Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 226
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Ами вие само Leather ми предлагате,точно тази нотка,която никога не искам да усещам на кожата си:)

Odeon, Winter palace, Marfa. Тук кожа няма 😉

# 451
А аз обижавам Corfu. Също няма кожа Simple Smile

# 452
Sintra също е много хубав.
Аз вчера пробвах New Notes Bonbons a la Violette и се влюбих просто. Попринцип не харесвам виолетки и въобще нямаше и да тествам, но имам една отливка дето се размотава вкъщи и от скука реших да пръсна..лелее, не можах да спра да си мириша ръката. Сега и тази бутилка трябва да я мисля Heart Eyes Някой може ли да сподели впечатления за други аромати от марката, искам да пробвам още нещо от тях.

# 453
Lalibela и Sintra харесвам аз.

# 454
Днес пробвах новата Valaya Exclusif Parfums de Marly.
 Разкошен е!
Има си и бадеми меки и леки и познатия муск. Много силен е траен. Много!
Парфюм за булки и елегантни дами.

# 455
Cafe Chantant става ли за пролетно-летния сезон?

# 456
  • София
В по-хладни пролетни дни го нося, но през лятото ме задушава.

# 457
Днес разхождам Penhaligon's Liquid Love . Two Hearts

# 458
Здравейте,
Получих съобщение за наличност на Mauboussin Star Cherie, и го поръчах веднага на сляпо, тъй като имам и харесвам оригиналния Mauboussin Star.
Ще се радвам на мнения за новия, черешов Mauboussin, ако някой го е тествал/притежава.

Благодаря предварително!

# 459
Днес минах през "кварталния" безмитен магазин и успях да помириша новия La Belle. Много се изненадах че не ми напомня на класическия, нито на някой от другите фланкъри. Не съм чела мнения за него, но ще го пропусна. Не е моят аромат със сигурност.
Пробвах и новия Green Tea Pistachio, мирише ми на лимонада. От тези лимонади, който не са класическите, ами на някоя друга фирма която копира оригинала. Доста сладка лимонада. Отново не е моят.
В Бургас още не мога да намеря новия Idole Power, а много ми се иска да го пробвам.
Може ли да помоля за мнение за новия Flowerbomb Extreme?

# 460
С нищо на Мемо не се разбрах аз, Marfa ме очарова върху други хора, но върху мен ме удушва.
Вкъщи никой не хареса нищо от мострите и ги подарих

# 461
Изглежда, че тази година ще е водещ шам-фъстъка. Angel Stellar и той е с шам фъстък, нямам търпение да го пробвам.
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Stellar-102584.html

# 462
Lale Lili, усеща ли се кайсията в новият Ла Бел? По описание е много, много мой, нямам търпение да го пробвам.

Тази година май няма да мога да се спра с новите парфюмни придобивки, като след абстиненция съм Joy

# 463
Усеща се, да, но съвсем леко. Примесена е със сладка, финна ванилия, която доминира. Поне за моят нос това е усещането.
Вече не се лъжа по пирамидите, или са непълни, или неправилни (често в коментарите във Фрагрантика това се изтъква). По-добре пробвайте някъде или поръчайте само отливка. В една от групите във ФБ днес една дама пусна от него 6 броя по 10 мл на супер цена. 👌

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 23:26 от Lale_Lili

# 464
  • Враца
Ама, никакво доверие им нямам аз, на тези групи.. Sad

Общи условия

Активация на акаунт