Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 655
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
В Нотино го има.

# 121
Pupitka, откъде купи Olympea Legend на Paco Rabanne?
Май нещо съм пропуснала.

# 122
  • Sunshine state
Май нещо съм пропуснала.
Не живеем в България.

# 123
Здравейте,имам нужда от помощ.
Shiseido  Ginza Intense става ли за покупка на сляпо? За над 40год жена , харесваща флорални парфюми с роза?
Търсих из темите,но не намерих за интенс версията.

Оригиналната Гинза е леко сладка и флорална, със средна трайност. Мисля, че ще допадне на любител на розите.

За мен вечната любов Гинза е версията Мурасаки, трябва да си го взема отново, трето шише ще ми е, но за пролет няма равен на себе си.

Вчера и днес разхождам Бианко лате в студа, тоооолкова да му отива това време. Сняг, лед- сгрява ми душицата и странно потиска желанието за сладко. JoyJoy

# 124
Май нещо съм пропуснала.
Има го в делириум и в старкорп.

# 125
Здравейте, какво ви е мнението за Ерме- омбре ...синята опаковка? Дори не съм сигурна как е името му на български. Подходящ ли е за подарък на жена  над 40? Или е твърде особен аромат?

# 126
Твърде особен е, но много хубав парфюм.

# 127
murmeli,
ако е този https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/L-Ombre-Des-Merveilles-59799.html
не мисля, че е подходящ за подарък, ако този, на когото ще го подарявате, не го познава и харесва. Хубав аромат е, но е специфичен и вероятноста да не се хареса, е голяма. Според мен.

# 128
Да, точно този. Няколко пъти го гледах , но все се колебая. Благодаря

# 129
Здравейте,имам нужда от помощ.
Shiseido  Ginza Intense става ли за покупка на сляпо? За над 40год жена , харесваща флорални парфюми с роза?
Търсих из темите,но не намерих за интенс версията.
Имам Shiseido Ginza Intense и за мен е много красив, интересен и деликатен парфюм с роза. От тези, които искам да мириша постоянно, но розата не е основен аромат.
Много ми напомня на Lancôme La Vie est Belle en Rose. Вероятно, заради комбинацията пачули и роза.
За съжаление, не познавам оригиналния Ginza, за да сравня с него.

# 130
  • Бургас/Пз
Да, точно този. Няколко пъти го гледах , но все се колебая. Благодаря
Аз съм над 40 и много го харесвам, но като цяло съм пристрастна, защото повечето Merveilles ми харесват. Последните години обаче спрях да ги нося, защото имаше един период , в които имах чувството, че всяка втора жена е или с  Elixir des Merveilles Hermès или с Eau des Merveilles. Омбрето обаче е друга работа и не е толкова масов и харесван и ми е голямо удоволствие да си го нося.
Ако жената е склонна към пробване на нови и различни аромати, аз бих рискувала.  Обаче, ако е категорична в носенето на определени парфюми бих търсила нещо от марката,  която знам, че харесва.

Днес:  Bouquet Ideale Xerjoff . Много ми е топъл и гушлив този парфюм.  Установих, че ванилията ми харесва само,  когато е студено.

# 131
Аз откривам седмицата с Mon guerlain intense❤

Мразовитото време ще позволи да се наслаждавам на парфюмни бомби когато не съм в офиса 🥰

Преди няколко дни тествах Chloe l’eau intense. Личи си,  че е хубав парфюм, но върху моята кожа се разви ужасно ☹

# 132
Здравейте, какво ви е мнението за Ерме- омбре ...синята опаковка? Дори не съм сигурна как е името му на български. Подходящ ли е за подарък на жена  над 40? Или е твърде особен аромат?
За мен е разкошен парфюм, но както писа Денси - специфичен и различен от масово харесваните. Показва трайност и развитие. Възрастта тук не мисля, че има значение, зависи от вкуса на дамата. Имам го, откакто излезе и го нося с удоволствие. 🌺

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 12:30 от cabochard

# 133
Здравейте, тази сутрин ми попадна събитие организирано от Roseoverdose. Звучи толкова страхотно, така се ентусиазирах и като видях цената помръкнах цялата. 1800 евро на човек за 4 дни.
Дали се интересувате от подобни неща? Чували ли сте да има някакъв по-достъпен аналог на нещо подобно?
Преди време в София посетих един уъркшоп и беше много приятно. Цената беше около 200 лева за 3-4 часа, но пък много ми хареса. Бих искала нещо подобно, но по възможност по-достъпно. Някакви идеи?

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 13:43 от Lale_Lili

# 134
  • Sunshine state
Дойде ми мострата на Queen of the night на Merchant of Venice. Няма да е и сравненията с Babycat са напълно оправдани. Доста са сходни, за мое съжаление, защото аз бейбикат не го харесвам ама никак. Сега в подробности и нотки с какво се отличават не мога да кажа, но и това ми мирише на изгорели гуми, машинно масло и черен пипер, много смоли, много чудо. Така го исках заради бутилката.. Много ме е яд. За сметка на това е мега траен и няма махане. То колкото ти е по-неприятен един парфюм, по-траен е 🤣
Получих с поръчка и няколко мостри от Sphinx - First Date - много ми хареса, свеж и унисекс аромат, който и аз бих носила. Във Фрагрантика гледам го сравняват с Бонд 9 Трибека, но аз не съм го душила този и не лога да кажа дали е така.  Sphinx Cairo Nights - в първия момент като го подуших веднага знаех, че ми е познат и ми напомня на Алтер. Отидох във Фрагрантика и да, отдолу на този парфюм ми напомня се мъдри той. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт