Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 673
  • 881
  •   1
Отговори
# 630
Мид, днес една-две идеи е по-добре. Покашля, но не е като предните дни. Лежи си, че няма сили. То е нормално, след толкова дни без храна... 😅 Ще мине, надявам се. Одеве я заварих да пълни балони с вода в банята, та.. 🤣
Мъфинче, бързо да се оправяте!
Селесте, браво за танците. Аз из тикток попадам на клипове от разни танцови състави и започва и на мен да ми се ходи, но при нас е кофти групата. 😆 Едни селски пръчки, дето са се взели на сериозно, за нови хора и дума не дават да се каже. Та за това си кротувам за момента.
Синеочка пак иска да ходи и тя, след като гледа групата от нейния клас на концерта. Да оздравее и ще я пускам.

# 631
  • Бургас
Ени, радвам се, че Синеочка върви към оздравяване. За групата ви нямам думи, лоша организация явно, щом се допуска танцьорите да диктуват правилата, а не ръководителят. Говорим все пак за развлечение, не за професионален ансамбъл.

# 632
  • София
Няма новина за честитене. Relaxed

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 18:09 от Rodiva

# 633
  • Бургас
Роди, това май е стара инфо. Поне отдолу пише 24.01.2020

# 634
  • Бургас
Роди, това май е стара инфо. Поне отдолу пише 24.01.2020
Нашите нещо ги подготвят,май?
Имаме задача от класните да им проверим профилите в Тиймса за работа в електронна среда

# 635
  • София
Статията май е стара наистина, но такъв слух се носи. Smiley

# 636
  • някъде ... тук ...
Освен с кармолис, ужасната кашлица на тазгодишния грип я борих и с геломиртол. Успява всеки път да откърти всичко.
Болните да се оправят по-бързо!

# 637
  • Бургас
Нашите нещо ги подготвят,май?
Имаме задача от класните да им проверим профилите в Тиймса за работа в електронна среда
Същото са казали днес и в нашето училище.

# 638
  • Бургас
За грипна ваканция ли става въпрос?
 Моите нищо не ми казаха.
Ще ги питам след малко като се приберат от тренировка.

# 639
Няма официална грипна ваканция. Нашата област е в епидемия, но не сме получавали съобщения за ваканция.

# 640
  • Бургас
Съобщения и ние нямаме, но има много болни и явно се подготвят за нещо, щом са казали да проверим достъпа до Тиймс.

Позабавлявахме се с Лин на театър, сега пия чай и се дивя на бележката за платени данъци, особено на този за битови отпадъци.

# 641
  • София
Добро утро!

Спахме спокойно. Кашлицата продължава, като аз кашлям най-много. Днес ще ходя до личната. Ясно е, че за един ден няма да мине. За Гоги се притеснявам. Толкова е малък...

Хубав и спокоен ден!

# 642
  • Бургас
Добро утро!
Много сте тихи, тази сутрин!🤔
Мъфинче, бързо да ви минава!

На тръстиката съм, ама пия кафе 😂 с шефката 😂

# 643
Хубав ден, момичета!

# 644
  • Germany
Добро утро!
След малко тръгвам и аз към тръстиката, а как не ми се ходииии.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт