Да се оплачем... 2025

• 1 692 370
  • 27 655
  •   32
Отговори
# 27 630
Жаки си е свършила работата като родител. С действията и размислите си детето показа, че е добре възпитано, с осъзнати цели и борбено в живота. Жаки само да се оплачеш от децата си!

# 27 631
   Оплаквам се, че загорих едно ядене. Кукърът ми е повреден, той отдавна е за пенсиониране, сега вече съвсем сдаде багажа. Имам нов! Стои си отдавна в кашона и ме е страх от него, че е под налягане. Не знам защо си го купих. Но, или трябва да се престраша, или да купувам друг. Та, взех да готвя на котлона едно месо с ориз и гъби, ама, като съм отвикнала... Загоря. Сега изгребах внимателно с шпатулката загорялото и го изхвърлих в тоалетната. Прикрих следите. Няма да си признавам какво е станало, дано го изядат.

# 27 632
  • София
Кло, давай смело с този под налягане! Моят е такъв (Tefal One pot) и откак съм го взела, всеки ден бръмчи. И само функцията за налягане ползвам, незаменим ми е. Почти всичко готвя в него.
Оплаквам се, че със щерката започнахме коледните сладки. Ей ся опуках една, топла-топла. И няма да се размина с една....

# 27 633
Аз цял ден съм на компютъра и яко се схванах... А трябва да се отправям към басейна, пе София пак е на плуване. Да му се не види и плуването...

АГ ми се обади. Излезли генеричните изследвания на бебето. Всичко точно. Викам "А пол?". Не пишело. Не съм била отбелязала, че искам. Абе как не съм?! Първо там сложих кръстче. Забравили сигурно. Как пък все нашите забравят...

# 27 634
Ами тъкмо е повод да направиш парти за пола. Нали сега са модерни.

# 27 635
Абе Сигме, не ме занимавай с глупости Joy Нито парти за бебето искам, нито парти за пола, нито погачи правя.

# 27 636
На ехограф  не видяха ли пола, Лютиче ?

# 27 637
  Ее, Лютиче, чак аз се ядосах. Как така не видяли пола? Не, че е много важно, но аз от любопитство не спях, докато не разбера.
  Като бях бременна с малката, пола го научихме с голямата. Таткото ни беше отвън, първо търсеше къде да паркира, после се обади, че ще ни чака в кафенето пред болницата. Излизаме и двете ухилени до уши. А той: "Момиче е, нали?" Как пък позна Simple Smile.
   И друго си спомням. Голямата ми дъщеря много държеше да присъства на всички видеозони и да гледа бебето. Много присърце беше приела, че ще става кака и много се вълнуваше. На девет години беше. Лекарката на нея обясняваше всичко и заедно коментираха. Пита я лекарката: "Ти какво предпочиташ, братче или сестриче." "Няма значение, - отговаря моето - ДОРИ и да е момче, пак ще го обичам."

# 27 638
Много са ти красиви дъщерите, Клотилд. Личи си, че в мерак са правени Stuck Out Tongue Winking Eye

Славка чакам да пише как е минал мамологът Flowers Four Leaf Clover

# 27 639
Питай на следващия ехограф.
Аз толкова бях сигурна, че ще бъде момиче, че чак в шестия месец питах, просто за потвърждение Satisfied

# 27 640
Толкова криво беше застанало, че докторът много набързо успя да хвърли един поглед и каза, че вижда някаква пъпчица, но на този етап имало и 25% шанс все пак да е момиче. И затова трепетно чаках кръвния тест... А те да забравят да го пуснат... Ще полудея от любопитство вече.

# 27 641
  • Бургас
Много са ти красиви дъщерите, Клотилд. Личи си, че в мерак са правени Stuck Out Tongue Winking Eye

Славка чакам да пише как е минал мамологът Flowers Four Leaf Clover

Супер са резултатите,Рамацоти!Благодаря ,че се сети за мен!
Синът ми и той ги гледа,няма нищо тревожно.Притесних се,защото моя близка в момента се бори с този вид рак.Да стиснем палци за една млада жена,майка на малко дете!

# 27 642
Аз никакво шесто чувство нямам. Момичета исках и такива ми се родиха. Но, докато не видя, не се осланях на никакви чувства.

Иначе, за второто бебе си купих количка втора употреба за без пари. В пети месец бях. И без това си я бях харесала, видях я в идеален вид за 80 лв. и не мислих повече от минута. (Нова беше поне около 400, 2008 г. това.) Взех я веднага. После свекърва ми много се ужаси... Не толкова за втората употреба, ами ако било момченце, как с розовата количка Simple Smile. Казах, че ако излезе момченце, ще е от модерните. Ама тази количка после я подарих и изкара още две-три хлапета, освен моето.
  Иначе, още една история имам покрай тази количка, но много се разприказвах, затова в срит текст:

Скрит текст:
Идва един клиент, с жена си. Оказва се, че сме еднакво бременни, в едни и същи месеци. Заговорихме се с нея. Щели да купуват количка за бебето за 1500 лв. Тяхна си работа, все едно да коментирам кой каква кола си е купил. Всеки с приоритетите си. Този клиент бавеше малко плащанията. Не големи плащания и не за повече от два-три месеца. Дадох им стока за 1 800 лв. и парите после не ги видях. Той фалирал, заминал за чужбина, като се чухме с жена му, и на нея много не се обаждал и не ѝ пращал пари. Сама се оправяла с бебето. Не издевателствахме над жена му, разбира се. Но, моят мъж много пъти после ми се е подигравал, че на чуждото бебе съм купила количка за 1 800 лв., а на нашето, горкото, втора употреба, за 80 лв.)

# 27 643
Кло, че ние се обзаведохме от-до за София за около 1500 евро - повивалници, колички, столчета за кола, легло и не знам си какво още... Да не съм луда да купувам всичко ново при положение, че при нас масово се продават изключително запазени неща за смешни пари.
Единственото нещо, за което смятам да изхарча големи пари е (ако не ми се получи пак с кърменето де) машина за миене на шишета. Това е, което ми стъжняваше живота с едно дете, а с две пък съвсем не ми се виси на мивката нон стоп.

# 27 644
   Лютиче, дай боже да ти се получи! Ако не, не е толкова голям зор миенето на шишетата. Машини има, вече, казваш... Това е голям прогрес. Аз ползвах едно нещо за микровълнова, но тогава дори съдомиялна нямах. Съдомиялната не е ли достатъчна за шишетата?

Общи условия

Активация на акаунт