Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 730
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Моля ви за идея за подарък на парфюм за младо момиче, без изобщо да знам какво би и харесало? Знам, че въпросът ми е глупав, но тя иска да и подарят парфюм за рождения ден, който наближава. Тя е на 14 години. Ще съм ви благодарна за предложения и идеи. Simple Smile

# 211
Парфюмите на Зара са супер подходящи и много се харесвах и желаят на тази възраст.

# 212
Дъщеря ми е  почти на 15 и от 2 години се е запалила по Ariana Grande, Christina Aquilera, Sol de Janeriro.

# 213
Препоръчвам Розовата Яра.

# 214
# 215
Много ви благодаря, защото за никой от споменатите, не се бях сетила. Ще помисля малко, защото няма време и ще избера някой от предложените от вас. Ще ви споделя, разбира се и се надявам, че ще я зарадваме. Благодаря ви! HeartHug

# 216
Големият ми син обича да подарява парфюми за рождените дни на съученичките си - 12 години. Най-харесвани бяха Lanvin Modern Princess,  Rumeur 2 Rose, Rochas Girl.

# 217
Здравейте! Моля ви за идея за подарък на парфюм за младо момиче, без изобщо да знам какво би и харесало? Знам, че въпросът ми е глупав, но тя иска да и подарят парфюм за рождения ден, който наближава. Тя е на 14 години. Ще съм ви благодарна за предложения и идеи. Simple Smile
Ако имаш възможност преслушай и Lolita Lempicka Mon Premier Parfum.
В момента даже има комплект на отлична цена в Нотино.

# 218
Магда, можете да погледнете и парфюмите на Parfois, в повечето молове ги има. Цената е прилична - около 45-50 лв за 100 мл, трайността е добра, опаковките са сладурски. Не са съвсем реплики на дизайнерските, но се доближават до популярни и харесвани аромати.

# 219
Еее, прекрасни сте! Чак ми стана неудобно, но и токова мило...
Много ви благодаря! HeartBlush

# 220
  • София
Дъщерите ми са на 14 г. и обожават парфюмите на Ариана Гранде и Sol de Janeiro.Запълнили сме цялата им колекция😊🤭

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 23:27 от ♥ Димяни ♥

# 221
  • Sunshine state
Дъщерите ми са на 14 г. и обожават парфюмите на Ариана Гранде и Sol de Janeiro.Запълнили сме цялата им колекция😊🤭
И моята на 13г. е същата. Sol De Janeiro и Ариана Гранде са хит сред тийновете. 👌🏻

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 03:14 от Pupitka

# 222

Дъщеря ми в неделя става на 14 г. и си е поръчала парфюм на Ариана Гранде. Simple Smile

# 223
  • София
И аз харесвам Sol de Janeiro, понякога ги използвам☺и аз. Случва ми се да отворя шкафа с моите парфюми и да не искам никой и тогава посягам към тяхните. Те също имат любими от моите🤭 Последно им взех този:

# 224
нещо ново с роза и малина

Цитат
The perfume: Inspired by an exceptional liqueur aged in oak barrels, Angels' Share Paradis captures the Maison's incomparable savoir-faire and founder Kilian Hennessy's legacy. The emblematic essence of Angels' Share unveils a new, daring intensity with tantalizing raspberry liquor and exquisite Bulgarian Rose Oil Orpur. A lavish dose of Praline Accord, enriched with warm amber notes of Venezuelan Tonka Bean Absolut, blends seamlessly to linger on the skin, leaving a captivating, sensual trail.

Perfume notes: Raspberry liquor, Cognac, Oakmoss Absolut.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 09:28 от chilko

Общи условия

Активация на акаунт