Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 692
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • на последния етаж
Аз откривам седмицата с Mon guerlain intense❤

Мразовитото време ще позволи да се наслаждавам на парфюмни бомби когато не съм в офиса 🥰

Преди няколко дни тествах Chloe l’eau intense. Личи си,  че е хубав парфюм, но върху моята кожа се разви ужасно ☹
И аз открих седмицата вчера с Mon Guerlain Intense.❤️
И за Chloe Intense имам същото мнение, а толкова обичам Chloe.

# 136
  • на терасата
Chloe Intense го нося само пръснат отдалече на дрехи. Тогава амброксанът не е толкова натрапчив и химичен. На кожа - абсурд, киселее и този амброксан Rage Защо са го сложили въобще, но явно е някаква мода.
Когато съм парфюмирана с него винаги получавам комплименти за парфюма. Много е траен и се носи около мен.
Познавам всички Chloe-та на Мишел Алмерак. Последните му Chloe творения не ми харесват. По-старите ги обожавам. Той направи и това Jimmy Choo Tempting Rose. По-младежки е и е много хубав, има в базата доброто Chloe.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 18:48 от рак-щрак

# 137
Пазя го това Клое Интенс за пролетта. Надявам се, че тогава ще се носи около мен, като млада, английска, аристократична роза със съвсем леко доловимо зелено ухание като на прясно окосена трева. Flowers Rose
Защото засега(от есента насам) е като софистицирано блато, мочурище с купища измрели растения и насекоми, край изоставен замък Smiley. Та надявам се Smiling Imp

# 138
Пазя го това Клое Интенс за пролетта. Надявам се, че тогава ще се носи около мен, като млада, английска, аристократична роза със съвсем леко доловимо зелено ухание като на прясно окосена трева. Flowers Rose
Защото засега(от есента насам) е като софистицирано блато, мочурище с купища измрели растения и насекоми, край изоставен замък Smiley. Та надявам се Smiling Imp
Така натуралистично го описа, че направо тръпки ме побиха... Не бих го подушила това Клое след тази презентация Mask Joy

# 139
  • София

И на моята кожа развива мухъл Mr. Green

Ще го пробвам отдалеч пръснат на коса, да видим...

# 140
Така натуралистично го описа, че направо тръпки ме побиха... Не бих го подушила това Клое след тази презентация Mask Joy
Е недей така Smile, на блотер е невероятно зрял и красив аромат, там дори едно малиново вино се усеща в комбинация с красиво полирано дърво. А и бутилката е невероятно съвършенство. Heartpulse
Момичета голяма ли е разликата между Kilian Good Girl Gone Bad и Good Girl Gone Bad Extreme?

# 141
Да, има разлика.
На нищо блатно не мирише Клое Интенз, но мухъл си има леко в розите. Просто е с изявени зрели рози, а те винаги имат мухлива нотка. Чистото розово масло мирише на синьо сирене, на мръсни чорапи и плесени.

# 142
  • на последния етаж
На всичкото отгоре мъжът ми ми подари един флакон от 100 мл за рождения ден, защото знае колко много харесвам Chloe (това беше първият скъп парфюм, който си купих, след като заживяхме заедно). Даже не съм го отворила, не знам какво да го правя. Confused

# 143
Първо дъно за годината и започнат нов и последен флакон. Много любим аромат ми е Angel Muse, фантастично какаово пачули.

Носят ми се рози обаче, и минавам на Miss Dior EdP 2017- разкошна, сметанова роза, в сняг се разгръща много красиво.
На парфюмна "диета" съм, и нося най-големите любимци.

# 144
Аз се разиписвам с дънце. Приключих LPRN Absolue 30-те мл които купих миналия януари. Ией! Smiley

От колекцията ми си заминават скоропостижно
Elizabeth and James - Nirvana Bourbon - много ми е обикновен, нищо вълнуващо не намирам
YSL - Black Opium Over Red - прекалено сладък и накъртващ. Не се разбрах с никой от Опиумите и повече няма да взимам нищо от тази серия.
Z&V - This Is Her - прекалено задушаващ. Хваща ме за гърлото и имам чувството, че ми отнема кислорода.
Lattafa - Khamrah - и този прекалено сладък, не мога да го нося изобщо и в крайна сметка реших, че е се разделя с него.
Teo Cabanel - Cafe Cabanel - и този като Бърбън Нирвана ми идва прекалено безличен
LPRN Intense 2023 - от този взех по погрешка 100мл вместо Absolue и го установих чак след като го отворих, а имам вече стотица от варианта в синьото шише, който няма изгледи скоро а свърши.
Lolita Lempicka - Lolita Lempicka EDP и EDT - и двата не са моите. По нотките ако съдя, би трябвало много да ги харесам и двата, обаче уви.
Chopard - Love Chopard - в този има нещо остро и нещо което очевидно има мирис, но аз не мога да помириша. Стои ми някак незавършен и все едно нещо липсва, нещо убягва на носа ми.

Всичките отиват при роднини и приятелки.

# 145
  • Бургас
Нов Трезор предстои LA NUIT TRÉSOR VANILLE NOIRE https://www.lancome.fr/parfum/parfum-femme/la-nuit-tresor/la-nui … =ingr%C3%A9dients

# 146
Здравейте. Взех си един парфюм, на който при проверка на бач кода излиза, че е с изтекъл срок. Самият парфюм си е чисто нов, със запечатано фолио.

INFORMATION OBTAINED FROM THE BATCH CODE
Production date   2019-02-11
Expiry date   2024-02-11
Age   5 years 11 months 4 days
Shelf life   5 years

Дали ще има проблем с аромата? Пробавх го преди 30 минути и засега всичко си е ок.

# 147
  • София
Здравейте. Взех си един парфюм, на който при проверка на бач кода излиза, че е с изтекъл срок. Самият парфюм си е чисто нов, със запечатано фолио.

Expiry date   2024-02-11
Shelf life   5 years

Дали ще има проблем с аромата? Пробавх го преди 30 минути и засега всичко си е ок.
Това е попадение, не е реформулиран. Къде го има?

# 148

Expiry date   2024-02-11
Shelf life   5 years

Това е попадение, не е реформулиран. Къде го има?
Парфюм.бг 🙂

# 149
някой да е пробвал вече новите парфюми на Зара?

Общи условия

Активация на акаунт