Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Тествам
Хубав ми е. Аз от шипри, скочих на гурмета.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 11:22 от chanel19

# 196
А, този точно е много хубав.

# 197
  • София
А, този точно е много хубав.
А Интенз как е? Искам и него да пробвам преди покупка.

# 198
За мен първият е много по- хубав, защото лимонът и ванилията чудесно се съчетават и са в точната доза за много хубаво развитие и комплименти при мен. Интенз ми накъртва.

# 199
  • Sunshine state
Интенз е по-сладък и по-тежък. Цитрусът не е център. На мен лично интенз ми харесва повече, точно защото цитрусът е на заден план, понеже в този ми е синтетичен. 👌🏻

# 200
  • в пералнята
Привет момичета, някой има ли парфюм на Scentologia? Пръснах overdose и ви се стори много приятен.
Ще се радвам за отзиви за трайността.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 15:10 от Arhinora

# 201
Здравейте, дали някой е тествал парфюми на Venti4? Хвърлила съм око на Verde, но нямам възможност да го тествам и все още се чудя дали да стрелям на сляпо.. Grinning Въпреки, че вече се оглеждам за летни аромати, ме е обхванала някаква Коледна носталгия напоследък, за това ви споделям една снимка която правих покрай празниците на много любим парфюм. Blue Heart

# 202
Аз от началото на годината изпаднах в парфюмна криза. Не мога да понасям нищо върху себе си. Само от време на време по половин пръсване chanel chance eau tendre. А на работа като минавам през облаците от ментаци на бакара, направо ми призлява. Интересно ми е докога ще продължи.

# 203
  • Sunshine state
Аз вече няколко месеца от лятото насам съм в почивка от бакара. Наситих й се за две години редовно ползване и сега си почива. Интересното е, че имам един малък травъл спрей и от преседяване е придобил леко пикантен аромат и надушвам пиперена нотка. Сега някой каза една комбинация и ще я пробвам тези дни - Бианко Лате и Бакара. Ще ми е интересно..
Днес съм с Althair, прекрасен, топъл и подправков. 😍 Дали не поръчах и новата му имитация на Армаф? Да!   😍
Поръчах мостра на Cirque du Soleil. Интересно ми е дали е заслужен хайпа. Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 15:49 от Pupitka

# 204
Три поредни дни носих I Want Choo Forever със солидно напръскване,. Оказа се, че никакво 1 фъс на китка за проба не работи за този парфюм. Мислех, че го познавам, но съм била в грешка.
https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/I-Want-Choo-Forever-75969.html
Търсейки моята череша, попаднах на разкошен мек шипър, което бе последното нещо което очаквах да намеря.
Началото е силно подобно на първообраза- същата ванилия открива сцената, но след първо действие влизат ветивер и мъх и държат първенство около 8 часа. Вчера забелязах и черешата в сърцевината като лек полъх, но ако бях твърде заета, нямаше да я забележа.
На моята кожа I Want Choo Forever е шипър от А до Я. Интересното е, че не е сух, а пухкав и объл, и дори за миг на завива в посока стара школа. Едно търсих- друго намерих. Олфактивно удоволствие сред нашумелите инфантилни десерти. Интересно ми е как ще се развие в по-топло време. Тестът бе на -4°C.
Днес му дадох пауза,
Аромат за деня- инфантилен десерт Lattafa Eclaire. Мляко с мед и карамел, поръсено с какао за разкош. Май само в люта зима ще се носи тази глезотийка, едва ли би посегнал някой към нея в по-топло време.

# 205
Може ли да опишите Панетоне по- подробно?

# 206
Дени, ще опитам.
Той е може би най-харесвания от бранда, но на мен не ми пасна. Наистина, ароматът му е на сладкиша. Вкусен, приятно сладък, някак успокояващ и лежерен, мек и уютен. Но, върху моята кожа, освен красивите нотки които долавям, доминира...аромат на сурово тесто. Това ми пречи. Аз избрах Diurno. https://www.fragrantica.com/perfume/Milano-Fragranze/Diurno-68247.html
Много е интересен, много го обикнах, но предпочитания от двата е Panettone.
Трябва да го тестваш.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 08:49 от Magda Dimitrova

# 207
densi, топло, прясно изпечено Панетоне. Ясно се усещат настъргани портокалови корички, ванилия, сушени плодове, на мен ми създава усещане и за шоколадови парченца, въпреки че няма нищо шоколадово в пирамидата. Много мек и уютен аромат, сладък, но ненатрапчив според мен. Като трайност също се представя много добре на моята кожа. Blush Нямам търпение да го тествам и покрай Великденските празници, малко разнообразие ще ми е от Лира, на която попринцип залагам.

# 208
Много ви благодаря. Аз обожавам Лирата, но Панетоне не обичам много ,та ще търся да пробвам явно.

# 209
  • Балчик
Панетонето за мен не е типичното такова. Много силно усещам, чак до дразнене, подправките, които заглушават портокала и всичко вкусно в това печиво. Да, в него има подправки, но не и толкова много. За мен беше разочарование. Но аз по принцип не ги харесвам тези коледни подправки-карамфил, звездовиден анасон, индийско орехче.

Общи условия

Активация на акаунт