Берил е прекрасна - красавица от класа! Довечера от 20 часа ще бъде излъчено интервюто й при Саба Тумер!!! Харесва ми начина по който Берил говори за съпруга си Ерсин - как очите й сиаят и как се смее когато го споменава!!!

https://x.com/i/status/1875158160769761348
Не разбирам този хейт към Берил - феновете дето не правят разлика между реалния живот и сериала трябва спешно да се прегледат!
Какво като Берил е дала интервю - нормално е след като тази сцена е излъчена да я попитат за нея и съответно тя да я коментира, но със сигурност няма да тръгне да каже дали е реалност или не - това никой няма да й го позволи преди следващия епизод да се излъчи!
Освен това Берил не казва нищо лошо - те са пуснали просто промо от няколко секунди. Въпреки това веднага се почнаха плюенето и сценариите. Аман вече. 
В интервюто Берил говори с усмивка за съпруга си Ерсин и за това колко е щастлива от това, че работи и живее с него - колко спокойна се чувства с него.
Не всичко се върти около Мерт - сега някои хора изкарват, че Берил си прави пияр след сцената. Тези хора луди ли са? Дори и тук при вас почнаха глупостите как била като Пелин Акил и прочие. И нея не спряхте да плюете, но какво се оказа - Афра много харесва Пелин Акил - снимки, съобщения. Просто на феновете им дай да плюят всяка жена щом не е Афра - особено пък ако има сцени с любимия Мерт! Айде стига - гледаме сериал все пак! И аз не искам Ферит и Суна - нито техни сцени, нито каквато и да е връзка - искам си Суна и Абидин - а Ферит със Сейран!!! Нека първо видим сцената и какво ще излезе - после ще коментираме! Но каквото и да стане - сценаристите са виновни, не актьорите. Просто ми омръзна да чета простотии за Берил ...

Берил и Ерсин бяха поканени за участие в Гласа на Турция много преди въпросната сцена. Аз се радвам, че Берил е оценена и е поканена за интервю при Саба Тунер!!! Хубаво е хората да спрат с тези простотии и да приемат, че и Берил и Ерсин и Мерт и Афра са актьори - играят каквото пише в сценария. Ама как можело да приемат и да не откажат - ами не всеки път се получава това и не при всеки. Трябва да си много голяма звезда, че да си го позволиш!

Дали пък Сейфер/ Афрам феновете не са гневни защото Берил дава интервю а не Афра - по същия начин бяха гневни и пишеха защо Берил и Ерсин ще пеят в Гласа на Турция, а не Афра и Мерт!!! Просто без коментар

Милена - Афра и Берил са си големи приятелки и това си личи, това че някои антифенове мислят друго си е техен проблем. Все пак актрисите най-добре си знаят. А това, че Берил облякла червена рокля понеже и Афра била с червена рокля вече е върха на глупостта. Споко Берил няма да поеме главната роля от Афра и никога не е казвала такова нещо.

Не съм гледала епизода, не можах да изчета всички мнения тук, но прегледах какво сте писали по диагонал, и се изумих, че има мнения относно играта на Мерт и Берил. Това пък защо? Актьорите играят това, което им се пише от сценаристите. Нали не си представяте, че оттук нататък Мерт и Берил ще се целуват пред екрана само с Афра и Ерсин? Това са професионалисти, а не някакви аматьори. Евала, че играят професионално тази боза, която им се пише!
Та не виждам в какво точно се обвиняват актьорите? Недейте да се поддавате на емоцията.
На клипа от Нова година Мерт подсмърча и изглежда видимо не ок, дано се оправя бързо. Афра изглежда чудесно, Берил и Ерсин се представиха много добре в Гласът.
Благодаря за този коментар - най-накрая един здраво мислещ човек!!!

Ай стига са ни давали наклон в живота
Написах това, което чета и което ми прави лошо впечатление не само тук, но и в Х и инстаграм - какво говорят и пишат лудите антифенове.
Аз пък си казвам своето мнение. Мисля, че затова е темата. Знам, че ще се чувствате отлично ако си пишете сами - само с вашия кръг хора дето сте съгласни един с друг - а нас другите ако може ще ни изгоните, но не вие решавате това. Харесвайте или не харесвайте Берил колкото си искате - но едно е героинята, едно е актрисата - какво като момичето е дало интервю - ще я сринете със земята ли. Ами нека дава още и още интервюта - щом я канят - значи я харесват!