Звездни компромати - Януари 2025

• 411 676
  • 4 192
  •   2
Отговори
# 4 185
Егати плот туистовете тоя месец. Open Mouth Бейбита, Ергени, Моми, Вуйчовци, Биометки - превъртяха играта.Sunglasses

Ами значи, ако на Маламов бащата е богаташ, е той. Някой знае ли кой е бащата на доктора?Grinning

Цвети се беше загаджила със сина на някакъв бизнесмен. Беше избягала при него дори. Биомета се разправяше с баща му, за да си я върне. Явно “връщането” не е просъществувало дълго и резултата и на лице 😀

# 4 186
Маламов е абсолютен wannabe богаташ, едва ли става въпрос за него.

Ами значи, ако на Маламов бащата е богаташ, е той. Някой знае ли кой е бащата на доктора?Grinning

Цвети се беше загаджила със сина на някакъв бизнесмен. Беше избягала при него дори. Биомета се разправяше с баща му, за да си я върне. Явно “връщането” не е просъществувало дълго и резултата и на лице 😀

# 4 187
Скрит текст:
Къде го е споделяла? :О
Аз бях останал с впечатлението, че “не иска деца”, заради господина естествено.

В група, където се обсъждаше инвитро и проблемното зачеване. Оплака се от лекарите в бг, май говореше нещо за Турция, че ще пробва, но не съм сигурна за последното.

# 4 188
Продължаваме с разследването 😄Цвети преди два месеца е качила клип в ютуб, казва, че пътува с Ники и се чува мъжки глас, гледах клипа отгоре-отгоре, но май не го показа.
Едит: показва го накрая, но се съмнявам таткото да е той.Тюх, грешна следа 😄

# 4 189
В група, в която съм, една девойка с доста голяма категоричност твърди, че Цвети и Ваньо са се разделили още пролетта, но тя е качвала предварително направени снимки от дома им. Нямам идея защо, но предвид новините звучи доста логично.
Не ми се вярва да са разделени от пролетта, нали лятото беше с Биомет да взимат най-новата му кола и бяха в Монако. А и рожденият й ден е лятото и в инстаграм има снимки от торта и празнуване в дома на Ваньо.

Гледам, че Биометов е спрял да й харесва снимките след почивката края на август в Лозенец, където Маламов също се тагваше в същия хотел, по същото време. По-скоро оттогава е раздялата.
И горе-долу по същото време е започнал да харесва снимките на Валерия

# 4 190
  • Rock & Roll feeling ...
Нов месец, Нова Тема - Заповядайте

Моля мод. да оправи кодовете, които не се виждат на предварителен преглед, но на публикация излизат. Благодаря Heart

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 01:08 от Летящ Кактус

# 4 191
Нямах представа че Joanne Whalley е бившата жена на Val Kilmer. Имам някакви много бледи спомени от сериала "Скарлет" с нея в главната роля. Много силно впечатление ми остави образа й в сериала макар да нямам конкретни спомени.
Скрит текст:

Със сина им:
Скрит текст:

# 4 192
Е, тя доста години беше Джоан Уоли-Килмър. Мисля от Уилоу започна историята им.

Общи условия

Активация на акаунт