Звездни компромати - Януари 2025

• 412 094
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 675
За сметка на Адриана. Има глава като топка.

Даа, яко пълна с филъри. Каква красавица беше..

# 3 676
Дони и Нети в Памплона
Скрит текст:

# 3 677
  • Mediterraneo
При нас ще пеят в един квартален бар. Моя приятелка ще ходи, аз пропускам, хич не ме блазни да ги гледам, а и просто не се сещам какво ще пеят в дует толкова, че да им плащам 25 евро.

# 3 678
Нети често се отбива в едно заведение за здравословно хранене, където работи моя приятелка. Много е висока. Все казвам на приятелката ми да сложи една тортичка безплатно за Дони. ;D

Отново си напомням никога да не се изкушавам да си сложа филъри... Ваньо биомета вайб...

# 3 679
Нелка какво се чална по тези финтифлюшки? Десенът на черната рокля ми харесва и щеше да стои добре леко разкроена, ама така, като триетажна торта не и прави хич услуга.

# 3 680
  • софия
Емилова е направила някакво абсурдно изказване по Нова, че оцелелите от Холокоста доживели до дълбока старост, вероятно в резултат на гладуването. Валят извинения (не от и нея засега).
При маринчето цекова. Тази жена дори и за съботно-неделно предаване не е подходяща. Вечно неадекватно поведение.

# 3 681
При нас ще пеят в един квартален бар. Моя приятелка ще ходи, аз пропускам, хич не ме блазни да ги гледам, а и просто не се сещам какво ще пеят в дует толкова, че да им плащам 25 евро.
А, ще съберат какво да пеят - техни неща, от ерата "Дони и Момчил", нещо от репертоара на Фондацията и готова работата. Но миналото лято бяхме точно на Фондацията, Дони пя супер странно - много маниерно, много лигаво, чак разваля песните. По принцип го харесвам и бях неприятно изненадана, никак не ми хареса. Наскоро го гледах по някое от безбройните нови предавания по Нова или Бтв, там пя по същия начин.
Но пък да го похваля - след въпросния концерт го видяхме на улицата заедно със Славин, заговорихме ги, двамата бяха много приятни, любезни, усмихнати. Дони бе по-разговорливия от двамата, направо мохабет завързахме.

Емилова сериозно ли се е изложила така? Rolling Eyes

# 3 682
А, ще съберат какво да пеят - техни неща, от ерата "Дони и Момчил", нещо от репертоара на Фондацията и готова работата. Но миналото лято бяхме точно на Фондацията, Дони пя супер странно - много маниерно, много лигаво, чак разваля песните. По принцип го харесвам и бях неприятно изненадана, никак не ми хареса. Наскоро го гледах по някое от безбройните нови предавания по Нова или Бтв, там пя по същия начин.
Но пък да го похваля - след въпросния концерт го видяхме на улицата заедно със Славин, заговорихме ги, двамата бяха много приятни, любезни, усмихнати. Дони бе по-разговорливия от двамата, направо мохабет завързахме.

Емилова сериозно ли се е изложила така? Rolling Eyes
Гледах Емилова по Нова, жената обясняваше за гладуването, но точно това й сравнение беше неадекватно Sad

# 3 683
Жана Бергендорф от клуб във Варна.
Скрит текст:

Снимките са от събота. Цяла вечер я чакаха хората, тя дойде изпя 3-4 песни и си замина. Вероятно е винаги така, но за мен беше странно. Simple Smile

# 3 684

Ангелите на Чарли по Зуум за Vanity Fair. Simple Smile

# 3 685
  • При семейството си
Жана Бергендорф И тя няма нищо общо със себе си вече. Жалко, имаше талант, можеше по друг начин да се развие.
Не съм гледала Ергена. Покрай тази тема погледнах няколко видеа с въпросната Валерия.
Ами честита да му е на Ваньо.
Наистина ли няма шофьорска книжка (някъде из темата се спомена). Кой ще кара колите в Монако?!

# 3 686
  • София
MacGyver става на 75 💫 Честит рожден ден, Ричард Дийн Андерсън ✊️
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 11:40 от lite16

# 3 687
Емилова е направила някакво абсурдно изказване по Нова, че оцелелите от Холокоста доживели до дълбока старост, вероятно в резултат на гладуването. Валят извинения (не от и нея засега).
Ама вярно е това, че повечето оцелели от този ужас са живели до дълбока старост.  И аз се чудех защо? Дали после всякакви болежки и тегоби в живота са ги приемали за "дребна работа" и така са били по-устойчиви? Може би малкото храна наистина има значение. Четох Иван Яхнаджиев. Той казва, че е сравнително добре физически, ядял изключително малко, то се и вижда, много е сух. На 76 е, работи и е енергичен.

# 3 688
Много елементарно и тъпо! Язък, за големите претенции на д-р Емилова! А за стреса, преживян от същите хора, нищо не каза, нито точно какъв процент се е радвал на дълголетие от глад, и колко са измрели точно от глад!

# 3 689
Ох, решила завалийката да се направи на оригинална и да свърже дълголетието на много от оцелелите с "целебния глад", на който е привърженичка и й се крепи бизнеса, ма на, наистина нелепо и цинично. Сглупила е жената, аз лично няма да я канселирам за това.

Общи условия

Активация на акаунт