Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 301
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Имам ваучер от Дъглас и видях промоцията за 20-23% намаление, която приключва днес. Отидох в техен магазин днес и тествах на едната ръка Libre Intense, на другата Barenia. Истината е, че имам още количество от чистия Libre, реших просто да пробвам дали е по-силен и траен, и явно наистина е така. За съжаление Barenia, който ми хареса, в момента все пак бледнее и трудно долавям на ръката си напръсканото. Просто всичко ми ухае на Libre Intense...

Ще съм благодарна на съвет или препоръка, може и за друг траен аромат. Barenia дали няма да се разгърне повече през пролетта.. въпреки че днес беше топло и пак ми поизчезна. Интересен е, въпреки че в началото ми напомни на MUGLER ANGEL MUSE, с който имаме love-hate връзка.

# 361
Аз се радвам на дъно на крем за лице/серум,защото ще мога да си купя и пробвам нови марки/продукти,но за парфюми ми е безразлично.Сякаш предпочитам да складирам красивите шишенца,дори да имат по 10 капки течност в тях.

Днес пристигнаха. Отново blind pick.
Dom Rosa - Мисля,че това лято ще сме първи приятелки с Роса.Младеещ,фриволен, свеж букет от рози в комбинацията с цитрус. Фрапиращото е,че при първото впръскване, миризмата отблъсква.Направих асоциация с вкиснато вино.5 секунди по-късно, разцъфнаха рози.
I'le Pourple - Има нещо много ретро и остро в него.Не е отблъскващ,търпим е,но го асоциирам с възрастна жена. Познат аромат,не мога да се сетя откъде. Според съпруга ми ,ухае на сапун за баня. Ще го подаря на майка ми,си мисля. 

Предполагам,че имате опит с тях (не са нови аромати) и няма смисъл да обяснявам подробно.

# 362
Много обичам Dom Rosa аз. Великолепен е, честит!
Шампанското му е уау.

# 363
Имам ваучер от Дъглас и видях промоцията за 20-23% намаление, която приключва днес. Отидох в техен магазин днес и тествах на едната ръка Libre Intense, на другата Barenia. Истината е, че имам още количество от чистия Libre, реших просто да пробвам дали е по-силен и траен, и явно наистина е така. За съжаление Barenia, който ми хареса, в момента все пак бледнее и трудно долавям на ръката си напръсканото. Просто всичко ми ухае на Libre Intense...

Ще съм благодарна на съвет или препоръка, може и за друг траен аромат. Barenia дали няма да се разгърне повече през пролетта.. въпреки че днес беше топло и пак ми поизчезна. Интересен е, въпреки че в началото ми напомни на MUGLER ANGEL MUSE, с който имаме love-hate връзка.
В аромата на Барениа се влюбих, но не и в трайността. Колкото бързо го поръчах, толкова бързо се разделих с него. Повече от час не го усещах на себе си. Не можах да изчакам лятото, за да го тествам и през този сезон. Но на топла и по-студена есен (почти зима) при мен беше кръгла нула откъм трайност.

# 364
Цяла седмица се наслаждавам на Cafe Chantant. 💖 Защо не свиркате, че това е братовчед на Cuir Beluga с черешов нюанс?
Не можех да повярвам на носа си! Очарована съм от ванилията. Приказен аромат е това!

# 365
Божествен е. Плътен, красив. Честит!❤

# 366
Здравейте! Обмислям покупка на сляпо на Jo Malone Velvet Rose and Oud. Има ли нещо общо с Берлинчанката на Serge? Търся подобна червена, женствена роза.

# 367
Adoralova от къде поръчваш Les Liquides imaginaires?

# 368
  • The Evergreen State
Барения на мен ми е ок като трайност, той е нежен парфюм и може да се изгуби ако го сравнявате с някой по-интензивен. Тествайте го само него и вижте как е. Аз много и не държа на трайност като цяло, парфюмите които съм напръскала сутринта ги усещам леко при движение и вечерта, което ми е достатъчно.
Дайте си малко почивка от парфюми за няколко дена, често при избор на нов парфюм от многото пръскане носа се изморява.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 14:46 от Athena

# 369
  • Бургас/Пз
Чакам с нетърпение новия Ланком. На сляпо го поръчах, но като знам, че Интенз ми е един от най любимите парфюми, мисля, че и този ще ми хареса.
Много отдавна исках да подновя Градската кралица и вчера го получих. Супер доволна съм. И сега мисля до рождения си ден през юли малко да се кротна 😊

# 370
Дами и господа какво правите, когато имате парфюм, който много бихте искали да носите, но в него има една нотка, която просто ви изкарва от равновесие? Става дума за https://www.fragrantica.com/perfume/Eisenberg/Eau-Fraiche-12561.html. Получих го при размяна, много ми харесва, искам да го нося, но вътре в него нещо което просто не е точно на мястото си при мен.

# 371
Съжалявам, че Ви се е случило, но стават такива неща и са нормални. Аз не мога да свикна и нося парфюм, в който нещо ме дразни и ми пречи. Опитвала съм, но се вторачвам още повече и спирам с опитите. Има множество красиви парфюми, които харесвам върху друг, но не и върху себе си. Може да не ви дразни конкретна нотка, може да е комбинацията от тях. Вариантите са много.

# 372
Дами и господа какво правите, когато имате парфюм, който много бихте искали да носите, но в него има една нотка, която просто ви изкарва от равновесие? Става дума за https://www.fragrantica.com/perfume/Eisenberg/Eau-Fraiche-12561.html. Получих го при размяна, много ми харесва, искам да го нося, но вътре в него нещо което просто не е точно на мястото си при мен.
Не нося нищо, което не ми е по- мярка. Лесно ми става лошо, повдига ми се, имам напрегнато ежедневие и не понасям нещо ароматно да ме дразни. Съобразявам се сериозно къде какво и по колко нося и правя забележки на хората около мен, ако ме тровят.
Оставям аромата на страна, пробвам след време пак и ако отново ме дразни го махам веднага. Не купувам без да нося много пъти и директно отказвам нежелани парфюмни подаръци. Имам достатъчно любими, че да се измъчвам да нося дразнители дори в част от развитието.

# 373
Благодаря на всички. Ще изчакам лятото да видя как ще се държи при по-високи температури. Харесва ми, искам да го запазя и износя, но ако не ми се получи ще го махна.

# 374
Пробвайте с по малко примерно с едно пръсване отзад на врата и само на ръката, не там където носите обикновено. Особено добре се получава отзад веднъж на врата за по- силни или в случая дразнещи парфюми. Дълбоко в деколтето също, далеч от носа да е и да се разнася фуниевидно.

Общи условия

Активация на акаунт