Да се оплачем... 2025

• 1 697 659
  • 27 732
  •   19
Отговори
# 27 375
Димис, много красиви украси си направила.🙂 Продаваш ли я или я подаряваш?

# 27 376
  • Варна
Почвам да се съмнявам в себе си, че ще се справя с новата ми работа. Старая се много и колкото повече го правя, толкова повече грешки стават, страшен карък. Онзи ден от бързане се изльосках по гръб в цялата си прелест.
Не понасям студа и гледах прогнозите за два месеца напред и все кучи студ.
Всичко друго е наред, да ме пита човек що мрънкам, ама на.
Айде да ви е прекрасна седмицата. ❤️

# 27 377
vita благодаря! Тези вече са подарени. Три отидоха за един благотворителен базар.
Сега ми се въртят в главата едни други гномчета, които ще отидат за коледен базар чрез деца на колежки./в различни училища учат децата, няма да се повтарят/
През годините и снежни човечета съм правила/то и сега не е късно/.

# 27 378
Димис, и топчета имам дървени (майка ми е дърводелец) - метни адрес на лични да ти пратя малко, да не се сърдиш на мъжо.  Simple Smile)

# 27 379
  • Бургас
Дими и в другата тема писах, ама и тук ще ти кажа, че са страхотни гномчетата и снежковците! Браво!

# 27 380
  • Пловдив
Хахах, Янтра, все се каня да ти пиша...Имам един куп чайници излишни, имаш ли място да приютиш още няколко ? Simple Smile)
Аз съм доста капризна на чайниците Simple Smile

# 27 381
Събирахме се с приятели с деца и главата ми е гръмнала... Да не говорим, че се натъпкаха с курабии преди да си тръгнем. Сладко преди сън. Мечта.
Обмислям да си взема одеялце в стаята на София, ако случайно заспя преди нея.

# 27 382
  • Северозапада
Димис, много хубави неща правиш. Много се впечатлявам от такива сръчни хора, като теб. Аз се мъча да правя някакви неща за училището на детето, ама в повечето случаи си изглеждат като от дете направени, автентични за базарите 😆

# 27 383
  • Бургас
Оххх, момчетата решиха, че искат макарони, та по никое време ядох врели макарони със сирене.....Ужас!

# 27 384
esstela, давай по-спокойно...Първо- всяко ново нещо е трудно и иска време, второ - колегите ти знаят, че си нова и едва ли имат големи очаквания към теб (всички притеснения са в твоята глава), трето - "не всичко трябва да е на всяка цена" т.е. ако стане - добре, ако пък не - продължаваш напред...
За студа в София те разбирам, на моят син му беше много трудно да свикне и да се климатизира. От града в който живем и София има поне 8-10 градуса разлика.

Димис, големи красотички правиш 😍

Лютиче, яж си на воля, сега ти е простено 🙂

# 27 385
Вита, не аз. Децата Grinning Ако бях аз, нямаше да мрънкам така.
Мия зъбите и се насочвам към леглото. Нямам сили за повече днес.

# 27 386
Димис, браво, имаш златни ръце. Аз нищо не мога, нито фантазия имам, нито талант. Бих направила само, ако е нещо за ядене.😁 То с такива капризи в къщи, как да не стане човек виртуоз в кухнята. Днес правих критераки с пилешко и зеленчуци. Моята, както не искаше и само да опита, омете две чинии.

# 27 387
  • някъде другаде
Димис , чудесни са снежковците и гномчетата. Аз такива  неща не умея.

# 27 388
Аз пък не умея да правя торти. Ама не сме фиданки .

# 27 389
Аз най ги умея с готови блатове.😃😃😃
Иначе моите харесват бисквитена, брауни и чийзкейк.

Общи условия

Активация на акаунт