Отговори
# 210
Цитат
Пияни,наранени,със слаба психика ,стореното е факт. Въпросът е след това,след осъзнаването на постъпката какво ще последва,какви ще са им реакциите.
Сейран след видяното и като я знаем ... би трябвало да си тръгне. Без изясняване и обяснения. Тя е все пак единственият устойчив и силен характер до сега. А Суна и Ферит... Ами ... да потъват в обяснения, самосъжаления и угризения на съвестта. И ... при г-жа Гюлсерен... Време им е вече. Smile

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 20:38 от Katya_I

# 211
Точно пък уравновесена  не е Суна.  Щом една гадателка я накара да превърти , прави си сметката. Интересно ми е
, ако загубят имението  и фирмата фалира , дали Суна ще продължи да желае Ферит Корханите ще са вече никои. На кого ще ражда наследници тогава ?

# 212
На рускините въобще не им вярвам! Преписват на поразия от Х, публикуват в каналите си и после се пишат на голямо разследващи и пткривателки

# 213
Здравейте, обожавам Афра и Мерт! Според мен благодарение на тях сериалът постигна тези успехи. Това не ми пречи обаче да уважавам и всички други актьори. Не казвам, че ги харесвам всички,но ги уважавам. За всеки е важно да си свърши добре работата, да изиграе сцените си по най-добрия начин. Наистина като се замисля,не е лесно да си актьор и да играеш други самоличности.
Мисля, че все още различавам актьорите от героите.
Моите извинения,но от известно време, особено сезон 3, играта на Берил и Ерсин не ми е толкова силна като преди. Не ме грабват. И историята на Суна и Абидин ми е далечна. Това за мен идва от лошия сценарий. Тези хора не знаят какво искат да покажат. Суна като герой ми е простовата, скучна. На няколко пъти имаше шанс да й развият историята,но не стана. Абидин в предните сезони ми харесваше като герой, сега вече скука, само вика и се перчи.
Сейран и Ферит, тяхната история накара сърцата на хората да пламнат, да горят. Нормално е според мен да искат феновете развитие там, някаква промяна. А то все едно и също. И аз се ядосвам. Искам да ги видя обединени и борещи се с традициите, порядките. Да създадат един нов начин на живот, тяхна нова традиция.
Хубаво написани герои са Ифакат и Кезъм. Евала и на актьорите за играта. Въпреки, че са лоши герои,публиката ги харесва много.
Отново изказвам уважение към всички актьори. Но аз си искам Афра и Мерт. Дано в бъдеще пак да ги гледаме на екрана.

# 214
Ново от Еlle Man! ♾🧄🪬🤍🧿

https://www.instagram.com/reel/DEX7mf0iiLW/?igsh=ODY3NGR6bGNneDRr

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 21:05 от BELL-

# 215
Точно пък уравновесена  не е Суна.  Щом една гадателка я накара да превърти , прави си сметката. Интересно ми е
, ако загубят имението  и фирмата фалира , дали Суна ще продължи да желае Ферит Корханите ще са вече никои. На кого ще ражда наследници тогава ?
Ками, дали наистина гадателката я накара да превърти? Знаем, че тя беше поставено лице на Ифакат. На същата Ифакат, която си играеше с ума на Суна както си иска, защото я четеше като отворена книга. Без никакъв проблем тя разбра колко меркантилна и завистлива е природата на Суна. Аз още помня как набързо я излекува от любовта й към Абидин в първи сезон. На Ифакат беше достатъчно да направи едно бързо сравнение  къде и как ще живее Сейран и къде и как ще живее тя с Абидин.
Гадателката/ Ифакат само изкара скритите копнежи на Суна, не ги е създавала. Видяхме някаква мижава борба на Суна в изпратеното й видение, където носи сина на Ферит, но тази борба беше с нея самата и осъзнаването на пошлостта на ситуацията.
Вече писах, че още тогава Суна вместо по врачки, трябваше да тръгне по психолози, но... Сега пак е кралицата на дивана, ама на дивана на Ферит, а не на психоаналитик.

# 216
❤️🧿🥰

# 217
  • София
Аз съм на мнение, че продукцията мрази феновете и ги мисли за тийнейджъри. Мрази и СейФер, иска да докаже, че успехът на сериала не се дължи на двойката, а на гениалните им психо идеи.
Няма да видим нищо от това, което искаме. А сериалът ако продължава така или ще свърши с тотал 2 в края на сезона, или ще го спрат преждевременно заради арабите.

# 218

🤍🧿♾🪬🧄

# 219
# 220
Искам да попитам нещо,ако е удобно? От няколко дни се зачудих какво се е случило с портрета на Ферит, който Сейран нарисува в края на 2 сезон. Виждаме навсякъде портрета на Сейран, но този на Ферит изчезна. Видяхме на Сейран рисунките на гледката от балкона в къщата на Есме. Но тази рисунка изцяло изчезна Simple Smile Разсейвам се,за да не мисля за 89 епизод Grinning

# 221
Аз съм на мнение, че продукцията мрази феновете и ги мисли за тийнейджъри. Мрази и СейФер, иска да докаже, че успехът на сериала не се дължи на двойката, а на гениалните им психо идеи.
Няма да видим нищо от това, което искаме. А сериалът ако продължава така или ще свърши с тотал 2 в края на сезона, или ще го спрат преждевременно заради арабите.

Дано го спрат, за да могат Афра и Мерт да си починат хубаво. За новия сериал не знам, но Сървайвър със сигурност ще дръпне много зрители и нашите ще изпаднат още надолу в класацията.

# 222
Мерт и Elle man зад кадър. Топ е Мерт ,сега видях ,че сте го качили 😁. Ама нищо пак да го има

# 223
И Рамо го публикува! 💙

# 224
  • София
Сървайвър още на втора серия е с много нисък рейтинг, без да има сериали вчера. Новият сериал от тази вечер може да дръпне зрители.
Не ме разбирайте погрешно, аз съм един от най-големита оптимисти, но не знам вече, много е зле положението.

Общи условия

Активация на акаунт