Да се оплачем... 2025

• 1 694 496
  • 27 695
  •   30
Отговори
# 27 660
Хич не разбрах кое му е сложното на миенето на шишетата. С близнаци се цедих и храних 1 година.
Вкарвам се вьв Филми сьс стомашно-чревни проблеми Confused
Днес пак бях на гастро.

# 27 661
   А, аз не съм много досадна, все ще ме изтърпи. Колко пъти ще пея? Най-много веднъж месечно.
   Той обаче, пак е решил да спре цигарите. За почти тридесетгодишния ни съвместен живот, това се е случвало няколко пъти. Един път три години не пуши!  И още няколко пъти по няколко месеца... И всеки пък става кисел, неприятен, досаден и нетърпим. Докато пропуши отново. Не знам колко време ще го държи сега, може няколко седмици, месеци, година дори. Но, видя ли го, че е спрял цигарите, вече предварително се изнервям. Става заядлив и неприятен. Аман вече. 

# 27 662
  • Бургас
Днес с колежката говорихме за подаръци. Тя била поръчала за домочадието чорапи, но във кутия за пица и вътре чорапите наредени и изглеждащи, точно като пица. Имало вариант и за суши!
Давам идея само!

# 27 663
Хич не разбрах кое му е сложното на миенето на шишетата.

И аз. И двете деца бяха на АМ- въртях няколко шишета и биберона към тях, миехме ги идея по- усърдно, изплаквахме хубаво и това е.

Рави, дано не е нищо сериозно! 🤗

# 27 664
  • Mediterraneo
Днес с колежката говорихме за подаръци. Тя била поръчала за домочадието чорапи, но във кутия за пица и вътре чорапите наредени и изглеждащи, точно като пица. Имало вариант и за суши!
Давам идея само!
От известно време ги умувам, в Шейн е пълно, има донъти, бири, сушита, бургери, много интересни са наистина.

# 27 665
  • София
Моят беше дежурен по миене на шишета и стерклизиране, както и по ставане през нощта по няколко пъти да прави мляконза две бебета. На линейка беше. Тогаз колкото търчеше, сега толкова го мързи и не пипва нищо вкъщи. От това се оплаквам.

# 27 666
   Е, ако има нещо ново за миене и стерилизиране на шишета, чудесно. С първото дете, в края на миналия век, вечер миехме шишетата и ги варяхме в една голяма тенджера на котлона. Бяхме накупили много не ги миехме всеки ден, защото бяхме млади и се утрепвахме от работа. С второто, вече през този век, ползвахме по-малко на брой шишета и ги стерилизирахме в микровълновата вечер след работа. На мен ми се видя добра екстра това. Сега, ако има и още по-улесняващи неща, още по-добре.

# 27 667
  • Варна
Хелоу Simple Smile
Чета ви горе-долу като имам време , но все не остава ред да се включа, че на работа доста натоварено търча напред-назад само...
За подаръците- аз фланелки в червено и розово приготвих и боксерки за мойте мъже и за племенниците ми. Малко- но от сърце, хубави марки са поне Grinning. На майка ми ютия, че имаше нужда, на свеки сешоар.За две близки приятелки съм взела вино и пуловерчета, много сладки .Аз вече получих смарт часовник който харесвах , без време малко, ама щото нямам търпение..Grinning Не  ми тrябва нищо по принцип искам бар и вечеря навън по празниците Simple Smile , а не само да меся питки и да навивам сарми, както по принцип се случва..
Лютиче, опитай да кърмиш, т.е. сигурна съм че ще го направиш. Понякога обаче просто не се получава и никога човек не трябва да се обвинява и да прави всичко преко сили , в крайна сметка нищо не е на всяка цена. Бебето не разбрах какво ще е ? И аз залагам на момченце Simple Smile
И аз не спя добре напоследък, а уж съм изморена. Имаме обучения вече неколкократно он-лайн в зуум на нова деловодна система в документооборот , която влиза януари и се чувствам супер натоварена и задръстена от информация.

