Да се оплачем... 2025

• 1 692 590
  • 27 660
  •   45
Отговори
# 27 405
Рамацоти здраве, късмет и безгрижие за момичето ти и от мен.
Хубав празник на всички, които имат повод.
Още не съм стигнала до палачинките.
И за коледната украса се замислям. Най-вероятно ще сме сами с ММ по Коледа, най-много брат ми да е с нас, на 31 декември съм нощна смяна и нещо не ми се украсява.

# 27 406
Рамацоти, честита да е дъщеря ти! Да е здрава и само хубави неща да ѝ се случват.
Вчера имах планове да изчистя, да сложа елха, да..
Знаете ли какво от този план изпълних, нищо! ...
Станах по някое време,  направих закуска и пак легнах.

# 27 407
Рамацоти, честит празник на девойката! Да е здрава и щастлива!
Шефката се появи след двуседмично отсъствие. Добре си изкарахме без нея....😃

# 27 408
  • София
Рамацоти, да ти е жива и здрава и много щастлива дъщерята 🥂
Обичам коледни сладки, но не съм правила, откакто бяха малки децата. Никой не яде сладки вкъщи, гризнат по една и после се чудя какво да ги правя. А се връткам цял ден.
И елхата забравих вчера, мотахме се няколко часа в Сердика и едвам се прибрах. И моловете не са за мен, толкова навалица и шум ме смазват.

# 27 409
  • Варна
Рамацоти, приятелче, да е здрава и много щастлива, никога да не слиза усмивката от лицето й. Амин 🙏🫶🌹

Честити да са и другите деца и много здрави да са. Най-хубавото нещо на света са те. 🩷
Благодаря на Господ, че и аз съм майка. ☺️

# 27 410
  • София
G.D. аз започнах да правя сладки един декември, децата бяха градинарчета и целия декември бяха с варицела, та си стояхме вкъщи. Качих 5 кг. тогава. Simple Smile Преди 2-3 години реших да не правя, защото е много занимавка, много други ангажименти, декември винаги ми е лудница..... И щерката като написала едно сърцераздирателно писмо на Дядо Коледа, как много се извинява ама тая година нямало да му оставим сладки под елхата, щото мама е много уморена. Simple Smile Та оттогава не си посмилям да не правя.
Украсата я правим първия уикенд на декември, която дата се пада.

# 27 411
  • София
Честит празник на, двете ви г-жа Рамацоти, здраве и любов.

# 27 412
Рамацоти, честита да е дъщеря ти!

# 27 413
Честит празник на малката Рамацоти. Сега сглобих ситуацията - рожденичката е в Милано и е щастлива!

Аз една година правих седем вида курабийки за Коледа! Луда работа. Тази година ще направя няколко, но предимно да направя торбички за близките около мен.

Очаквам тази седмица с нетърпение. В сряда колежка ще дойде у нас за три дни. Вече съм казвала, че противно на общото мнение, аз обичам гости!
Та в сряда ще украсяваме gingerbread house, докато гледаме Wicked, part 1 по прайм, а в четвъртък след работа ще отидем да гледаме втората част. В неделя съм на кино с други приятелки.
Имам два календара - единия е с кафе (неспресо). Тъкмо изпих първото, а довечера ще отворим втория - той е с порт.
Другата седмица сме в Торонто, а след това си идва детето.
Отчетох се. Отивам да се трудя след малко…..

# 27 414
Рамацоти, честита да е! Здрава и щастлива Flowers Four Leaf Clover

За Коледа правя домашни бонбони, от бисквити и ядки.
Много бързо се унищожават.

# 27 415
Рамацоти, здрава да ти е момичката, да има късмет, добри приятели и всичко да и се случва от първият път!

Бях на гинеколог годишният ми преглед, коментирахме ваксините за ЧПВ, нали сега тези новите викат че може и ние да си ги слагаме, но лекарят ми( много добър имам му вяра) каза че е оправдано да сложа, само ако ще имам смяна на партньора или ММ смята да хойка, демек само от нови вируси би ме предпазила. Викам няма такава опасност, той каза значи не препоръчвам.
Излизам и казвам на мъжът и ми той- виж вземи си сложи, кво ще се цганим за 1000 лв, ще земат да поскъпнат, не се знае вика, ти си млада жена още, аз не се знае докога ще даяня, ко нещо поне да си ваксинирана 🤣🤣🤣  в случай че тръгна да ловЯ лИбовници🤣🤣🤪🤪😅
Та казвам ви ако някой се чуди за ваксината, само ако планувате да палувате, за старите мъже няма смисъл🤣🤣🤪🤪 Да ви разсмея малко, ние се похилихме доволно:)

# 27 416
За младите момичета и момчета( вече и за тях има безплатни),обаче задължително помислете и съберете инфо....

# 27 417
  • София
Аз за сина ми мислех и все още го обмислям, но клоня към "да". Че още ми е пред очите как снаха ми си отиде от този вид рак и остави три деца. Ако тогава имаше ваксина...

# 27 418
  • София
Моята щерка вече е ваксинирана с двете дози. Догодина ще сложим и на малкия.

# 27 419
  • София
Дидка, до каква възраст е безплатно?

Общи условия

Активация на акаунт