Да се оплачем... 2025

• 1 690 953
  • 27 630
  •   22
Отговори
# 27 435
  • Сан Франциско
Мартина, какви хубави душички малки - да са живи и здрави! Разчувства ме и ме върна 40 години назад, защото и аз имам такава снимка с брат ми и сестра ми (близнаци) - на горе-долу същата възраст, седнали по същия начин…

Рамацоти, да ти е честито рожденичето - здраве и щастие пожелавам!

# 27 436
Не съм разбрала какви са тия персонализирани червила? Я ме светнете, че живот и здраве за рождения и ден и ние ще сме в Италия, да я изненадам.
Там в централния им магазин, който е до Катедрала-та, има опция за персонализиране на някои видове продукти /не за всички можеше, но червило можеше със сигурност/ - имат машина, с която ти надписват и правят с избран от теб дизайн /от няколко предложени/. Мисля, че беше 1-2 евро услугата, коконите се радват.

# 27 437
  • Sofia
Ваксината срещу ЧПВ може да бъде поставена на момичета между 10 и 15 години, втората доза тряба да бъде поставена до 16 г. Вдигнаха горната възрастова граница. ЛЛ на детето настоява да се постави към 14-15 г. възраст като ми обясни защо.
Декември е и хич не искам да се оплаквам. Обичам цялата еуфория покрай празниците.

# 27 438
  • София
Ако някой ходи днес на протеста, да внимава. На няколко места по "Дондуков" имаше групички от батки с черни дрехи. Ще има провокации. Иначе толкова полицаи май никога не съм виждала накуп.
Марти, страхотни сладури имаш.
Рамацоти, жива и здрава да е дъщеря ти!

# 27 439
Марти,
чудесни деца! Heart
Много ми е скапано тази сутрин. Неочаквано, имах гадна сутрин на работа. После нещо ми стана на телефона, кафемашината се държи странно. Детето имало разни проблеми, но не казва да не ни тревожи (на кого ли се е метнал).
Тръгнах да рева и ММ се сурна да ме успокоява и си ударихме главите. Kissing Heart
Не смея да отида да бягам, сигурно ще падна. Grinning

# 27 440
Марти, прекрасни деца имаш!

Рамацоти, честита да е дъщеря ти!

Мен цял ден ме боли глава, напрегнато ми е.
И стана ясно защо. Не знам от къде ми дойде на ум да погледна дали има условия за бременни за круиза, който си запазихме със семейството на ММ за март месец. Е, има. Няма да ни се случи следващата година. Дано можем да откажем резервацията и да не се набутаме с пари.
Отделно ми се обадиха от фирмата, където кандидатствах. Предлагат ми позицията от 1.01. Със сигурност ще приема, но сега въпросът е дали да пусна директно или все пак да опитам да поработя. Вторият вариант със сигурност ще ме смаже, защото имам страшно много път и ще съм смазана в края на деня.
Офффффф... Ей такива криви дни много мрязя.

# 27 441
  • Бургас
Марти, разкошни душички си имаш! Здрави да са!

# 27 442
Марти, страхотни са децата! И виж какви са усмихнати, да не чувам оплаквания от теб 😆

Оплаквам се, че уж ретроградният МерКУРий мина, а имах супер ш*бан ден. Първо снощи сънувах някакви ужасни кошмари, но не помня какви... Второ още сутринта служебния ми компютър се беше бъгнал, а трябваше да подавам информация до определен час - инак глоба... Супер инфарктен и натоварен работен ден..  След работа така бях без настроение, че реших да не ходя на йога и да ги бойкотирам, защото два пъти до сега си увеличаваха таксата и ме хвана яд....Та днес цял ден съм яхнала метлата...

# 27 443
  • Бургас
смотано ми е.....

# 27 444
  • някъде другаде
Марти , страхотни са ти дечицата. Големи сладурчета.
Рамацоти , здраве и щастие за дъщеря ти.

# 27 445
  • Бургас
Рамацоти,честит празник на прекрасната ти дъщеря!
Да е здрава,усмихната и спокойна!Да има много успехи,където се насочи!

На моето дете сложих ЧПВ.Сигурна съм,че е за добро.Моя близка си замина за три месеца от този вид рак.Може да се предотврати.

# 27 446
Мъчно ми е. Синът ми се раздели с приятелката си и го преживява. Живее в друг град, говорим по телефона, даже си поплака. Сърцето ми се къса.
Вие как преживявате болката на порасналите си деца?

# 27 447
Рамацоти, честита да е щерката. Много да е здрава, много да е щастлива и много да ви радва Heart

# 27 448
Мъчно ми е. Синът ми се раздели с приятелката си и го преживява. Живее в друг град, говорим по телефона, даже си поплака. Сърцето ми се къса.
Вие как преживявате болката на порасналите си деца?
Моят син го преживя същото преди време... Моето сърце се късаше с неговото, като го гледах как страда... Времето лекува и ще продължи напред...

# 27 449
Аз ги изслушвам, поплачат си, после от далеч започвам с успокоителни неща, гледанме ревлив филм и им готвя най- любимите неща за ядене🤪
За щастие чак големи драми не сме имали, малката е на принципа ако не ме харесва няма вкус, бързо за залюбва и разлюбва🤣 но тя не е имала гаджета в истинския смисъл още:) Голямата пък е по- студена, трудно показва емоция, имаше към 18-19 г няколко много трудни месеца, но минаха.
Винаги ще ме боли ако страдат, колкото и да са пораснали.

Общи условия

Активация на акаунт