Да се оплачем... 2025

• 1 695 473
  • 27 705
  •   30
Отговори
# 27 690
Ние ще почиваме две седмици, което е супер.
Днес ми тръгна много зле, бързане от сутринта. Търсих си зарядното за телефона, намерих го, после пък търсих телефона.... Пуснала съм си ключовете в друга чанта, и с това имаше екшън.....
Много ми харесаха едни керамични интересни фигурки, много ефектни, стават за украса и салати.
Скрит текст:

# 27 691
оплаквам се, че лабораторията много бави резултата ми Sad за мен това е много голям стрес, вече 20 дни живея в този стрес

# 27 692
Фроузън, много са хубави!

Няма и 9 часа, още не се е съмнало, а аз свърших 8263732 неща. След малко пускам коледната картичка за принт и отивам да си легна.
Довечера ще излизам по женски и трябва да съм отпочинала, ако не искам да заспя на някоя маса...

# 27 693
  • ВАРНА
Оплаквам се,че резултатите ми след ухапванията от кърлежи лятото налагат пиенето на антибиотик, но поне за празниците ще могат да се "смърся" с алкохол.И много взех да забравям.Все ми изчезват разни неща,които са добре прибрани явно.Вчера ходих до бутикова месарница за специален салам Камчия за руската салата от детството ми.Показвам го гордо на щерката,пък тя се кокори и ми казва:
-Ама,защо салам?Нали последният път имаше толкова жили вътре,че се зарече -"Гръм да ме удари ако купя пак такова нещо!"
И аз си спомних...сега очаквам и гръм да ме удари на всичкото отгоре.

# 27 694
Глинените съдчета са много красиви, но няма наличност към момента.
Иначе исках да направя подарък.
С подаръците съм до никъде.
Мисля, гледам и нищо.
Накрая ще сложа в един плик на всички пари и тва е.
Не ми се харчат пари за глупости.

# 27 695
След малко отивам на лекар. Моля,стиснете един палец тази болка, ето ме мъчи, да е нещо от арсенала на познатите ми гадости.

# 27 696
Цяла нощ работих. Не че спасявах животи. Шефът сутринта му идваше да се върне обратно. А аз най-доволно му разказвах с усмивка в типа" шефе, пак забърках мойте си каши". Само като кажа първото изречение и той с поглед довършва останалото.
Янтра   много е интересно у вас . Може да напишеш "котешки истории"

Стискам палци на всички за хубави неща!

# 27 697
Не е оплакване, но знам ,че ще помогнете.
Моля за мнения за тример за брада и тяло за момче. Вече има мустаци наболи и иска да ги маха. Има си налична 1ръка, с която може да се обслужва и традиционната самобръсначка мисля ,че не е опция. Та, някой с опит, мнение?

# 27 698
ММ от години се бръсне само с електрическа на Филипс. Баща ми преди няколко години също се оплака, че му е омръзнало да се маже и стърже и му купих същата. И двамата са доволни.

# 27 699
Благодаря !
Искам да има и функция за тяло, защото космясва Simple Smile

# 27 700

И двете стават за лице и тяло. Даже първото( с повече приставки) май е по- евтино. ММ ползва само за тялото, лицето със самобръсначки минава

# 27 701
  • Варна
Моите са с Филипс и двамата. Малкия с one blade , мъжа ми с някаква друга. И за лице и за тяло ползват приставките. Но те не са някакви много брадати, не са им гъсти брадите. Една колежка донесе питка със сирене много вкусна. Ще се пукна от лакомия, сутринта ядох бисквити, мандарини, капучино и сега хубаво се нагърмях с мазничка питка Grinning
Довечера съм на фризьор, повечко ще се подстрижа съм решила Simple Smile

От къде са тези глиннени красоти да разглеждам ??

# 27 702
Официално чакаме момченце Blue Heart Честито на позналите!

Оплаквам се, че обещах да спя днес и не спах... Усещам как довечера нвма да правя парти, а ще си легна с кокошките пак...

# 27 703
Аз понзааааах! Много ми се дават такива неща бе😅🤣 Само за мойто не познах, 5 месеца му пеехме -сине, сине, име имахме всичко! И накрая грешка- мома е😂😍 Ма тя дива за 5 момчета…. Макси щеше да е, нищо внука ще е😅
Лютиче, кефи ли се таткото? София какво искаше??

# 27 704
  • Варна
Честито, Лютиче, знаех си  ! Някак вчера като писах ми се стори че ще е момче най вероятно Heart И аз имам усещане за други хора често, по принцип, не за бебета само. За мен нямам никога , никакво ..Grinning

Общи условия

Активация на акаунт