Да се оплачем... 2025

• 1 691 491
  • 27 637
  •   26
Отговори
# 27 420
Нашите лл - те са семейство, - сложиха и на двете си деца - момче и момиче. На детето ще сложа със сигурност. Виж, за мен не знаех, че има вариант Satisfied

-----

В момента за момчета - от 10 до 13 г., предстои удължаване, но не разбрах кога.

# 27 421
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, и аз се интересувах за тези ваксини, ама на дърти години няма да тръгна да наваксвам с мъжете, та няма за какво...
 Обмислям за детето, догодина ще направи 11 години.

# 27 422
  • Fairbanks, Alaska
Честит празник на малката Рамацоти. Сега сглобих ситуацията - рожденичката е в Милано и е щастлива!

Аз една година правих седем вида курабийки за Коледа! Луда работа. Тази година ще направя няколко, но предимно да направя торбички за близките около мен.

Очаквам тази седмица с нетърпение. В сряда колежка ще дойде у нас за три дни. Вече съм казвала, че противно на общото мнение, аз обичам гости!
Та в сряда ще украсяваме gingerbread house, докато гледаме Wicked, part 1 по прайм, а в четвъртък след работа ще отидем да гледаме втората част. В неделя съм на кино с други приятелки.
Имам два календара - единия е с кафе (неспресо). Тъкмо изпих първото, а довечера ще отворим втория - той е с порт.
Другата седмица сме в Торонто, а след това си идва детето.
Отчетох се. Отивам да се трудя след малко…..
А тази Джинджифилова къщичка предварително е сглобена  или първо ще я сглобиш и след това ще я украсиш?

# 27 423
  • София
За момичета е до 13.99 г. Хванахме последния влак. Малкият догодина юни прави 13, ще видя значи преди това.

# 27 424
Здравейтеее!
01ви е, не съм забравила. Grinning
Айде, честит ви декември! Много любим месец ми е Heart

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 19:59 от Marthina

# 27 425
Мамини златни Heart

# 27 426
Моите и двете са ваксикирани, за минута не съм се замисляла, каквито и ваксини да измислят против рак аз и всичките ми близки ще се ваксинираме, толкова хора си отидоха без време от тази гадост.
Аз за себе си питах дали е оправдано да се ваксинирам. За децата е ясно.
Тъжната статистика е че сме на предпоследно място по брой ваксинирани и на 2 по брой заболели, онзи ден говореха затова по ТВ, може би по- масово трябва да говорят лекари за ваксините.

Марти, прекрасни са❤❤❤❤

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 14:12 от JACKLIN*

# 27 427
Еха, Марти, прекрасни са!
Да са живи и здрави!

# 27 428
Марти голямо богатство имаш у дома си! Щастлив да е декември, изпълнен със смях и пакости!

# 27 429
Прекрасни,три Слънца...при теб е лято,целогодишно...много радост,и топли празнични дни!

# 27 430
Честито да ти е порасналото момиче, Рамацоти! Здрава и щастлива!  Да я заведеш задължително в Kiko, /ако вече не си де Simple Smile / да си направи персонализирано червилце. За моята госпо'ица само  това беше задължителната точка от програмата ни там лятото Laughing

Ваксина за ЧПВ сложихме на голямата, малката е още малка. Не мисля, че има разумни доводи против, но всеки си преценЯ, нали...
Марти, чудни са! Heart

# 27 431
Марти, чудни са и тримата!!! Само да си ти здрави!

Водих я в Кико, и в Пупа, и във Виктория, и на 1000 други магазини. Предоволно е засипана с подаръци.
За момичета ваксината е безплатна, ако първата доза се постави преди да навършат 14г. На моята и сложих

# 27 432
  • София
Марти, чудни са и тримата!!! Само да си ти здрави!

Водих я в Кико, и в Пъпа, и на 1000 други магазини. Предоволно е засипана с подаръци.
За момичета ваксината е безплатна, ако първата доза се постави преди да навършат 14г. На моята и сложих
И аз момчета вече е безплатна (или май от догодина?).
Аз сега като бях в Милано взех на моята балсам, а на мен червило. Не съм разбрала какви са тия персонализирани червила? Я ме светнете, че живот и здраве за рождения и ден и ние ще сме в Италия, да я изненадам.

# 27 433
  • Северозапада
Да е жива и здрава рожденичката на Рамацоти! Живот изпълнен с радост, усмивки и сбъднати мечти!

# 27 434
Здравейтеее!
01ви е, не съм забравила. Grinning
Айде, честит ви декември! Много любим месец ми е Heart

Да са ти живи и здрави и много щастливи Марти децата.
Много са пораснали момчетата и каката.
Любим ние Декември защото се случват прекрасни чудеса.
Месец изпълнен с много изненади и вълнения.

Общи условия

Активация на акаунт