Да се оплачем... 2025

• 1 689 196
  • 27 623
  •   12
Отговори
# 27 600
Аз пък чакам с нетърпение празниците да си остана вкъщи за десетина дни да се се наспя.

# 27 601
Май ще се живее, малкия дявол е, аденоматозен полип /аг/.

# 27 602
  • Mediterraneo
Радвам се, приемам резултатите за добри. Наслаждавай се на празниците, Славенка!

# 27 603
G.D декември не е и моя месец. Много близки хора загубих именно през декември. Хич не ми е празнично.

Славена радвам се за резултатите, ще се оправят нещата.

Психически натоварен ден беше днес. Има деца с месеци не поглеждат родителите си.

# 27 604
Славена радвам се за резултатите, ще се наредят нещата.

# 27 605
  • Бургас
Браво,Славена!Радвам се за теб!

Утре съм на мамография.Стиснете по едно палче.

За сън взимам Геродорм и Хедонин и спя като бебе.Естествено, изписани от лекар.

# 27 606
Краднах поста на малката йогичка, за да го споделя за тези, които ги интересуват впечатленаията и. Много израсна за кратко време, радвам се се за нея много, тотално се излекува от свръх гнусливостта си, тва не ям, навън не мога, море не можеш ли, яде та ушите и пукат:) Станала е по- отворена към хората, намерила приятели. Едно пътуване , а колко я промени, смятайте след месец може верно да не ще да си идва, пу пу пепел ми на езика😱😅

Скрит текст:
Тръгнах за Индия малко притеснена и леко предубедена , питах се дали изобщо ще ми хареса, дали ще изпитам културен шок и как ще се почувствам в една толкова различна и непозната среда. Днес вече е един месец, откакто съм тук и съм истински благодарна за всеки човек, когото срещнах по пътя си.
Видях страшно много, докоснах се до една напълно нова култура, но най-ценното за мен са хората. Намерих приятели, с които станахме невероятно близки-нещо, което не ми се е случвало по този начин до сега.
Разбира се, както във всяко приключение, имаше и трудни моменти. Въпреки всичко, всеки ден посещавам класовете с огромен ентусиазъм…учителите ми са страхотни, вдъхновяват ме и ме карат да се чувствам на правилното място.
Харесвам храната, атмосферата, ритъма на живота… но най-вече хората, които срещнах тук и които ще помня цял живот. Искрено се надявам да поддържаме връзка и един ден отново да се срещнем.
За мен Индия е наистина Incredible India и е нещо, което всеки трябва да изпита поне веднъж в живота си!💖🇮🇳✨ -[spoleir]

# 27 607
Браво на йогата! Ще си дойде разбира се, но дано е преодоляла наистина страховете и блокажите си и за напред е смела в изследването на света и любопитна към новите неща!
Оплаквам се, че екскурзията ни свършва. Винаги като стане време да се прибираме се сърдя на ММ. Искам да останем още ден- два...

# 27 608
Славена браво !!🫶
Утре се прибирам в Португалия 😀
Омръзна ми от студено време и намусени и изнервени хора!

# 27 609
В Португалия не са ли същите?
Моите впечатления са че са възпитани, но не изглеждат щастливи.
Славена, много се радвам!

# 27 610
Оплаквам се, че след работа трябваше да ида на йога, но щерката вкъщи ме чакаше разплакана - не можела да реши задачите по математика. Та седнахме и решавахме логаритми. Учудващо е, че помня неща от преди 30г.

# 27 611
  • Пловдив
Оплаквам се, че след работа трябваше да ида на йога, но щерката вкъщи ме чакаше разплакана - не можела да реши задачите по математика. Та седнахме и решавахме логаритми. Учудващо е, че помня неща от преди 30г.
Имам красив, висок, интелигентен, 17 годишен - може да помага с логаритми. Дай логаритъма.

# 27 612
Имам красив, висок, интелигентен, 17 годишен - може да помага с логаритми. Дай логаритъма.
Тя и моята е на 17г. и май е наборка на твоят 😃. За тази вечер прикючихме със задачите, но следващият път може да се възползвам от предложението... Като стигне до геометрията със сигурност, че там тотално съм забравила нещата...🙂

# 27 613
  • някъде другаде
Славена , браво за добрите резултати.
Славче , за теб стиснати палци.
Жаки , браво на йогата. Хубаво е , че и харесва и се чувства добре.

# 27 614
  • Пловдив
Тя и моята е на 17г. и май е наборка на твоят 😃. За тази вечер прикючихме със задачите, но следващият път може да се възползвам от предложението... Като стигне до геометрията със сигурност, че там тотално съм забравила нещата...🙂
Пращаш я у нас, 17 годишния е зает, но да хвърли око на останалите наличности. Де да знаеш, може да отмъкне някой друг Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

"Наличностите" ако разберат какви ги говоря - ще ми откъснат главата Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт