Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 666
  • 881
  •   1
Отговори
# 660
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мъфинче, дано вече си се повлияло от АБ и днес да си по-добре.
Стейси, стискам палци 🍀
Съни, дано е нещо моментно. 🍀
Ени, как е Синеочка?
Пия първото кафе....
Днес няма да бързам за първи час....
Второто кафе ще изпия като заведа Митето....
Днес ще съм по-свободна, но утре отново 6 поредни часа и пасле съм квестор.
Още се боря да не се разболея.
Хубав ден!

# 661
Добро утро!
Бързо оздравяване и никакви опити за разболяване!
Хубав ден!

# 662
  • Бургас
Добро утро!
Оздравявайте!🍀

# 663
Добро утро!

И аз в отбора на болните от снощи.  Т, болки в тялото, кашлица... Ще ида до офиса да си взема компютъра и си лягам. Пфффф.

Спокоен ден, банда!

# 664
  • Бургас
Добро утро!

Бързо оздравяване на всички!

Съни, напрегнат ден ще ти е. Дано детето не вдига повече Т, че поне нея да не мислиш.

Днес пратих вече Марто на училище. Имам малко задачи преди обед, следобед му обещах да го видя на ледената пързалка. Аз ще я пропусна, че след снощните танци съм с мускулна треска. Бая съм се раздала Joy

# 665
  • София
Добро утро!

Засега промяна няма. АБ който са ми изписали е на 24 часа. Пила съм само едно хапче, та все още не очаквам чудеса. Ще се оправим, няма къде да ходим. Simple Smile

Оздравявайте бързо всички!

# 666
  • Canada
Добро утро!

Окапах и аз, мн подмолен вирус. Актуалният в момента грип А често завършва с бронхит. Та с едно на ум ако има кашлица.

Стейси, дано сте на финала вече 🍀

Здраве да имате!

# 667
  • Germany
Добро утро!
Много болни... Да се оправяте бързо!
Малкият се прибира днес. Изтеглиха им прибирането с един ден, защото утре ще мине някаква буря оттам и нямаше да могат да стигнат до летището. Много му е харесало и не му се връща. Намерил е нови приятели и ми заяви, че ще ходи лятото пак Simple Smile

# 668
Привет и от мен!
Болните да оздравяват, грипаво време, така да не обичам зимните месеци.
Да ви покажа най-новото попълнение и защо лелите не го долюбват:

кичур от леля Минка

# 669
  • Бургас
Я,Лято, имате си нов разбойник!?
Дано се спогодят с лелите!

# 670
Той е от септември вкъщи, но най-новото котешко попълнение.

# 671
Добро утро!

Верно е много гаден тоя вирус. Нощес вдигнах до 39, нещо, което не помня да ми се е случвало... Ще си лежа днес, и без това съм на парцал и всичко ме боли.

# 672
Добро утро.
При детето тестът показа грип А, вчера беше като парцал цял ден.  Днес ще работя от вкъщи,  дано закрепи. Още снощи почнах тамифлу, надявам се днес да живне.
Али, оправяй се.
Хубав ден.

# 673
Добро утро!

Али, сигурно е грип, дано вече да имаш подобрение 🤗. Детето на Съни, Фонс и другите болни и те да оздравяват. И в градината има много болни деца и все съм на тръни.

Детето вчера ме попита може ли, като си дойде от градина днес да ѝ родя едно бебе 😂.
Аз си продължавам с ограниченото хранене и леките тренировки, ама само 2 кг съм свалила. Понеже не съм мерила обиколки, ще се надявам там да има по-голяма разлика 😃.

Хубав петък, момичета 😘!

# 674
  • Germany
Добро утро!
Али, да минава бързо!
Съни, стискам палци детето да е по-добре днес!
Аз си нагушках снощи момчето и съм спокойна. Отслабнал и пораснал ми се видя Simple Smile Пак не можах да спя обаче и днес ще е тегав ден...
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт