Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Много от пишещите тук членуват и в тези групи. Че и приятелки си ставаме.

# 466
Измамници има навсякъде. Аз лично купувам много от групите. Там и продавам, когато реша малко да намаля количествата на колекцията си. Има риск, но никой не е заставен да го поема. Има хора които и на мен са ми били съмнителни и съм подминавала оферти, които ми се струват изгодни.

# 467
Кой е този Ла Бел с кайсия? Нещо пропускам ?

# 468
# 469
Благодаря, Магде 🌹 Много добре звучи и изглежда - нещо различно….

# 470
Няма го още по българските сайтове, за съжаление. Аз мисля да следя и Ma Dame 2024  - https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Ma-Dame-2024-97600.html

# 471
За тези BorntoStandOut какво ще кажете? Сигурно греша, но не съм виждала да се коментират тук, освен Nanatopia, заради банана в него. Кое е най-хитовото им предложение, кое си заслужава да се тества? И изобщо имате ли отзиви за марката, като представяне?
По описание, май съм хвърлила око на Angel's Powder, Drunk Lovers.

# 472
  • Враца
Ако не ми мине котка път, тази седмица очаквам, Ramon Monegal Flamenco .
Не го познавам изобщо, но по описание, си го представям много мой.

# 473
Flamenco за мен е най- добрият аромат на марката, прекрасна, червена роза и малинка за разкош….

# 474
  • Враца
Нищо не познавам на марката и не съм фен на розата, но залагам на малинката Simple Smile

# 475
  • Sunshine state
За тези BorntoStandOut какво ще кажете? Сигурно греша, но не съм виждала да се коментират тук, освен Nanatopia, заради банана в него. Кое е най-хитовото им предложение, кое си заслужава да се тества? И изобщо имате ли отзиви за марката, като представяне?
По описание, май съм хвърлила око на Angel's Powder, Drunk Lovers.
На марката съм пробвала само Sugar Addict, но силно ми напомни на Commodity Milk, от който вече имам травел сайз и на който не съм фен. В началото ми хареса - сладко и леко опушено, но после започна да става задушливо и прекалено дървесно за моя вкус.. Сега не го понасям нещо.

# 476
Нищо не познавам на марката и не съм фен на розата, но залагам на малинката Simple Smile
Ооо, много роза е, нещо като Делина на стероиди 😝 Не се притеснявай, ще те оттърва от него - аз много го харесвам😉

# 477
  • Враца
Уау! Ама, остър аромат или мек, стелещ се ?

# 478
Пристигна ми поръчката от Initio.
Веднага тествах двете мостри,които са ми пратили.

Atomic Rose - Не ми допадна,ухае на вкиснали рози - доминантна роза+нещо кисело.Точно това киселеещото ме дразни.Ако някой ми го подари,бих го дала на приятелка или майка ми.
PSYCHEDELIC LOVE - Не ми допада също. Аз не бих си го купила,но ако някой ми го подари,бих го носила от време на време.Аромати - между цветя,билки и ванилия,толкова много елементи,че е too much.С времето,колкото повече отлежава на кожата,толкова повече ванилията избива(за щастие) и доминира над останалите елементи.Първото впръскване отблъсква - много агресивен аромат на стар,евтин дезодорант,на бабичка пред блока.

# 479
Уау! Ама, остър аромат или мек, стелещ се ?
Направо си е агресивен……

Отчитам се с поредна празна бутилка…. И не , този път не се радвам, искам го отново, но в максимален размер !

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 08:41 от macadamia

Общи условия

Активация на акаунт