Да се оплачем... 2025

• 1 695 473
  • 27 705
  •   29
Отговори
# 27 675
  • SF
Лютиче второ бебе ли чака??? Оооо, защо така изпускам новините!
Радвам се и леко да й минава!

# 27 676
Аз тъкмо купих кутия веган бонбони с тъмен шоколад за едната приятелка, за другите съм взела чай или течен шоколад на прах, две са и рожденички и за тях малка кутийка бонбони с happy birthday. Тези подаръци са символични. Ще сложа вътре и по една котешка играчка, че всички имат котки.
Детето ще получи няколко кашмирени пуловера, мъжа ми нещо като ватиран анцуг да разхожда с него кучето, другото са нематериални подаръци.

# 27 677
Не мога да спя... Върнах ММ в леглото да доспива той, а аз излизам да обикалям тъмниците с кучката.
Имам час после в бюрото по труда. Грам не ми се занимава и с това. И без това вече имам предложение за работа от януари. Не знам защо ме викат пак... Казвам ви обаче - като се прибера, си лягам директно пак поне до обяд.

# 27 678
  • някъде другаде
За бебето на Лютиче мисля , че ще е момиче.
Веси , и аз рачувам нова деловодна програма. И на мен ми идва в повече.
Да се оплача , че съм станала , а не мога да пия кафе , че ще ходя да ми вземат кръв за изследвания.

# 27 679
Преди малко си изнасям чашата с кафе да се охлади и в тази тъмна и мизерна сутрин виждам жена да дърпа едно малко кученце да се прибират. То дърпа наобратно не му се прибира Satisfied

# 27 680
Ема  може да не е искало да излиза... Grinning Това се случва в момента вкъщи. Аз викам за разходка, а кучката ме гледа нахално от леглото и си наляга парцалите.

# 27 681
  • Пловдив
Веси , и аз рачувам нова деловодна програма. И на мен ми идва в повече.
На нас ще ни я инсталират на 30.12.25, защото доработката още не е готова. Сега гледам клипчета за евентуално как ще става тая работа с еврото. ОТ сега ми настръхва козината как се прави кредитно на нещо като сума в евро върху фактура в лева от 2025 и как си навръзваме документите. На 2.01 офиса сме на работа да се борим с програмата.

# 27 682
Прибираха го от посоката за разходки, към входа им. А то горкото опитва да поляга в знак на протест, обаче нали е малко и леко, няма достатъчно съпротивителни сили, извлачиха го обратно към топлото. Да беше някой голдън да легне и да каже "няма да се прибирам още, харесвам леден вятър"... щеше да се озори стопанката Sweat Smile

# 27 683
  • Пловдив
Начи, тоя сивия, искам да се оплача от котарак! И Въглен е бил малко коте бе! Такова чудо не е било. Освен снощната ситуация с хавлията, оня ден моя мъж е легнал под мивката и сменя сифона, и Сивия Бандит минал и му отмъкнал пластмасовото сифонче. Чувам аз топурдия и викове, Благоверния гони Бандит и онова се носи с част от сифона. И се завря зад дивана. Малко го набиха с вестника/брошурката от Лидъл, че няма вестници.
Някой ял шоколад и го оставил завит и загънат в опаковката и затиснат с купа на масата. Шоколада е токсичен за котки! И сивия глупак се качил на масата, избутал купата и може и да е опитал от шоколада или е успял да го разбута здраво. Пак го бих с вестника, спокойно, добре е, не се е наял, само беше опитал.
Научил се е да скача да си играе с краката на хората, на моите хора не им пука, ама ми скъса чорапогащник за 28 лв (скъп, с фигурки, в желания от мен кафяв цвят - кафе). Пак го бих с вестника.
Въглен да ви го похваля - аз не съм очаквала да има друг тип котки, ама то той е блага душа. То естествено възпитано, деликатно. На практика не прави (и не е правил като малък) никакви бели. НИКАКВИ.

Имам МНОГО СИЛНИ ПОДОЗРЕНИЯ, че редовно ще се оплаквам от сиви котки.
И за сведение, сега е 3,5 кг още е с млечни зъби. Ние познаваме баща му - 7,5 кг ще да стане.

# 27 684
Добро утро на всички! Стягам се да избутам поредния работен ден.

Аз си мисля, че второто бебе на Лютиче ще е момиче 🙂. Май трябва да започнем със залаганията, да видим коя ще познае.😆

# 27 685
Мн лошо спах, точно в 3 по часовник се събудих, до 4.30 броих звезди… после пак дремах, аман вече:(

# 27 686
Мн лошо спах, точно в 3 по часовник се събудих, до 4.30 броих звезди… после пак дремах, аман вече:(

И аз така.

# 27 687
Янтра недей така крайно за сивите котки, имаме една добрушка британка и ще и търся дом, че решихме да сменяме квартирата, а в новата не е желателно да има домашни любимци.
Спането тази нощ и при мен беше никакво- в 4,30 вода пих, сериал гледах,още един и ...осъмнах без дрямка.
Нашите шефове още ме са решили 02.01 дали и как ще работим.

# 27 688
  • София
Снощи беше пълнолуние, не знам каква си суперлуна. Довечера ще спим всички, урочасвам ни. Simple Smile

# 27 689
Да,въпрос на нрав...имах сив котарак,беше най-флегматичното същество,хранех го от ръка...иначе все гладен щеше да ходи.И...го отнесе един сокол...
Сегашната ми котана,прави бели,само за да ми привлече вниманието ...яде цветя,събаря къде ,каквото може...само в мое присъствие,и за моето внимание ..,знае и очаква ,че ще се скарам и ме следи с периферно зрение.На практика,рядко има щети,защото спира и хуква.А не е гальовна ..идва,ляга и заспива на гърдите ми...всеки опит да я галя,завършва с 'гризене",без да забива зъби...това е нейния начин...

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:38 от неда2

Общи условия

Активация на акаунт