Отговори
# 180
Роксис,ако съумееш да изразяваш несъгласието си без назидателност,възхищението си без прехласване и излишен патос,може би ще бъдеш по-добре разбрана. В повечето случаи правиш преразкази във възторг от сцена или събитие извън сериала.Всички имаме очи и виждаме, няма нужда да ни обясняваш той как я погледна,тя как му се усмихна .А Суна ще я нападаме защото има за какво.Като ти са любими персонажи и актьори добре, но имай обективност.

# 181
Всеки има право да харесва или не поведението на даден актьор или развитието на даден герой в сериала. Всеки има и право да го сподели тук, това му е хубавото. Ако не харесвате нечие мнение, моля ви просто го подминете. Няма нужда да се заема отбранителна позиция или да се впускаме в пламенна атака с цел да покажем колко другия не е прав.
За мен виновни за цялото недоволство и напрежение в момента са изключително слабия сценарий, безкрайно непоследователното изграждане на всички ключови герои и тоталната липса на идея какъв сериал искат да направят тези хора. Дано "сценаристите" да са използвали сегашната пауза правилно. Както някой писа по-рано, може би това наистина ще е преломен епизод и ако направят още една грешна стъпка, връщане назад вече няма да има. И за финал един тъжен паралел, за който и аз си мисля последните дни ... а толкова ми се искаше сега да гледаме просто Сейфер, да гледаме Сейран и Ферит един до друг, дори и това да означава да са срещу всички...

# 182
Ние сега какво ,ще се ровим в чаршафите на актьорите ли ? Кой с кого е  и кой кого обича си е  тяхна работа.ПР ли е , любов ли е ?! Това ще си проличи след края на дизито. Още пък по-малко можем да знаем,  кое е  истинско и кое не.
Мен ме интересуват  образите , героите. Тях обсъждам и изказвам мнение. Сега гледах епизода с подписването  от Ферит за ипотеката на имението . Не мога да повярвам , че го направиха такъв глупак - залагаш нещо което не е твое ,че и се опитваш да въвлечеш и Сейран в това. То напъни , то чудо  да се хареса на дядо си. Уж това вече го бяхме преживяли във втори сезон. Че е болен - болен е , ами лекувай се !
Мислех да продължа със следващия епизод , но....... и утре е ден. Няма го това вълнение , да видя какво се случва.

Iv32 и аз се сетих за този паралел , но какво се случва след него. Къде отиде Сейран   и къде отиде  Ферит !?
Да им имам паралелите , не свършиха ли !

# 183
Оффф, забравих да напиша! 😂
И аз вече на 100% не харесвам Берил! 😂 до преди няколко дни имах някакви колебания, ама сега вече нямам! 🤘 Още повече ми опротия след възхищението , което изразява Роксис! 😜

# 184
Момичета, Емруллах изпълзя ли вече от някоя дупка или още се спотайва? Чакам първия му пост след злополучния епизод, но понеже нямам Х, разчитам на вас, за да го прочета. Искам да видя как вади заек от шапката си! Нали този сезон го раздава като фокусник, та още имам очаквания да сътвори някоя илюзия.
Скрит текст:
P.S. Свободата на словото е един от основните показатели за едно общество до колко то е демократично. Нека не се нахвърляме на всеки с различно мнение. Мисля, че тук всички сме зрели хора с вече формирано критично мислене и не вярвам някоя от нас да е застрашена, че друга ще успее да й наложи мнението си. Който иска, нека се прехласва по Берил, а който не я харесва - също не е драма. Тук си говорим преди всичко за героите. Мисля, че е правилно те да са обект на нашите анализи, дискусии и спорове.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 19:55 от Fi79

# 185
Kami_J, с тези "сценаристи" няма как да свършат, а още по-тъжното е, че нещата стават само по-лоши. Убиват и малкото хубаво, което имахме и което в голяма степен дължим на първи сезон. В началото на този сезон Сейран беше образа, който осакатиха най-много. Единственото спасение бе играта на Афра. С развитието на последните епизоди буквално убиват образа на Ферит. Добре, че имаме Мерт, но още колко може да се разчита само на неговата игра. Аз си бях обещала да гледам каквото и да става заради АфРам, но още не мога и не искам да изгледам последния епизод. Ако направят още една грешна стъпка, то продукцията окончателно ще изгуби и най-верните фенове на сериала.

# 186
Аххххх тази Берил. Изпокарахте се заради нея😂. Да започвам ли и аз да не я харесвам?😂

# 187
  • София
Тук цари пълен хаос. Някои фенове не правят никаква разлика между Афра и Сейран, Мерт и Ферит, Берил и Ерсин и Суна/ Абидин. Абсолютна каша. Не се прави разлика и между професия и личен живот.
Какво общо имат семействата на актьорите, че се пише по страниците им в социалните мрежи нещо, което е свързано с ролите им? И какво общо има интервю на Берил, с интервю на Афра? Едното не изключва другото.
Не познавам всеки един списващ в темата, та вероятно има и тийнове, които са се влюбили я в актьори, я в герои, или и те не знаят в кое точно. Това ми напомня на истерията по boy бандите преди години.

Всеки един актьор, уважаващ себе си и професията си, играе това, което пише в сценария срещу името на ГЕРОЯ му. Едва ли Берил и Мерт са взели тази сцена толкова на сериозно, колкото феновете я обсъждат, да не говорим, че намесиха Афра и Ерсин, които пък също са актьори и са абсолютно наясно, че ако в сценария пише с@кс сцена, то партньорите им в живота ще трябва да я изиграят и то по най-добрият начин. Като гледам снимките и клиповете от Нова година, никой от четиримата не си го е сложил на сърце.

Направо някои коментари не се четат. Ама и аз явно остарявам, та приемам нещата някак по-спокойно.

# 188
Не казвам колко е добра Берил като актриса , но щом толкова мразя Суна , значи си е свършила работата. Другото не ме вълнува.

# 189
Мустафа Ерсин(както му е истинското име) е бил редовен участник в разни риалити предавания - то не са го обезкосмявали докато пее, пък е бил платена публика в шоуто на Беяз, нещо и за Сървайвър се е пробвал. Така, че жаждата им за слава и известност е ясна от години, трябваше да се оженят, за да получат малко от нея, но те и на това са доволни. Актьорското майсторство липсва, но като не става с маймунджилъци, става с пари.

# 190
Всички са на лов за слава 🤣

# 191
  • София
Цитат
За мен виновни за цялото недоволство и напрежение в момента са изключително слабия сценарий, безкрайно непоследователното изграждане на всички ключови герои и тоталната липса на идея какъв сериал искат да направят тези хора.
Напрежението се подклажда от феновете. Че СЦ не струва, е факт, ама едва ли актьорите са се хванали за косите за една-две сцени.

# 192
# 193
Четин като младичък

# 194
В Х са се усетили и вече не слагат хаштаг #Yalicapkini като пишат, а ползват #AfraSaraçoğlu и #MertRamazanDemir. На им взаимодействие на онези тиквеници.😁

Общи условия

Активация на акаунт