във Варна как насреща му се оказа магазин за аквариуми и терариуми незнам. Усещам,че при първа възможност ще го посети.
Още не съм сложила коледната украса, есенната си е в дневната. Само гномчета и елхички правя.

# 27 361
Вите, искам да видя коледната украса на къщата Simple Smile
Като по филмите ли е?
А чак като филмите не е. Висока ни е къщата и няма как. 😆

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 19:30 от vita

# 27 362
Аз току що приготвих торбите с подаръци за възрастните хора, имам пет тази година. Колегите също допринесоха с подаръци.
Подготвям и дребни подаръчета на няколко колеги (кутия с няколко вида течен шоколад; чай, бонбони). Ще направя курабийки и ще сложа в торбички. Имам три близки семейства с деца. На децата купувам дребни подаръчета. На родителите кутия бонбони и курабийки.
На съседските приятели на Попи и на тях им правя подаръци. И на съседите, с които сме по-близки. Обикновено бутилка вино и сладкиши.
В момента къщата ми е обсипана с подаръчни торби с всякакви форми и размери….
Това са торбите за старците.

Чуден двор, Вита!

# 27 363
Всички лампички, светещи завеси , фенри и свещи са в ход . Не ми се украсява у дома, всичко е на балкона . Отвън светим като елха , вътре само тикви и есенни листа . Хич не ми се украсява . Ще компенсирам с аромат на коледни сладки .  След седмица почвам… и няма спиране , човек, като луд с картечница съм Simple Smile
Скапах се от умора този уикенд, ама колко работа отметнах… само ръцете ми знаят .  Подаръците са готови, една последна книга е на поръчка за петък , и съм край . После имам технологично време за сладки .  И още две последни седмици работа .  Само се моля времето да е тихо и сухо .

# 27 364
  • Бургас
Ох, нищо не видях, Вите много си бърза!

Аз обожавам лампички. Имам си няколко които целогодишно си стоят и ги включвам понякога.

# 27 365
Ох да си призная какъв съм Плюшкин.....Миналата година някой беше изхвърлил торбички за подаръци на нашия гюм - чисто нови, неизползвани, всякакви размери, цветове и десени. Прибрах си ги, приютих ги в един голям шкаф (над 200 бройки) и сега имам за 2 живота напред.

# 27 366
  • Пловдив
Е споко бе, аз се наврях в контейнера за чайник.

# 27 367
  • Ямбол
Абаджиева, всеки път се радвам като споделяш за тази кампания с подаръците за възрастните хора.

Коледният ми дух умря около ковидната коледа; нямам никакво желание за елхи, украси и подаръци. А предната коледа котката препика и елхата, та сега и елха нямаме вкъщи 🤣.

# 27 368
Щерката и тя е плюшкин. Преди години и бяхме купили нови маратонки...старите бяха в ужасен вид и ги хвърлих в контейнера...като разбра - отиде и си ги извади и прибра 🤐

# 27 369
  • София
Малкия е така, има маратонки откакто беше в дг, пазят се в кутии, и дрехи.
Последно за едно боди размер 12-18 м се сети.

# 27 370
  • Бургас
Вите, искам да видя коледната украса на къщата Simple Smile
Като по филмите ли е?

Аз нищо не съм украсила. Много ми е рано/

Карц,бургазлии украсяваме след Никулден,като запалим градската елха.
За украса взех едно джудже от Лидл и ще го сложа пред вратата.За Коледа и НГ няма да сме в къщи,така че няма да украсявам.Ще бЕгаме на топло.

Гълъби ММ гледаше преди време и не искам да си спомням!Ужас!

# 27 371
  • Бургас
Славче, така е. Ама и за Никулден няма да е.
Искам и аз на топло.

# 27 372
Хахах, Янтра, все се каня да ти пиша...Имам един куп чайници излишни, имаш ли място да приютиш още няколко ? Simple Smile)

# 27 373
Олееее, ако знаете аз колко неща прибирам. Ще ме обявите за Плюшкин на темата. Цял кашон от памперси имам с метални кутии от най- малките консерви/сега ги използвам за основа на гномчета/кашонче с поларени шалове/шия шапки за снежни човечета и гномчета/, за кълбета с прежда няма пиша,всякакви джунджуриики също събирам. На ММ ми идва да му откъсна главата задето изхвърли чантичка с дървени топчета, прибрани от ония подложки за автомобилни седалки. От казана съм прибирала торбичка с жълтите кутийки от шоколадови яйца и ги направих на пчелички за пролетна и великденска украса. Ето, за който не чете в други теми тазгодишните ми гномчета.

# 27 374
Единствено пазя първото боди на детето. Толкова е малко, че не става и на кукла. А сега това човече родено кило и четиристотин е почти колкото мен голяма

Общи условия

Активация на акаунт