Да се оплачем... 2025

• 1 687 389
  • 27 605
  •   21
Отговори
# 27 555
  • на Мелмак
Жаки ни покани, а я няма, дано спи. Аз преди час окончателно отворих очи.

# 27 556
  • под тепетата
Добрутро! И аз допивам кафето, шия две копчета, дето са намислили да ме изоставят и след малко паля джапанките ..ъъъъ, ботите де! Хубав ден!

# 27 557
Аз, ако седна да шия в пет сутринта, ще ме четете в медицинската хроника, в рубриката с куриозите...
Пия кафе и правя списъци, че е по-безопасно.

# 27 558
Кой покани на кафе, а го няма?

Точно в 3 се опулих, четох 15 мин и пак се натиснах да дремя, до сега;)  бива в 22 вече бях заспала.
Джени,  търси решение, хроничното безсъние е пагубно и за мозъка о за цялото тяло, трябва са спиш! От натрупано безсъние имах етапи на ПА. Не характерни за мен, без никакви други причини.

# 27 559
В 21.40 си легнах ся ще спя, към 3-4 ви чакам на кафе😅🙃🙃😂😂😂
И аз тогава легнах и в 6 ч станах. Сега пия кафе и ще ходя на работа. Мисля с кафява рокля да се издокарам. Нали кафявото е на мода, поне по улицата да се почувствам с крак с модата. Кафяв работен костюм нямам.
Джени стискам палци за хубав резултат от биопсията. Лекарите и те грешат, дано не е права жената.
Мойте предчувствия за лош резултат на колега се оправдаха преди години, добре че беше в началото това зло и го пребори. Но оказа влияние върху кариерата. Дано тук всички е добре.

# 27 560
  • Пловдив
Виж с Жаки не знам как ще е, тя е много луда глава и свободолюбива. И тя вика че на 18 щяла да вземе раница и да пътува. Следи някакви момичета, които доброволствали, в Япония, в Бали и прочее, щяла да преподава английски и пиано за спане и храна🤪🤪😅
А-ха. И кой ще и плаща самолетните билети от място до място? Аз се бях засилила да доброволствам на 20 (преди половин живот), обаче липсата на пари за билети набързо ме отказа. Щото то ти си доброволстваш и ти предлагат подслон и храна, но все някой трябва да плати за да стигнеш до там. За английския да забрави - не е нейтив спийкър.

Да не говорим, че в Тайланд, Индонезия... мисля че беше поради наглото поведение на бели бакпакъри, които са просели от много по-бедното местно население пари за придвижване (автобуса струва пари) и храна, изискват да имаш двупосочен билет, пари в сметка и резервация. Нормални неща.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 07:05 от Янтра

# 27 561
  • някъде другаде
Спах от 23 до 6 , а ми се спи. Как успявате да правите , каквото и да е  , като спите , толкова малко?

# 27 562
Българки преподават анг. в Бали, нали ти казвам че ги следва и км гледа видеата.
За билети щяла да рАУти лятото на морето, да запести и тати малко да и помогнел🤪🤪🤣
Важеното е че има планове детето, още на 18 щяла да тръгва, от сега ни плаши. А ние си викаме- дано, дано, данооооооооооо😂

Тони, мн ми е гадно ако спя под 7 часа, ма кво да правя:( Всички техники прилагам, които са ми известни.

# 27 563
Брей, колко сте ранобудни!
Аз едвам ставам в 6:30. Ама излизам чак в 8:15.
Едно време обичах да уча нощно време. Тихо, спокойно.

Индия ми е интересна. Но далечна и непозната. Аз съм страхлива и нито сега,нито преди бих тръгнала .
Европа е друго нещо. Но пак сама... Не.
Но младите са други. И така трябва да бъде.

# 27 564
  • Пловдив
Българки преподават анг. в Бали, нали ти казвам че ги следва и км гледа видеата.
За билети щяла да рАУти лятото на морето, да запести и тати малко да и помогнел🤪🤪🤣
Важеното е че има планове детето, още на 18 щяла да тръгва, от сега ни плаши. А ние си викаме- дано, дано, данооооооооооо😂
Ако баща и се съгласи да финансира начинанието - това е друга работа, ще стане. Остави какво и показват разни инфлуенсърки, не всичко, което лети се яде. Това от опит, аз на 20 бях диво бясна.

Но ако реши да се разкара извън България - не можеш да я спреш, но става с бачкане, не с доброволстване по красиви места. Пак от опит. Аз се изпокарах с майка ми и го направих. Споменавала съм, че бяха au-pair  в Дания. Мхм.

# 27 565
  • Швейцария
Аз за нищо не ставам като не спя. Пия хапчета, най-добрата ми приятелка е психиатърка, но няма оправия. Спя 3-4 часа през деня, после пак лягам вечерта и спя 2 часа. Изобщо не ми е възможно да ходя да работя в офис. И когато съм недоспала съм супер изнервена, всичко ме дразни и правя драма. От 20 години съм така и съм се примирила.

# 27 566
Спах от 23 до 6 , а ми се спи. Как успявате да правите , каквото и да е  , като спите , толкова малко?
Като имам работа съм мобилизирана и не усещам умора. Спра ли обаче мога да заспя на момента. Както казва ММ все едно ме изключват от контакта и спирам да съществувам. След нощна рядко спя,  все ходих да работя. Доспива ми се към 17 ч и към 20 ч ме хващат работните и откарвам обикновено до 22 ч. Ама аз с нощните смени съм се превърнала в нощна птица.

# 27 567
Съчувствам на всички неспящи. Голям бич е това. Аз искам и мога да спя по 8 часа, но не работи така системата.

# 27 568
За да преподаваш език в този глобален свят вече въобще не и нужно да си нейтив. Сертификати трябват, адекватни и признати такива.
20 години са това, Янтра- време, в което всичко  се преобърна с главата надолу.
Дъщеря ми от три години си докарва допълнителни доходи с преподаване (онлайн). Ама не на език, а на физика и математика.

Оплаквам се от мъгла. Брррр.

# 27 569
Не мога да си представя, че ще страдам от безсъние някой ден. Лягам, заспивам и съм като труп. Ако не спя, не съм човек. В момента единствено хормоните малко бъркат работата и не мога да заспивам бързо, ако стана до тоалетна, но иначе ми трябват 30 секунди да откъртя наново. Мога и по 10 часа да спя на нощ.

Общи условия

Активация на акаунт