Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 667
  • 881
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!

Мъфинче, да се оправяте вече.
И от мен глас за Геломиртола.

Едва сряда е...

# 646
  • София
Привет!
И аз чакам вече да стане петък и да отпрашим цялата фирма към СПА-то на тиймбилдинг.

# 647
  • Бургас
Привет!
И аз чакам вече да стане петък и да отпрашим цялата фирма към СПА-то на тиймбилдинг.

А аз чакам да стане 2047 година и да се пенсионирам Simple Smile

# 648
Не бързай, дотогава много правителства ще се сменят, работоспособните ще намалеем и може да не е 47 година.

# 649
  • София
Привет!

Ходих на лекар. Ще пия антибиотик, няма как. Имам хрипове и много червено гърло...
Взех си и Геломиртол. И ММ ще го пие.
Важното е да ми мине бързо, за да мога да си гледам детето адекватно.
Сега пия чайче от мента в леглото. Всички лежим. Simple Smile

# 650
  • София
Мъфин, дано са "нацелили" правилния антибиотик и бързо да се подобриш.

# 651
  • Варна
Мъфинче, дръж се, че Гого те чака!
Роди, светъл да е пътя на мама!
Ние още се занимаваме с ваденето на докумвнти, които иска посолството на Корея. Пак чакаме документ от банката, освен наличност тези искат и данни за движение по сметката 3 месеца назад. Чак ми звъняха от банката във Варна и София да се уточним.
Дали сме дипломата за средно и пълномощното за превод на английски.
Утре детето ще прати с dhl останалите много документи, че да ходим най-после с молба за виза.
Другата седмица е последен шанс, за да се получи визата навреме преди полета.
Надявам се посолството да работи, въпреки празничната седмица за Републука Корея.

# 652
Стейси, стискам палци всичко да приключи преди крайния срок.
Мъфин, оправяйте се!

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 20:10 от mariat

# 653
Стейси, трябва да се справите.
Мъфин, да оздравявате.

# 654
  • Варна
Толкова много документи!
Веднага щом разберем за някой нов, изкарваме го. Без да се бавим. И пак едва смогваме. Все излиза някакво препядствие и чакаш еди какъв срок Вчера девойката чак се разплака от напрежение, че ни бавят.
Сигурна съм, че накрая всичко ще е наред! Само да издържим Grinning

# 655
Стейси, браво на вас. Аз, признавам си, щях да се откажа - много нахално от тяхна страна. То наличности, движение, чудо. Ай сиктир. По същата причина не искам и да ходя да се моля като циганка на Американското посолство.
За мен граничи с подигравка с хората.

Да оздравяват болните Flowers Four Leaf Clover

Али, как едва сряда, ми то почти петък Joy

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 20:59 от rummi_pl

# 656
Толкова много документи!
Веднага щом разберем за някой нов, изкарваме го.
Kak така веднага щом разберете? Няма ли някъде из сайта на посолството изискуемите документи?

# 657
  • Варна
Има. Обаче ние се движим полека, първо от унито в холандия какво искат, айде после корейския уни какво иска.
Стъпка по стъпка. Хубаво, ама корейското посолство избухнаха с документи накрая. Гонят срок, но поръчваш един домумент и ти казват :3-7дни срок. И така. От пос8лството са определили другата седмица като последна, хубаво, ама ние още се борим с документи.
Лято, от посолството 7мат възможност да изискват нови и нови документи. Освен посочените
Я да ви покажа първите кокичета в моя двор.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 21:11 от Стейси Грей

# 658
  • София
Стейси, дано набавите всичко необходимо навреме.
И ние водим сега едни преговори с китайци. Ние не бързаме, но те май се разбързаха днес. Grinning
Руми, за Щатите ще почакаме, докато паднат визите. Kissing Heart

# 659
Добро утро.
Детето се събуди в 3 с температура,  макар и не висока. Имах комбиниран тест за.ковид и грип, но само на този за ковид излезе контролната черта, та не стана ясно какво е.
Днес съм на обучение,  ще трябва да отида на работа.  За лечението ще го мисля в движение.
Хубав и успешен ден с по-малко болни.

Общи условия

Активация на акаунт