# 27 668
И аз нямам идеи за подаръци. ММ по традиция нищо не иска. За свекърите нищо няма да купя. Миналата година бях на работа на Коледа, подаръка го пратих по ММ и сина, просто го оставили в другата стая, никакъв коментар, а аз доста го обмислях. Тази година, ако имам време едни сладки ще направя и ще занеса. Брат ми подаръци и той не иска, но винаги ни подарява. Много трудно харесва дрехи и съм в голяма чуденка. За сина обмислям кафе машина с капсули.
Кой как и къде ще празнува не сме обмисляли. За Коледа сина ми е на работа, аз също имам дежурства. На 31 съм нощна и ако сина ми е на работа на 1.01, значи че няма да се прибере. Ние на 1 да отидем при него, но той ако е на работа. Ще мисля по натам.
vita благородно завиждам за гостенчето ти. Знам обаче, че има недоволна от гостуването му - печката
Лютиче дано си спокойна и имаш кърма. А щом има улеснение за миене на шишета - възползвай се. Мен шишета не ми е тежало да мия, но буркани за компоти и лютеница.....не искам да си спомням. Моето предчувствие е за момиче. Момчето може би ще е следващата бременност.

# 27 669
Аз съм притеснена доста. Докарах майка ми вкъщи тази вечер, защото вдигна кръвно. Два пъти годишно й се случва, не знаем защо, с ниско кръвно е обикновено.
Докато мерихме на интервали кръвното й вкъщи обаче, забелязахме, че на мъжа ми диастулата е над 100 - 104,106 и така с няколко премервания. Систулата също е на по-горна граница. Майка се стабилизира и сега шета в кухнята, след като 2 часа я увещавам да иде да си ляга вече. Украсила съм коледно, пуснала съм й приглушена светлина и дифузера с любим аромат - не, та не, сериал ще си наваксвала.
На мен обаче ми е притеснено за мъжът ми, на какъв специалист да го пращам ? Кардиолог ?

# 27 670
  • София
jenny, освен подправките в бурканчета (Тили), суджук и лютеничка нямат грешка Hug. Австрийските близки на сестра ми ги приемат с голяма радост.

# 27 671
   Хелоу и уелком бак, Веси, такъв свеж полъх си ти!
   Ама как може да сте толкова добре организирани всички, а аз тепърва да започвам да мисля за подаръци...

За бебето на Лютиче, обаче, да се разберем - аз първа казах, че ще е момче!

# 27 672
Хич не разбрах кое му е сложното на миенето на шишетата. С близнаци се цедих и храних 1 година.
Вкарвам се вьв Филми сьс стомашно-чревни проблеми Confused
Днес пак бях на гастро.

Гадните гастро работи не се проявяват като коремни оплаквания, а по друг начин. Затова най- вероятно си във филм, който ще свърши скоро. Лошото е само, че безобидните много мъчат и няма спасение.

# 27 673
  • София
Lana, преди да мислиш за кардиолог, премери му кръвното няколко сутрини.
Само синът се “ уреди” с коледен подарък заради черния петък.
Аз се надявам да не прекарам празниците в болница Confused
Рави, мнооого тегава история са добрите гастро в София.

# 27 674
Ако някой има идея какво мога да й взема от БГ вместо бона, да кажете. Тя е полякиня и не се интересува от икони и подобни неща.
На останалите съм купила разни неща от кашмир. Ние в семейството не си подаряваме нищо.

Най-харесваният подарък, който съм носила от БГ е гювеч. Носих го в ръчния багаж и му треперих да не се счупи. За колежка беше, тя не готви, но мъжът й готви ежедневно. Гювечът се ползва буквално всеки ден, казаха че по-вкусни манджи не били яли. Искал и отгоре на котлона да го слага, вместо тенджери да ползва, добре че се сетили да ме питат първо дали може. Изненадах се, че толкова бяха въодушевени, канадците много не са по готвенето. Твоята съседка щом е полякиня, със сигурност би оценила нещо подобно.

Коледни подаръци няма да купувам тази година за никого. Аз също нищо не искам, макар че знам, че сина ми нещо ми е взел. Той обикновено ми купува разни електроники за да съм в час с новите тенденции. Може би ще отидем до някой аутлет да си избере нещо оттам, макар че и той е затрупан с техника, парфюми, дрехи и обувки.

Утре съм на зъболекар, другата седмица на лекар, после ще трябва мамограма, кръвни и т.н. Почна се пак ходенето по мъките, ами дано всичко ми е наред и тази година!

Общи условия

Активация на акаунт