Да се оплачем... 2025

• 1 701 381
  • 27 798
  •   10
Отговори
# 27 780
Карз и аз чакам ел.техник в понеделник. Фурната не ми работи от 3 месеца. Работи, де, ама много слабо. Само котлоните ползвам, скарата, тостера и мини фурничка.

# 27 781
  • Бургас
Не е, Кло! Той ми е на Йордановден - Божидар ми е! Истински Божи дар е!

Фроузен, подариха ми  фурна  за вграждане (много малко е използвана) и стои цяло лято! Нямаше време лятото да се занимавам с нея. То си иска и шкаф за вграждане, та котлони, та голяма разправия! И за всичкото това нещо, което може да се свърши за един ден, аз чакам от лятото! Обаче то да намериш майстор - голям проблем!
 Хората ще направят основен ремонт за толкова време....
Писна ми!
Искам да ми се монтира всичко и да си боядисам у дома! Преди празниците!

# 27 782
Не обичам хич шаран и затова всяка година експериментираме. Една година бяхме взели октопод и скариди, после сьомга, а днес сме на лаврак. Този шаран така и не го заобичах. По принцип не обичам да има кости, че като дете се бях задавила и ми е останал лош спомен. 😀
Оплаквам се, че на бебето май му излизат горните два зъба и носа му постоянно тече. Дали е от зъбите или пък пак е вирус нямам представа вече. Уж оздравя, а и е весела, та се чудя още.

# 27 783
Не бях се сетила за Никулден. Сега ще размразя една порция риба и ще вечерям с нея. Моят мъж риба не яде!  Имам горящи свещи (с батерии), казват че трябва да има запалени свещи за моряците, които са в момента на кораб.
Братовчед ми беше моряк. Наскоро се пенсионира и си е във Варна, но за другите, които са още на плаване.
Аз имам прекалено много украшения за елхата и от миналата година съм на теми. Аз наопаки на модата, миналата година бях “облаче ле бяло”, а тази година темата е кич! Едни златни и червени лъскавини кича по елхата! Още съм в началото, но ще стане лъскавка и златничка. Кич! Ще я снимам като приключа да ви развеселя!

# 27 784
   Ние нямаме Николаевци и Николини в родата, затова не се сещам. Нашата семейна традиция е на Нова година да ядем морски дарове. Тогава имам време за готвене, купуваме октоподи, миди, калмари, скариди и т. н. Правя или една голяма паейа, или пък отделни купички с морски дарове и отделно ориз с шафран и си похапваме добре. Всички сме с различни, отделни вкусове за храна, само за морските дарове се срещаме вкусово. И, в общи лини, с това ми се изчерпва новогодишното меню Simple Smile. Тази година ще имаме гости и може да се наложи да нарушим традицията. Ще трябва да ги питам и тях, ужас...

# 27 785
Риба трудно ям след бременността. Ако ми замириши някак странно и прекалено рибено не ям. ММ обожава риба. Той и пържи шаран за обяд, но остана и за вечеря покани брат ми, че го доядоха. Аз бях на пържени картофи.
Нямам желание за елха и украса. По Коледа ще работя, на 31.12 съм нощна. Синът ми не си знае още графика за януари, а от него зависи дали ще бъде тук в новогодишната нощ. Все пак сложих украса на входната врата.

Утре съм на работа. От това се оплаквам.

# 27 786
  • Бургас
И на мен не ми е коледно, ама никак....
Още сме в шок от случилото се с наше близко момче...
Не можем, не искаме да повярваме и това е...
А и с всичката натурия и разтурена къща, изобщо не ми е до празник....
Искам да легна и да спя 100 години! Или да съм на място, където няма лошо ! Където е само бяло и красиво! Но, такова няма!

# 27 787
Честит празник БУРГАЗЛИИ! Blue HeartHeartpulse
Честито на моряците, банкерите и имениците

Оплаквам се, че нещо, което не мога да променя, ме тормози. Евентуално в понеделник по обяд ще имам яснота. Хем искам да разбера какво ще е, хем ме е страх от срещата.

# 27 788
  • Сан Франциско
Честито на празнуващите днес - да сте живи и здрави!

Ние ще ядем довечера пушена свинска наденица, печени картофи и салата.

Карз, колената са от човешките части, на които отнема много време да се възстановят от травма. На мен са ми слабо място - миналата година се нараних на състезание, леко беше, а трябваха месеци да спрат да болят.

Моето диване, на 8 години, тази сутрин си защити Черен / Бяла Ивица колан - последният цветен. Живот и здраве - Първа Степен Черен колан след година.

# 27 789
   Димис, живея до колхозния пазар във Варна. Поне на три места в радиус 400 м от дома ми пържат риба и, като ми се прияде, отивам и си купувам. Най-любимите ми риби са хек, заргана и калкан. Те са най-вкусни пържени. Иначе, всички останали риби се много вкусни и на фурна, така ги готвя у нас. Или в еърфраер.
   Аз също не ям рибата, ако трябва да я чистя. Погнусявам се много от мириса на сурова риба. Мога да я изчистя и да я сготвя, но после не я ям. За да я ям, трябва някой друг да я почистил и сготвил.

# 27 790
Да, аз винаги купувам чистена. Както казва един любим мой герой Антонио Ресио - „Аз съм търговец на едро, не чистя риба!", та и аз като него. 😆

# 27 791
Да, аз винаги купувам чистена. Както казва един любим мой герой Антонио Ресио - „Аз съм търговец на едро, не чистя риба!", та и аз като него. 😆

Така, така, Римона. И аз съм търговец на едро и не чистя риба Simple Smile.

# 27 792
Ако помните, наскоро бях на концерт, където пяхме коледни песни. Намерих линк и ви пускам да усетите атмосферата.
Ако се вгледате внимателно може и да ме видите!
https://fb.watch/DQldXwXWep/?fs=e

# 27 793
  • Варна
Пъстърва ядохме ние, не обичам особено шаран въпреки традицията. Мъжа ми обича, но се съобрази , а и много не ми се пържеше шаран, освен че не ми е любим Simple Smile . Пълнен не харесвам.Свекито е на гости, с преспиване, сложих я да спи вече. Майка ми и тя идва за вечеря, изобщо бабешка вечеринка имахме Grinning To торти, салати, не мога да дишаам...Имахме и политически спорове, кво да ги правим - отстъпихме. Готвя всякаква риба  иначе - и аз купувам изчистена предимно ,  морски ядем, днес така за разнообразие, хайде речна.
Абаджиева, с червена блуза ли си ? Simple Smile Май те видях Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 23:36 от Vessi_to

# 27 794
Пъстърва ядохме ние, не обичам особено шаран въпреки традицията. Мъжа ми обича, но се съобрази , а и много не ми се пържеше шаран, освен че не ми е любим Simple Smile . Пълнен не харесвам.Свекито е на гости, с преспиване, сложих я да спи вече. Майка ми и тя идва за вечеря, изобщо бабешка вечеринка имахме Grinning To торти, салати, не мога да дишаам...Имахме и политически спорове, кво да ги правим - отстъпихме. Готвя всякаква риба  иначе - и аз купувам изчистена предимно ,  морски ядем, днес така за разнообразие, хайде речна.
Абаджиева, с червена блуза ли си ? Simple Smile Май те видях Simple Smile

На първия ред с червена блуза, очила и леко гръцки нос. До мен е приятелката ми със сива блуза, което леко лилавее на видеото. Диригента ме прикрива, но от време на време се виждам…много дебела изглеждам. Не че съм слаба, но изглеждам двойна.

Общи условия

Активация на акаунт