Да се оплачем... 2025

• 1 705 771
  • 27 858
  •   21
Отговори
# 27 840
  • София
Обикновено през януари всички пускат големи намаления Wink

# 27 841
Джени , честит рожден ден!

# 27 842
  • Пловдив
Значи ще чакам.
Пак гледам инстапотите (тоя големия 7 литра с много капаци). Обаче пусто е ГОЛЯМО чудовище, много място заема. Хем да си спестя тенджера под налягане, 7 литра горе-долу му удовлетворяват навиците на готвене. И хем малко еърфраерче (не ми е достатъчно голямо). Обаче тая работа със капаците ми се вижда неудобна. Чудех се дали да не го взема само с капака под налягане и отделно да си купя голямото Косори с двете кошници (по една порция в кошница) - за нещо набързо. Ама нямам място. Основно нямам място. Пак ще се чудя докато гледам цени. Леля ми даде пари за коледен подарък, Благоверния не знае, ама и той ще даде.

# 27 843
  • някъде другаде
Джени , честит рожден ден. (наборки сме) Да си здрава , щастлива и удовлетворена.

# 27 844
Значи ще чакам.
Пак гледам инстапотите (тоя големия 7 литра с много капаци). Обаче пусто е ГОЛЯМО чудовище, много място заема. Хем да си спестя тенджера под налягане, 7 литра горе-долу му удовлетворяват навиците на готвене. И хем малко еърфраерче (не ми е достатъчно голямо). Обаче тая работа със капаците ми се вижда неудобна. Чудех се дали да не го взема само с капака под налягане и отделно да си купя голямото Косори с двете кошници (по една порция в кошница) - за нещо набързо. Ама нямам място. Основно нямам място. Пак ще се чудя докато гледам цени. Леля ми даде пари за коледен подарък, Благоверния не знае, ама и той ще даде.

Aз си купих комбинирания с двата капака, действително е неудобно и заема много място втория капак. Затова си купих еърфрайър отделно и капака понастоящем си стои в кашона.

# 27 845
Честит празник, Джени!
Бъди здрава и щастлива!

Едвам станах. Рано лягам. Спя. Но сутрин ми е много трудно да отворя очи и да вдигна тялото.

# 27 846
Честит 50-ти рожден ден, Джени! Желая ти здраве, щастие, любов и дълголетие! 🍀

# 27 847
Честит юбилей Джени! Здрава, спокойна, обичана и усмихната да си!

Не се наспах, защото ме тревожи една среща днес по обяд. Моля за вълшебните ви палци!

# 27 848
  • sofia
Джени, жива и здрава да си!

Янтра, с този съм 7,6 л Имай предвид, че тенджерата се пълни макс на 3/4 от тия 7,6 литра. Сега е на много добра цена.
С фраера не ми е по-бързо от фурната, за големи количества съвсем. Двойния фраер го харизах на мъжа ми като се изнасях. Сега купих единичен на косори, но рядко го ползвам и то само за нещо малко, само за мен или за още един макс.
И хич не ми пече като фурната, нищо, че има и долен реотан.

# 27 849
Жени, честит юбилей!
Да си здрава!
Рамацоти, стискам!
Оммм само и тая седмица да издържа. Вече много нанагорно ми идва. Още само 10 дни и съм отпуска. Накрая ми е най - трудно.

# 27 850
Джени, честит рожден ден! Само хубави неща да ти се случват и да си здрава най-вече!

Какво ви е мнението за чугунените тигани? Искам да подменя един тиган и се чудя дали да не си взема чугунен, който става и за фурна. Никога не съм имала и мястото ми е ограничено, така че искам да има един тиган за всичко. Последния ми е керамичен, уж екофрендли, нетоксичен, не загаря, обаче му се обели бързо покритието и загаря. Писна ми да сменям тигани всяка година.

# 27 851
  • Пловдив
Янтра, с този съм 7,6 л Имай предвид, че тенджерата се пълни макс на 3/4 от тия 7,6 литра. Сега е на много добра цена.
С фраера не ми е по-бързо от фурната, за големи количества съвсем. Двойния фраер го харизах на мъжа ми като се изнасях. Сега купих единичен на косори, но рядко го ползвам и то само за нещо малко, само за мен или за още един макс.
И хич не ми пече като фурната, нищо, че има и долен реотан.
Лелелелелелеле. Че то голям зян тогава. 5 литра само нищо не е. Я да си купя аз за тия пари парцалки и обувки, и фурната да работи както и досега, м?

Какво ви е мнението за чугунените тигани? Искам да подменя един тиган и се чудя дали да не си взема чугунен, който става и за фурна. Никога не съм имала и мястото ми е ограничено, така че искам да има един тиган за всичко. Последния ми е керамичен, уж екофрендли, нетоксичен, не загаря, обаче му се обели бързо покритието и загаря. Писна ми да сменям тигани всяка година.
Първи проблем - не се мият в миялна. Втори проблем - тежат. Иначе имам няколко чугунени съда.

# 27 852
Янтра, с тези два проблема, или по-скоро неудобства съм наясно. Аз тигани по принцип в миялна не слагам, така че не ми пречи. Има ли нещо друго, което трябва да гледам? Аз не пържа много, основно пържоли, яйца и палачинки два пъти в годината.

# 27 853
Начи още малко и ще ме запалите и мен по тези джаджи за готвене.
Нямам място.
До днес усилено подминавах, но щом и Янтра ще си купува, дето готви със замах и по много кат мен..
Янтра, да покажеш кво си избра

# 27 854
  • Бургас
Джени,честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! Честит юбилей!

Рамацоти, стискам!

Общи условия

Активация на акаунт