Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Аз си получих Khumrah Quawa-та и ми идва много ориенталски - усещам уда много в началото,много хубаво гурме с канела, кафе  и ром е след това, но този уд не мога да го преживея. Ще го оставя да престои да видя дали няма да омекне, е на арабските парфюми четох, че им трябва време.
Guidance ми мирише на здравец и рози на мен, не го долюбвам.
Аз си купих Tiglio Mirabilis, който една съфорумка  похвали. Най-красивата фотореалистична липа в парфюм, който съм подушвала. Все едно си под липовото дърво. Не е сладка, по-скоро сапуниста. Прелестен парфюм, много далеч от моите гурме аромати

# 106
Аз съм по ванило-ориенталските аромати, но за не знам кой път подновявам Weekend на Burberry, който за мен е един натуралистичен аромат на липа. Сега си вкарах мухата за Tiglio Mirabilis, но ще почака пролетта.

# 107
  • Sunshine state
Ще я запазя, че сума пари дадох за нея, но не знам. Един парфюм не ми ли хареса в началото, няма да го бъде.

# 108
Аз си купих Tiglio Mirabilis, който една съфорумка  похвали. Най-красивата фотореалистична липа в парфюм, който съм подушвала. Все едно си под липовото дърво. Не е сладка, по-скоро сапуниста. Прелестен парфюм, много далеч от моите гурме аромати
Аз го набелязах още предната съфорумка като го описа така, сега вече със сигурност трябва да го пробвам този Tiglio Mirabilis. Обожавам мириса на липа (истинска).

# 109
  • Пловдив
Здравейте,имам нужда от помощ.
Shiseido  Ginza Intense става ли за покупка на сляпо? За над 40год жена , харесваща флорални парфюми с роза?
Търсих из темите,но не намерих за интенс версията.

# 110
И аз с въпрос за тези 3 рокли.Кой от 3 те е най-харесван и траен.Имам Intence и ми се ще още една,по-лека.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 19:22 от qeq

# 111
Аз харесвам повечето рокли, но този зеления не ми хареса изобщо. Купих го на сляпо понеже нямаше начин да не харесам рокля и изненада.

# 112
И аз с въпрок за тези 3 рокли.Кой от 3 те е най-харесван и траен.Имам Intence и ми се ще още една,по-лека.
Точно това се чудих , тъй като и аз имам Интенс и исках още една. Притеснява ме анасонът, тъй като за La Petite Robe Noire Légère във Фрагрантика няколко човека са посочили, че прилича на парфюма Лолита Лемпика , който пробвах и си беше само анасон. Дадох мострата на две приятелки и те казаха, че не е никак ок. Как може някой да иска да мирише на мастика? Smiley И затова не смея на сляпо. Ако някой има оригинала на роклята да каже  усеща ли се анасона?

# 113
Отпада зеления значи.Благодаря.

# 114
Лолитите върху мен никога не са били анасон или мастика. Satisfied Нежни виолетки и лакрицови бонбони, с вкусна ванилия в драйдауна, Имам старите бутилки, както и няколко лимитки. Не съм пробвала новото шише.

Роклите обаче хич не са мои. Мъчих първообраза, и го пуснах да си ходи. Пробвала съм и други от любопитство, но не са за мен.

# 115
  • Sunshine state
Получих си Гарлен Инсоленс ЕДТ мострата.
Ами какво да кажа.. поръчах цяла бутилка Simple Smile 🤣 Много красива виолетка. Сигурно съм закъсняла с мнението си, но веднага ме грабна за лятото. Мирише на виолетки и ирис, свежо и хладно. Женствен, лек, цветен и въздушен. Силно пудрен аромат, не е за хора, които не харесват такива. Много ми хареса на мен обаче, понеже аз си падам по такива. Simple Smile
Дойде и Olympea Legend на Пако Рабан - сладко от сливи и определено усещам пясъчната нотка, която го предпазва от това да стане прекалено сладък. Доволна!

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 22:00 от Pupitka

# 116
Аз имам Insolence EDP и My Insolence EDT, но не съм пробвала новия (не много нов вече) Insolence EDT. Изглежда ми много близък до EDP, но не съвсем. Ирисът ме привлича, но дали си заслужава Thinking

# 117
  • Sunshine state
Гледах сравнения между двата и казват, че разликата е в плътността - ЕДТ е по-въздушен, ЕДП по-плътен. Никакъв смисъл няма според мен да се взима ЕДТ след като го имаш вече в едната версия. Така и така е виолетки бонбони  главно Simple Smile Едни казват че ЕДТ е по сладък, други че ЕДП, но не мисля, че ще е кой знае каква разликата, та да оправдае и двата в колекция. 😊 Аз си търсех виолетка за лятото и това ми стига Simple Smile

# 118
Мерси, ще се въздържа тогава Simple Smile

# 119
Къде мога да намеря на Булгари Splendidа jasmine noir, без да се притеснявам за качеството?

Общи условия

Активация на акаунт