Звездни компромати - Януари 2025

• 412 097
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 810
Какво за госпожа Кадиева Stuck Out Tongue Closed Eyes
Бях чела някакво интервю с нея. Много ми е ...странна...нейната биография. На 13 става манекенка на круизен кораб, Визаж и урежда този ангажимент. По това време най-добрата и приятелка е със 7 години по-голяма от нея и е модел в Дубай. Изобщо... Странна ми е.

# 3 811
За Силви Вартан, обещано.

Скрит текст:

Виждат се сина й от Джони Холидей, Давид, голямата му дъщеря Илона (кръстена на майката на Силви), до нея 20г син на Давид, Камерън, когото много оприличават на дядо му Джони (по физ. данни), виждат се малката дъщеря на Давид, Ема и до нея в профил осиновеното от Силви, бългаче от дом за сираци в България, Дарина.

Силви приключи кариера. Да видим докога.
От 80те години е с Тони Скоти, нямат общо дете.
Давид си живее тихо и кротко с дъщерята на магнат на недвижими имоти от Монте Карло, Александра Пастор, от която е 20г син Камерън. Живеят в Лондон, но Давид твори между Париж и Ню Йорк, продължава да издава албуми, следвам го и винаги е позитивен, лъчезарен, контактува с публиката си подобно на Антъни, те са и почти набори.
Имаше разправии около наследството на Джони. След дълга битка, стана ясно, че се отпускат 1,5 милиона на Лаура и милион за Давид, той обаче се отказа и ги дари на Лаура. Отказа се от всякакво наследство, защото стана ясно, че Джони оставил 33 милиона дългове.
Тук за тях не се говори.
За Силви се говори, че прекалила с пластиките, това е.

За Thierry Lhermitte, върви към динозаврите той🙈
Всеобщ любимец на хора от моето поколение, младите се вълнуват от нови звезди.
Lhermitte игра в една щурава поредица филми заедно с трупата актьори от Splendid , а именно Les bronzés. В тази трупа бяха любимци на застаряващото поколение, неизвестни в България.

# 3 812
Как ще е прекалила с пластики? Да им покажеш нашите 30+ годишни на какво са се направили!😜

# 3 813
Arnold Schwarzenegger
Скрит текст:

# 3 814
Тук я съсипаха направо.
Тонове критики, че се е направила на нищо, горе-долу като приказките за восъчната физиономия на Кидман.

Току-що видях кадри на Мадам Макрон и Силви на модно дефиле

Скрит текст:

# 3 815
  • София
Мария Бакалова

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 07:46 от The only one

# 3 816
  • на село
Чудна е Мария!

# 3 817
Тази нейна малко жокерска усмивка не ми е по вкуса, но аутфитчето е разкошно и добре ѝ стои.

# 3 818
Харесвам много Мария Бакалова и се гордея, че е българка.
Някой знае ли как е успяла в чужбина да се реализира, да разкаже с 3 думи или да търся подробности?

# 3 819
Ни Кристина Агилера, ни Лили Роуз могат да бият Оливия Уайлд в краката.

# 3 820
  • При семейството си
Едно интервю с осиновената дъщеря на Силви Вартан:
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/dashterjata-na-silvi- … eorgi-toshev.html
Харесвам Силви. докато живеех в чужбина “Облаче ле бяло” винаги ме докосваше:

# 3 821
Мария мисля, че е записала за много съмнителен кастинг в чужбина за източноевропейка, който после се е оказал, че е за Борат.

Скоро ми попаднаха папарашки снимки на сестрите Олсън. Едната се е раздела с Оливие Саркози, било е отдавна, някой помни ли подробности, защото не открих много в нета.

# 3 822
  • на село
Юлиан Костов, който сега играе в Белия лотос помага на Мария Бакалова за този кастинг.

# 3 823
Ни Кристина Агилера, ни Лили Роуз могат да бият Оливия Уайлд в краката.
Пардон, след справка - къси като на Лили, като форма като на Кейти Холмс.
О, да, пропуснах я! Краката й са като на Лили - къси, с едри прасци и без глезени.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 21:30 от Tess d`Urberville

# 3 824
И криви .
На Кристина А.

Общи условия

Активация на акаунт