Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 674
  • 881
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Добро утро и от мен!🍀
Роди,светла й памет!
Хубав ден ви желая!

# 616
  • София
Добро утро!

Всички сме болни... След малко ще водим малкия на лекар. Аз засега само кашлям и ме боли гърло. И Гоги кашля. Иде ми да се гръмна!
Роди, светла й памет!

Хубав ден!

# 617
Добро утро.
Мъфин, оздравявайте.
Роди, светла й памет.
Хубав ден

# 618
Честито на празнуващите бабин ден!
Роди, светло да и е на душата.
и аз явно съм лепнала лещо - главата ме боли, някъде в далечината, даже след малко ще полегна.
ММ ми праща снимки от Корея, а на мен ми се иска да съм там. Особенно за празниците за настъпването на лунарната нова година. Що не се обадих на майка ми да дойдат да стоят тук, а аз да отида до Корея? А аз си викам, е там съм била, какво да правя. На ми сега.

# 619
Добро утро!

Мъфинче, бързо да минава!

Роди, гуш!

Любимият и днес ще си посседи у дома. Дано не се тръшна и аз.

Спокоен ден, банда!

# 620
  • Бургас
Добро утро!

Мъфин, бързо оздравяване на всички ви! Леко да мине!

Роди, Hug

Карз, Чановете нямат група на удобно за мен място. Ще ходя в Огин.

Тит, за другия път ще ти е обеца на ухото, има ли вариант да отидеш, отиваш Wink

# 621
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Heart

Роди, светла памет на майка ти! Flowers Rose

Мъфинче, бързо да оздравявате семейно! Hug

Хубав вторник на всички! Hug

# 622
  • Бургас
Мъфинче и всички болни, бързо да оздравявате!🍀

Честит Бабинден!

Тит, за другият път ще знаеш!

# 623
  • София
Добър ден.
Енко как е малката?
Да, времето си минава.
Да се оправят всички болни.

# 624
  • София
Благодаря, момичета!
Добре е Гоги. Ще правим инхалации. Гърдите и гърлото му са чисти. Направихме една, хапна и го сложих да поспи. Утре и аз ще отида на лекар, че сме при различни доктори. Взимам сега някакви неща, но ми се иска лекар да ме види. Много кашлям...
Сега ще си направя чай и ще полегна.

# 625
  • Бургас
Мъфин, покрай Марти последните дни си капвам и аз капки разтвор Кармолис в чая (от Ели съм го запомнила) и вдишвам парите, после си изпивам чая. Като ароматерапия ми е Simple Smile Отделно днес точно ходих да купувам гръден чай, но нямаше и ми препоръчаха такъв на д-р Памуков (Бронхо Пам се казва). Безвредни мерки, които да вземеш, докато ти дойде ред за преглед.
Скрит текст:

# 626
Кармолиса много го уважавам и аз, отпушва ми всички чакри. Става и за мазане ако има болки в тялото при настинка и вирус.

# 627
Оля!
Минах през ендокринолог. Ей, много слънчев и спокоен човек, така ме накара да се усмихна! Обяснява всичко, много е внимателна и подробна.
Няма какво да кажа, уча.

# 628
  • Germany
Мъфин, ето този сироп е дала жената от семейството, в което е синът ми в Ирландия - https://apteka.framar.bg/30027352/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%85 … -150-%D0%BC%D0%BB (има го явно и в БГ) При него има ефект и каза, че вече почти не кашля, ако искаш пробвай.
При него, за съжаление, пак е отишло в синусите и сега само се моля да не се налага да му търсят лекар, който да предпише антибиотик. Иначе е доволен и звучи щастлив. Днес са на разходка в Корк, ще ходят до музея на Титаник и т.н. Всяка вечер излизат с детето и негови приятели и се забавлява. Аз пък нямам търпение да дойде петък и да си го гушна Simple Smile

# 629
  • София
Мерси, момичета!
Точно Бронхо Стоп съм си взела. Не съм го пила, дано има ефект. Кармолис имам бонбони.
Селесте, не ми е познат този чай, но ще го имам предвид.
Мони, да се оправя твоето момче! Бързо оздравяване на всички болни!

Общи условия

Активация на акаунт